Puiuti de Randunici 2008!! (328)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny te inteleg cu mancarea, ca si noi la fel. Tin minte ca spunea Olga o data, cum ca puii nu au inca placerea mancatului. Papa strict cat sa-si potoleasca senzatia de foame. Si daca asta inseamna 2 inghitituri, atunci doar 2 inghitituri sunt.
Nici fii-mea nu se omoara cu mancatul. Ii las castronelul cu bucati de mancare, le ia, le plimba prin gura si le scuipa. Dumnezeu sa o mai inteleaga - are zile cand mananca normal, si altele cand abia se atinge de mancare. Noroc ca inca are laptele sfant dimineata si seara (in total vreo 600 ml)
In general am observat ca mananca mai mult de pofta, atunci cand un adult isi pune ceva in farfurie.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Salutare!

In primul rand sanatate multa puiutilor bolnaviori, sa scape repede si sa faca iar nazdravanii!
M-am necajit tare ca nu am ajuns la intalnire mai ales ca impresiile au fost extraordinare si surprizele pe masura, iar o randunica inimoasa m-a anuntat si pe mine. Luki a adormit pe la 12.45 si n-am stiu ca stati pana mai tarziu, dar data viitoare voi fi mai desteapta si dau telefon. Am vazut fetele frumoase si printesuca lui Sovi cu falcutele ei rotunde miam-miam si mi-a parut rau ca n-am fost si noi.

Raluca sper ca nu sughitati, ca te pomenesc zilnic. Luki e mare fan Hello, hello si restul, sa-mi spui care e recordul lui SAbin, sa stiu la ce ma astept. Unde mai pui ca ii plac si Antoniei si ascultam pe rand, engleza/franceza, ca sa nu turbez. Norocul vostru ca a dat zapada la BC, noi nu stiu cand o vedem.

CAmi multa sanatate lui Bubu sper ca deja e mai bine si se poate juca si el la zapada.

Luny multa sanatate lui L, daca aveti relatii (parca si el a facut sport, nu?) recuperare f buna si kineto au la Complexul National (fostul 23 Aug, unde e centrul de med. sportiva), daca ai nevoie da un semn pana sambata .
L-am vazut pe Matei jucaus si mare gimnast cum face tumbe in pat si cum doarme pe jos , tare scup.

Alice am admirat-o pe printesa ta si m-am distrat ca si al meu pui mic tot asa mananca, bucatele ce poate lua cu mana, cu lingurita nu prea ne iese, abia a inceput singur, mai mult ii dau eu. El mananca numai la masuta lui (scaunul cu masuta) ca altfel ar fi toate pe jos, trage, varsa, darama doar de distractie. Nu prea ma stresez cu murdaritul, asta e, de altfel e doar o etapa normala, iar la caciuli sa stii ca suntem la fel, cu mare santaj o poarta.
Sa te uiti la link-ul de la Raluca cu Boowa/Kwala ca au toate melodiile si in franceza in caz ca ti-e dor.

Stela am vazut si gospodina ta, si cand povestesti cu mancatul si somnul parca e Antuca pe cand era mica, doar ca ea era si tare micuta, asa ca stresul era mai mare.
Vezi ce faci cu tulburarile vestibulare, si la mine tot asa suspecteaza medicul, dar mi-a facut programre la ORL, apoi abia neuro, a zis ca asta e traseul. Sa stii ca intr-adevar nu ai voie cola, cafea, nici macar cioco, nu stiu de ce, dar mie asa mi-a spus. Am cautat ceva pe net despre asta dar nu m-am lamurit, astept sa vad ce zice dr. ORL, abia pe 11 nov . pana atunci ma rog sa nu ma ia cand sunt singura cu copiii. Si cu operatia nu amana pe motiv de bb care vrea doar la mama, lasa ca o sa vrea si la tata daca se implica mai mult si daca vede ca tu nu poti. Cred ca pb sunt mai mult lo noi, astia mari, decat la ei. si ai grija de tine

Cleme nu stiu cum e cu maselele, ca m-a ferit Dumnezeu, dar daca e pe cat se chinuie dintosul meu e rau tare. Luki si el ca Diana, spune tot, distractia mare cand e cineva la baie, invariabil replica lui e :part, kk sa stie toata lumea!

