Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

LauraG vom fi alaturi de tine.Odihneste-te in aceste ultime zile de sarcina.

Lyly uau,zici ca din prima incercare ai ramas insarcinata?...bravo ,super

DianeAli

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

a fost o norcoasa

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ar fi bine sa iasa la fiecare cand vrea...noi ne pregatisem de "munca"... si am rarit-o bine in timpul sarcinii din cauza de greturi si lipsa chef, iar acum spre final din cauza de greutate ... noroc cu doctoru, ca altfel faceam panza de paianjeni la "dansa"

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Ar fi bine sa iasa la fiecare cand vrea...noi ne pregatisem de "munca"... si am rarit-o bine in timpul sarcinii din cauza de greturi si lipsa chef, iar acum spre final din cauza de greutate ... noroc cu doctoru, ca altfel faceam panza de paianjeni la "dansa"

Lili 39 cu Alexandru

Las ca o sa fie mai placuta munca dupa ...pe furis cand doarme bebe...pe canapea,in baie ,hol,bucatarie poate .Astea in cazul in care bb doarme in camera parintilor.

Chiar,cred ca stiti ca de la epiziotomie va fi greu cu sexul o perioada ,dar cu cat se exerseaza mai mult cu atat va fi mai repede usor.

_

Mergi la inceput

Citat:
Chiar,cred ca stiti ca de la epiziotomie va fi greu cu sexul o perioada ,dar cu cat se exerseaza mai mult cu atat va fi mai repede usor.

o sa fim "virgine" din nou
nici nu vreau sa ma gandesc la momentul ala

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Cred ca deja Coquelicot si Zodie de foc au puii in brate ,acum asteptam comorile LaureiB si lui Avalon.
Va mai zic o data dragelor nastere usoara ,refacere rapida,bebelusi sanatosi si mancaciosi.Sa auzim numai vesti bune.

Andreuta si DianaR va asteptam si pe voi cu vesti foarte bune.

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Lili 39 cu Alexandru

Las ca o sa fie mai placuta munca dupa ...pe furis cand doarme bebe...pe canapea,in baie ,hol,bucatarie poate .Astea in cazul in care bb doarme in camera parintilor.

_

lol...da in fata usii,pe hol...ce are?

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

o sa fim "virgine" din nou
nici nu vreau sa ma gandesc la momentul ala

Lili 39 cu Alexandru

da ,exact,bine zis virgine

_

Mergi la inceput

Ma retrag pentru moment, poate mai revin...
Noapte buna burtici, mamici si pitici!

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Cred ca depinde de imaginatia fiecaruia ,My lady.

Lyly iti doresc sa dormi neintoarsa.

_

Mergi la inceput

nush daca mai ai imaginatie in perioada aia....risti sa pleci de acasa in pijamale...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput