Puiuti de Randunici 2008!! (328)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
Vali da, eu inca ii mai spak hainele separat. Are oricum multe, si mereu umplu masina. Le spal cu detergent gel, si fara balsam.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Naty, noi avem scaun Maxicosi 0-18 kg si e asezat intre scaune. Si Matei da cu picioarele in ambele spatare, dar asta e distractia lui, asa ca il las in pace, isi mai face de lucru pe drum. Scaunul asta se intinde atunci cand doarme si inteleg ca cele de 9-18 sunt fixe, asa ca mi-e groaza cand n-o sa-l mai incapa.
Noi plecam de la gradi la 14.30 si el adoarme imediat.
Ramo, parca tu ziceai de husa se scaun. Si a noastra s-a uzat si am facut alta pe comanda dintr-un bumbac gros.
Valentina cu
Matei si
26+ cu Luca/ Mihnea
Nicoleta spune:
Salut.
Noi avem Chicco 9-18 kg Key 1 X-Plus, care se da pe spate, Vali (numai ca nu se poate aseza cu spatele la sensul de mers, dar cred ca nu faceti asta). Matei incape ok in el, dar ajungea cu picioarele la scaunul din fata si in Skoda (care este foarte mare in spate), dar si in asta tranzitorie (pe care nu o mai avem acum), Peugeot 307 SW (care se zice ca e o masina de familie). Cu Toyota noastra avem emotii. Dar intentionam sa-l asezam pe mijloc, si asta e. Matei este si mai lungan, subtire si lungan... Naty, cati cm mai are Iulia?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4866
Vali, asta este, nu se lasa pe spate chiar mult, dar se lasa ok.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
hello!
ce se mai potrivesc copii astia 2, Sanzi si Muful, zici ca-s frati, asa le fac pe toate de asemanator, aproape nu-mi vine a crede ca mai sunt si altii 'in halul asta'![]()
..3 ore am stat, atata s-au jucat, au alergat, super au fost
nu cred ca descarc in seara asta poze, maine dimi...
Naty, cum nici eu nu am vazut mesaje de intalneala pe forum, (si am citit de diagonala de n-am observat ca tu ziceai sa te sune careva), am sunat-o pe Kya si ne-am intalnit... nu te evita nimeni, nu s-a potrivit..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
eu am un scaun de masina nu stiu ce marca e, sta pe mijloc si inca inape in el, e cat. 2, cred ca 9-18 kg..l-am primit, sunt multumita de el..si al meu are 3 trepte de lasat pe spate.
Iubirea mea,
luny spune:
am uitat sa va zic de Sanzi, are niste faze mortale, am lesinat de ras!! are un ras nou, de zici ca e din desene animate
, si are o ageritate si siguranta in catarari, cevaaaaa
...m-a distrat excelent, ce sa mai, v-o recomand!![]()

Iubirea mea,
blankar spune:
Vali eu nu am stiut ca trebuie sa ii spal
hainele separat
nici lui Eric nici lui Marc nu ii spal separat
si pun si balsam,e bai?
ai sa vezi ce relaxata o sa fii cu al doilea
si nici nu o sa ai timp de tot
eu lui Marc nu ii sterilizez biberoanele decat
o data la 2 sapt
sunt denaturata?
luny spune:
balsam de rufe pun si eu, de la vreo 10 luni-1 an, si inca i le spal separat, ca-s multe si se aduna repejor..si asta ptr ca folosesc alt detergent decat al nostru..
Iubirea mea,