Nicoleta ma gandesc la tine in fiecare zi si sa stii ca ai fost prea doamna cu unele comentarii, in locul tau as fi facut cum a zis Alice, la urma ii salutam in romana, macar sa stie alta data sa nu mai barfeasca in autobuz.
Sper ca baietii sunt bine si vremea se va mai calma macar pana iti vine masina. Esti o curajoasa si desi zici ca te plangi des mie mi se pare ca esti ff stapana pe tine, dar numai tu stii cand si cat ti-e greu . DAca se pune de excursie la Disneyland Paris ma bag si eu, Antuca s-ar intelege minunat cu Stefan daca e si el vorbaret ca ea

Olgu daca ai timp trimite-mi si mie un mesaj pe yahoo cu linkul cu farduri pt sora mea, ca ea macar stei ce se face cu ele si m-as scoate cu cadoul de Craciun.Sunt in lista la randunici, daca nu iti trimit PM. De Sophie nu mai zic nimic, ochii ei mari ma topesc, iar iaurtul in caciula le bate pe toate!

Gudinde de mult vreau sa-ti spun ca in fata la REAl Vitan e un magazin cu kurtoscolac, (nu stiu cum se scrie corect)si mai e unul si in parcarea subterana , doar un semn sa dai si la intalnirea cu ceai pe care sper ca nu o mai ratez iti livrez pe comanda.

[Mimo] multa bafta cu fizica. Eu am facut filologie, deci tin aproape pt cand o fi nevoie . Cand ai timp vreau sa te intreb ceva personal, tu esti pe lista la randunici, sa te gasesc pe mess?
Salutari lui Dudelle, i-am facut pereche cu Duduca (cand il "cert pe Luki ii spun tot numele si asa a iesit la el!) Si tati e Cototin (de la Ctin) si in replica mami e Cototina, ca nu stie cum ma cheama, doar mami .si tzitzi.

Naty imi pare rau ca e aiurea la serviciu, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la mine, mai ales ca se fac reduceri din cauza crizei si eu raman, deci munca multa si invidie pe masura, dar ma bucur ca Iulia e bine si ca ai ajuns la ce-ti spuneam ca vei alerga dupa ea prin casa. Marti ma duc la agentie, poate in w-end ne potrivim putin amandoua pe mess sa te mai intreb una -alta.

Ramo iesi din butoi ca vreau sa pun niste muraturi si n-am loc de tine! imi pare rau ca ti s-au adunat multe si te-au suparat. Daca sunteti sanatosi si va intelegeti bine relele trec, sper cat mai repede. Mor dupa ochisorii lui Andru si mutrita lui de nazdravan cand face prostioare. Luki la fel striga ;Cazi cand e cocotat pe undeva, asa stiu ca e urgenta si fug, uneori si de pe WC . Poate iti faci drum pe la Bucuresti ca Miha si mai punem de-o intalnire la care sa vin si eu.

Clau ma bucur ca ti-a trecut supararea, ca ne-ai mai povestit de Rebe si RAzvan sa ne povestesti si cum e la sala daca ai reusit sa ajungi.

fug acum ca s-a trezit balaurul si trebuie alimentat ca altfel intra in sevraj

continui scrisorica mai pe la noapte ca mai am restanta, pana atunci un mare pt tot stolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Gudinde de mult vreau sa-ti spun ca in fata la REAl Vitan e un magazin cu kurtoscolac, (nu stiu cum se scrie corect)si mai e unul si in parcarea subterana , doar un semn sa dai si la intalnirea cu ceai pe care sper ca nu o mai ratez iti livrez pe comanda.

