Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 9
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, MARIA K!!!
Of, cum adica nu esti prea vorbareatza, ai uitat ce bine ne distram "pe vremuri"?
We miss you!!
As vrea sa felicit si ghioceii dar tare multi sunt azi, trebuie sa verific in lista, ca nu-mi amintesc decat de Raru, Ilinca, Gabriel si Adelake!

Ayla, cum stie Luana sa se joace cu papusile! Si le mai si pupa!
Am uitat sa va spun ca de cateva zile si Sophiphi ma pupa, de fapt ma prinde cu buzele si apoi se uita la mine, apoi o pup eu, apoi ea si tot asa! Pana acum nu ma prindea cu buzele de obraz decat noaptea cand se trezea foarte flamanda, eu o luam din patutz si o pupam si ea saraca de ea credea ca-i dau sa manance si-mi insfaca obrazul
.
Exact azi m-am gandit si eu la Joanna, Gigelica si la Cativ. Si la Galusca, Chatonel, Kea, Mihaelacg, Millie, Raaluca, Simplyana, Carmenada si alte tufete care n-au trecut de multa vreme pe aici si mi-e dor de ele!
Cum mi-a fost si de Georgiana si Inapreda, dar uite ca in cazul lor incantatiile mele au functionat![]()
Apropo, Inapreda, nu ne-ai mai povestit de mamica si copilul pe care l-ati botezat recent!
Mai, da' ce-avem toate de ne vopsim si frezam deodata? Si pisika, si inapreda...si io!
Azi am lipsit 4 ore de acasa si nu i-a fost foame minunatei! Dormea de numa cand m-am intors, are maica-mea stilul ei s-o adoarma, o "hipnotizeaza" cu caruselul![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
aditapop spune:
Off, ghinion, ne-a lovit cineva masina!usa din stanga e varza...trebuie sa ma retrag, dar sper sa revin maine.
Va pup si va multumesc inca o data pentru tot!
Daca vreti sa votati puiul in continuare
KLORANE
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Provista[/b], inca un joc care il amuza tare pe Razvan: aprinde-stinge lumina...vreo 10 minute rade in hohote |
realizat si asta, ne mai place sa ne jucam de-a ascunselea dupa usi, colturi la perete, patutz.
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
aditapop. nashpa rau , era in parcare sau....... lasa ca se repara bine ca nu a patit nimeni nimic
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
ilinca cu mihaelacg acum am vb la tel sunt ok si ea si maria. are tastatura bolaca si nu poate scrie ... dar ne citeste
salutari de laea si multi 

Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
cu Magdyi2001 tot incercam sa o punem de-o intalneala ...
[bang[] nu reusim.... ba vremea ne da peste cap, ba altele... pana la sf lunii ne vom intalni cu siguranta
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
inapreda spune:
| citat din mesajul lui alex2alex Buna dimineta, Sper ca ziua de astazi sa fie mai buna ca cea de ieri. Tocmai am aflat cu stupoare ca sunt cativa bebeii care au facut o iritatie f urata de la Pampers. M-am mai documentat s-am mai gasit ca au mai patit-o unii si cand s-au plans producatorului , raspunsul a fost ca primesc alt bax de pampersi asta dc au capatat raspuns. NU VREAU SA FAC ANTIRECLAMA, noi pana acum am folosit numai pampers si n-am avut nimic, dar dc copilul meu ar pati asa ceva din cauza produsului...nu stiu daca as fi intelegatoare (ca numai lotul ala e infestat samd). Diseara e programata o tura de cumparaturi si-n fruntea listei sunt scutecele absormante.... Voi ce tip de scutece cuparati pt bebeii vostri? Alex...mamica de Alexandru Ioan ![]() |
hUGGIES SUPERFLEX
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Doamne, copilul asta nu ma sta deloc deloc. Ziua iarasi nu mai doarme si mereu trebuie sa fiu cu ochii pe ea. Pai cand o merge, uoooffff. O inteleg pe Aris saraca. |
Gand la gand, cuscra
nici al meu. Vad ca puturosii nostri s-au dezputurosit Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M.Mai, da' ce-avem toate de ne vopsim si frezam deodata? Si pisika, si inapreda...si io! |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Monnvas spune:
Am vorbit azi cu Simina, astepta biletul de externare si indicatiile pretioase 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!