Puiuti de Randunici 2008!! (328)
Raspunsuri - Pagina 21
mihutza11 spune:
crengutza noua
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
natynic spune:
mda, cred ca pana una-alta ideal ar fi sa pun scaunul pe mijloc, dealtfel asa e si cel mai recomandat. Ca n-are rost sa cumpar altul cata vreme inca incape in el. De dat pe spate nu-l dau niciodata nici pe asta, Iulia daca adoarme adoarme oricum si apoi ii cade capul
Nico, ea are acum 82-83 cm. Dar eu am Peugeot 207 care e mai micut, de fapt cam ca masina veche a Kyei; daca scaunul din fata e dat la maxim in fata de bine de rau ar incapea, dar daca se suie sotul langa mine pe scaunul din dreapta si e tras asa tare sta si el inghesuit. In fine
Vali, la cresa am renuntat dupa 5 luni. Din astea 5 luni, exceptand luna iulie cand a stat integral acasa (si a fost integral sanatoasa) in total a mers acolo mai putin de 2 luni. Din totalul asta, cel mai mult a "rezistat" sanatoasa 3 saptamani in iunie, cand s-a operat tata si eu eram cu el in spital zi-lumina (mai exista si un Dumnezeu care te protejeaza la greu...). In rest-3-4 zile de cresa PAC imbolnavirea. Asta ne-a fost experienta.
Hainele nu i le mai spal separat de pe la 6 luni insa, vorba Kyei, la ea adunandu-se mult mai multe si mai des, de multe ori bag in masina numai de ale ei. Le spal cu ce am-Persil, Ariel. Am avut si un detergent de la Amway, ceva hipoalergenic special pt copii dar spala tare-tare prost oricat puneam, am renuntat si spal cu el de mana. Am avut si detergent gel dar la fel, n-am fost prea multumita.
Si mai intrebai ce facem in seara asta...Pai a facut Iulia ceva la care chiar nu ma asteptam! A tras scaunul de la birou (care e destul de greu, pana acum nu-l urnea deloc), s-a suit pe el si de pe el pe birou, peste laptop, ca sa ajunga la niste "piscui" (pixuri)

Asta intr-o clipa de absenta, ca eram amandoi in bucatarie. Mda...si mentionez ca biroul e vesnic plin din motivul ca acolo cocotam diverse chestii ca sa nu ajunga ea la ele. s-a terminat si cu linistea asta...
Si am ras pe mess cu o prietena care are 2 fetite (4 ani si 1 an) si care avea de lucrat la o prezentare a unui medicament; ma abordase sa ma intrebe daca am niste materiale si ne-am dat in vorba nitel despre fete...mi-a pus nsite poze...Ei si cat vorbeam, a intrat peste ea in camera fetita cea mare, careia bunica ii spusese sa o lase pe mami ca are de lucru. Si cand a vazut-o ca pune poze cica: "Asta-i buna, cica lucrezi, asta lucrezi tu, cauti poze??? Te faci ca lucrezi!"-cu tonul unui parinte care isi cearta copilul
Vai noua, ce ne mai asteapta 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar eu lui Marc nu ii sterilizez biberoanele decat o data la 2 sapt sunt denaturata? |
Eu Iuliei nu-i mai sterilizez bibe de la 7 luni, doar le mai bag intr-o apa fiarta cam o data la 2 luni cand imi amintesc. Sunt mai denaturata!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Eu nu le mai spal hainele separat... unul de altul, dar cu ale noatre nici lui Stefan nu i le spalam. Si nici nu vom face asta. Asa am facut mereu, hainele copiilor separat. Si la amandoi, de la inceput, le-am spalat cu detergent Ariel si balsam sensitive si ... multe clatiri (3 spre final). Niciodata nu au avut nimic pe piele. Aici am gasit detergent Ariel lichid la preturi super-ok si folosesc de-ala. Si balsam sensitive.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny am uitat sa va zic de Sanzi, are niste faze mortale, am lesinat de ras!! are un ras nou, de zici ca e din desene animate ...m-a distrat excelent, [red]ce sa mai, v-o recomand![/rd]![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |

Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Na seara!
Am avut o zi lunga, obositoare dar fructuoasa
: intalnire cu Kya, coafor si vizita plus exclusivitate asupra lui Dudelle vreo 3 ore acum , inainte de culcare, pentru ca pe Mimu l-am lasat cadou in vizita
Sunt franta dar am tunsoare noua, culoare smechera, manechiura impecabila si abia astept sa vi le arat
Asa ca astept sa scrieti unde va intalniti maine ca sper sa ajung si eu
(ce bine ar fi in IOR
)
Blanka
si tine-te tare! Eu in locul tau as vira-o spre Viena cu Erik , nu spre Bucuresti! E mai mult decat o parere,e o convingere! Multa sanatate ii doresc si tin pumnii sa fie totul bine!
Confirm ca Zana are un ras demential
insa mie mi s-a parut tare cumintica , deci iata cat de important este anturajul 
Eu spal rufele baiatului separat, ca-s destule! Dar folosesc acelasi detergent si balsam ca pentru noi (detergent lichid ecologic de la Mega , f bun si mai ieftin ca Ariel). Scaunul de masina e o inventie senzationala pentru Bucuresti,daca sunt numai eu cu bebe in masina
Sta f cuminte in orice pozitie. In schimb , in masina mare , la drum lung, e pur si simplu inutil iar eu nu am voie sa stau decat in spate. Ultima data am condus si a stat el cu taica'su , a fost horror
De la Branesti acasa a urlat tot drumul
Asa ca pentru noi marca nu e deloc importanta 
Sigur mai aveam ceva de spus dar am uitat 
Va pup si va doresc noapte buna 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 

...m-a distrat excelent, [red]ce sa mai, v-o recomand![/rd]
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)