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

salivezzzzzzz ... voi lasa prin casa urme ca melcul

Acum sa nu te superi pe mine, dar eu nu stiu unde este Real Vitan Need info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tonic, ma cam plang (au observat si unele randunici asta), ca ma descarc si o iau de la capat !

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Gudinde Realul e pe Calea Vitan, dupa intersectia cu M Bravu, depinde de unde vii, daca stii Vitam Mall, tot in fata pe Calea Vitan, dupa St. Olimpia, intreba-ma ca-ti zic, eu il "vizitez" aproape zilnic ca e cel mai aproape de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vai mie, i-a prins lu' tasu paharul cu vin pe masuta, si a galgait 2 gaturi...macar a mancat soldatei de seara, tot e bine..
la noi a venit Craciunul, miroase a cozonac, a pus iub la masina de paine
kya si el bea 500 si ceva ml lapte..dar nu e regula, ca se intampla sa il sar dimineata, tocmnai ca nu mai mananca, isi umple stomacul cu el..asa ca daca se trezeste dupa 7 nu mai bea lapte, cateodata ii dau un bibe de 150 ml la pranz la somn..daca nu, asta e, ramene ala de seara..
tonic te cautam pe mess..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Lunymacar doarme bine in seara asta!

Ce marimi mai poarta copiii la scutece/chilotei? Mi se pare cam de doua saptamani ca il strange nr 5 la copanele, dar nu are nici 12 kg, oare sa trec la 6? Noi mergem pe scutec normal Pampers si chilot Libero, in fct de capacitatea de a prinde si imbraca beneficiarul
Ati observat ca alte marci sunt mai decoltate la copane?

Gata, a venit balerina, ma duc sa le dau papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Asa sunt de satula de tara asta si oamenii de rahat din ea! Si asa as pleca undeva dar nu am unde...
Tonic si Diana cand se duce cineva la baie are grija sa ne atentioneze ca face kk
Luny si Diana are perioade in care mananca si altele in care nu... dar niciodata n-a baut 600 ml de lapte intr-o zi! Eu incerc sa nu ma mai stresez pt ca oricum nu rezolv nimic, cand a spus NU asa ramane, poti face orice ca nu se mai razgandeste.
Ma duc sa-mi vars amarul, nici nu stiu unde dar asa sunt de satula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

cleme ce ai patit?

Iar in legatura cu cariile care apar sub plombe, te-as intreba de cati ani sunt acele plombe? Mie dr mi-a explicat ca in timp pot sa apara aceste carii, dar daca caria a fost bine curatata si s-au aplicat si substantele corespunzatoare probabilitatea scade mult.

Eu tocmai am terminat ieri vizitele la dentist, deci nu pot decat sa-ti urez succes si mana usoara medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tonic, teo de vreo luna este pe nr 6 la libero. se gasesc foarte greu, noi am fost nevoiti sa luam pampers la un moment dat si nu va zic ce a fost la gura mea. deci URASC pampers!!!! oribile! noroc ca am gasit in cele din urma libero. eu sunt tentata sa incerc huggies din uk, stii ca vorbeam la telefon cu tine despre asta. am gasit si chilotei separati pe sexe. da, sigur, voi incerca!

cleme, dentista mea (fosta ca acum e in italia...), la vreun an si ceva de la nasterea alexutei, cand m-am dus la ea cu gura plina de carii "dinspre interior", mi-a zis ca sunt asa zisele carii de sarcina. apar din cauza unei demineralizari puternice si sapa din interior in exterior. tare nasol....mie asa mi s-au spart 2 masele. si ghici ghicitoarea mea!!! la 1 an jumate de la nasterea lui teo, SURPRIZA!!! au aparut 3 "cariute" de acelasi gen....asa ca, imi voi cauta un nou dentist, ca iar plang ....mada a mea a plecat in italia. uffff si a fost singura care mi-a alungat groaza de dentist....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput