Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia
Raspunsuri - Pagina 19
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy LauraG vom fi alaturi de tine.Odihneste-te in aceste ultime zile de sarcina Lyly uau,zici ca din prima incercare ai ramas insarcinata?...bravo ,super DianeAli ![]() _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+![]() |
a fost o
norcoasa

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
lylyana.ion spune:
Ar fi bine sa iasa la fiecare cand vrea...noi ne pregatisem de "munca"...
si am rarit-o bine in timpul sarcinii din cauza de greturi si lipsa chef, iar acum spre final din cauza de greutate ... noroc cu doctoru, ca altfel faceam panza de paianjeni la "dansa" 
Lili
39 cu
Alexandru
shtephy spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Ar fi bine sa iasa la fiecare cand vrea...noi ne pregatisem de "munca"... ![]() Lili 39 cu Alexandru |
Las ca o sa fie mai placuta munca
Chiar,cred ca stiti ca de la epiziotomie va fi greu cu sexul o perioada
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui shtephy Chiar,cred ca stiti ca de la epiziotomie va fi greu cu sexul o perioada |
o sa fim "virgine" din nou
nici nu vreau sa ma gandesc la momentul ala

Lili
39 cu
Alexandru
shtephy spune:
Cred ca deja Coquelicot si Zodie de foc au puii in brate ,acum asteptam comorile LaureiB si lui Avalon.
Va mai zic o data dragelor nastere usoara ,refacere rapida,bebelusi sanatosi si mancaciosi.Sa auzim numai vesti bune.
Andreuta si DianaR va asteptam si pe voi cu vesti foarte bune.
_
35+
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Las ca o sa fie mai placuta munca Chiar,cred ca stiti ca de la epiziotomie va fi greu cu sexul o perioada _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+![]() |
lol...da in fata usii,pe hol...ce are?

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
shtephy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
o sa fim "virgine" din nou nici nu vreau sa ma gandesc la momentul ala ![]() Lili 39 cu Alexandru |
da ,exact,bine zis virgine
_
35+
lylyana.ion spune:
Ma retrag pentru moment, poate mai revin...
Noapte buna burtici, mamici si pitici! 
Lili
39 cu
Alexandru
shtephy spune:
Cred ca depinde de imaginatia fiecaruia ,My lady.
Lyly iti doresc sa dormi neintoarsa.
_
35+
My_Lady0091 spune:
nush daca mai ai imaginatie in perioada aia....
risti sa pleci de acasa in pijamale...![]()

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA