Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 10
provista spune:
bravo iata si o veste buna.
in continuare
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
cris_tinaus spune:
salutare.....noi avem otita

nu stiu cum..n-a fost racita, nasul n-a fost mai infundat ca de obicei, de aseara are febra si azi ne-a trecut pe antibiotic, a dormit toata ziua la mine in brate, mi-e asa mila e ea 

Monnvas voua ce v-a dat?tot antibiotic? in cat timp v-a trecut?
pupici, incerc sa recuperez cate ceva
provista spune:
cris_tinaus aoleu fata da rau v-ati mai procopsit.
si uram multa sanatate sa treceti repede peste otita asta nebuna
si petrean s-a chinuit vreo 3 sapt cu baiatul de otita
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
oare unde or fi aris, dyana si olga?
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
simonapro spune:
Am uitat sa va intreb lui Lucian ii trosneste foarte des un genunchi, de fiecare data cand il dezbrac se aude ciudat.V-ati mai intalnit cu astfel de situatii?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
aditapop spune:
Am revenit![]()
Mersi de gandul bun, Provista
in parcare s-a intamplat, un incepator de 46 de ani,
a dat cu spatele si s-a oprit i
usa noastra....
Am rezolvat oarecum, omul are asigurare, sper sa nu se fofileze maine ca sa semneze acte pe la politie.
In rest, piticul acum adoarme, sper ca si ai vostri sunt la somnic
KLORANE, un vot pentru Razvan
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
provista spune:
la ora asta la somik??? misuna pe aici prin casa in 4 labe dupa minge si tot ce misca![]()
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Floric spune:
Seara buna dragi copii cu mamici vorbarete. Va invitam la o portie de tort delicios
. Asa ca de ziua lui , astazi, Rares a avut un program de m-a scos din minti. de cand l-am trecut pe furaje (a se intelege cereale) nu mai vrea sa manance fructele de la ora 10 si cu chiu cu vai mancaera de la pranz. Eisi nu va spun ce circ a fost azi. Dar l-am iertat ca deh...e ziua lui. Si a mancat piure din asta de oameni mari si biscuiti si evident tain, cat am fost eu placata apoi tzatza.
De maine dam militariua jos din pod. Scoatem tainul (cerealele) din program, eventual o sa adaug o lingurita in fructele de dimineata.
Apropo, lui raru de mullllllt ii trosnesc oasele si de la maini si de la picioare. In primele luni dr mi-a recomandat sa ii dau Calciu. Sa zic ca nu i-a mai trosnit dar acu de ceva vreme i-ar au inceput, dar nu cred ca de la lipsa de calciu trosnesc oasele.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
Pisik06 spune:
Multumim fetele pentru suportul moral, sunteti niste dulci ca deobicei
.
MONICA, ce dulce e Luana cu papusa. de unde ai luat papusica, i-as lua si eu Anei.
CRIS_TIANUS, sanatate multa. Uoff, nu imi place sa aud de bebei bolnaviori
ADITA, sa stii ca si eu am avut ghinion, de fapt ce ghinion, eu mi-am facut-o cu mana mea

. Adica am fost precum incepatorul tau, doar ca eu nu sunt incepator si sunt mai tanara. Cand plecam la coafor, dand cu spatele in fata blocului am intrat intr-o Dacie
. Din fericire, Dacia nu a avut nimic, dar eu am bara spate infundata bine
. Noroc ca e masina de firma si o fac pe Casco. Explicatia la istetimea mea de blonda a fost ca eram fara Ana in masina si m-am relaxat prea tare, ca atunci cand sunt cu ea stau ca un arici, sunt f precauta.
Sunt f f obosita, nu stiu ce e cu mine, spatele ma doare f tare, seara am niste stari de lesin de abia pot sa ma tin pe picioare...sper sa fie trecator.
Ma retrag, ma mai uit la tv, mai stau cu sotul. Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
provista spune:
ma retrag si eu , de acum trebuie sa apara novus a venit de la serv, si-a facut treburile prin casa, s-a jucat cu alexandra acum fata doarme si ea intra pe net![]()
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea