Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutari de la noi!
Va las in primul rand un clip www.youtube.com/watch?v=NL6rbSe1lIU" target="_blank">super dragut.
Apoi pozici cu Luana daca va era dor.
O sa imi fac putin curaj sa mai intru pe aici.
Pupici

Ah, bun venit noilor mamicute de ghiocei!

*The stars in the sky* They shine bright each night. Which one are you? They bring light to the night sky. Where are you? They bring hope to a broken heart. Can I capture you in my hand? They never go out. Is that you I see? There's more of them each night. But why?
Don't you know that God only picks the very best for his garden? He also picks only the best for the night sky. The stars are the light of each child's heart whose gone too soon picked to glow forever...*
My Little Stars

Ayla ma bucur ca ai mai intrat pe la noi , imi place mult poza cu Luana care se iubeste cu papusica .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

ayla mai ai cumva link-ul ala cu gigel cu trandafirii?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Ayla, - pupici Luanei si multumim pentru clip te asteptam mai des.

Pisik, , o pupam pe Ana, unde s-a lovit, sa-i treaca repede

La capitolul jocuri, noua ne place sa batem din palme, sa mergem in 4 labe prin casa, ii arat poze dintr-o carticica Familii de animale, vorbim la oglinda, ne jucam cu apa la robinet, ne jucam cu jocul de la Chicco, ne jucam cucu bau, il gadil.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Pisk06, multumim frumos pentru primire
Daca iti place bebele meu, te rog sa=l votezi la concurs
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
Multumim mamicilor pentru voturi si primirea foaaarte calduroasa pe care ne-ati facut-o. Va pupa Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Provista: e superb Dragos!

Si noi stam pe olita, nu protesteaza si chiar face,am inceput sa-l pun cand vedeam ca face caca in pampers dupa ce il schimbam, si de obicei dupa masa.

E minunat sa ai 2 copii, tocmai a tras Lucian o runda de ras in hohote cu fratiorul lui.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

super luana. i se remarca dezvoltarea instinctul de mama

te asteptam

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Papusica se numeste www.eveiletjeux.com/VIDEO/202300-1109-Video-petite-soeur-camille.htm" target="_blank">"ma petite soeur" (in clip puteti vedea si ce face papusa), si, interesant, nu? Luana iubeste papusile deja. In ultimele poze este cu "my little baby born" de care spuneam ca vreau sa i-o iau, este de la 1+ ani, pe cand "ma petite soeur" de la 9+ luni. Si nu o musca de nas, o mozoleste, asa face si cu noi, dar nu ca si cum ar musca. Dupa tati e topita sa-l mozoleasca asa.

*The stars in the sky* They shine bright each night. Which one are you? They bring light to the night sky. Where are you? They bring hope to a broken heart. Can I capture you in my hand? They never go out. Is that you I see? There's more of them each night. But why?
Don't you know that God only picks the very best for his garden? He also picks only the best for the night sky. The stars are the light of each child's heart whose gone too soon picked to glow forever...*
My Little Stars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cand am si eu vreme de stat pe net, nu mai e nimeni pe-aici.Noi ne-am apucat de facut aranjamente de Craciun, lipim paiete si margelute pe globuri vechi care nu ne mai plac.Eva se joaca cu margelele de pe sirag.Multumim fetelor pentru urarile de sanatate, Eva este astazi mult mai bine, deja a reinceput sa zambeasca si sa se joace singurica.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Cand am si eu vreme de stat pe net, nu mai e nimeni pe-aici.
Noi ne-am apucat de facut aranjamente de Craciun, lipim paiete si margelute pe globuri vechi care nu ne mai plac.
Eva se joaca cu margelele de pe sirag.

Multumim fetelor pentru urarile de sanatate, Eva este astazi mult mai bine, deja a reinceput sa zambeasca si sa se joace singurica.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ce frumos...ma apuca nostalgia. Craciunul este sarbatoarea mea preferata si cel ami mult imi plac pregatirile pentru Craciun, sa fac lista cu cei ce vor primi cadou, sa ma gandesc la cadourile potrivite pentru fiecare, sa merg la cumparaturi. Apoi, sa ma gandesc la meniul de Craciun, la ce prajituri sa fac... abia astept!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Cand am si eu vreme de stat pe net, nu mai e nimeni pe-aici.Noi ne-am apucat de facut aranjamente de Craciun, lipim paiete si margelute pe globuri vechi care nu ne mai plac.Eva se joaca cu margelele de pe sirag.Multumim fetelor pentru urarile de sanatate, Eva este astazi mult mai bine, deja a reinceput sa zambeasca si sa se joace singurica.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)Ce frumos...ma apuca nostalgia. Craciunul este sarbatoarea mea preferata si cel ami mult imi plac pregatirile pentru Craciun, sa fac lista cu cei ce vor primi cadou, sa ma gandesc la cadourile potrivite pentru fiecare, sa merg la cumparaturi. Apoi, sa ma gandesc la meniul de Craciun, la ce prajituri sa fac... abia astept!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)
Si eu ma gandesc deja la menu, si abia astept, mai ales ca va fi primul Craciun in casa noastra, dar mai ales in 3 Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Pisik, si al meu a cazut din pat..pe la 5 luni jumate...nu eram acasa, era cu tati cu soacra te inteleg perfect...si eu am patimit putin, acum ma amuz, ca vine rar
Nici al meu nu sta un minut cand e treaz, am nevoie de energie maxima! el are pentru amandoi parintii- cateodata eu si tati suntem epuizati, iar el inca e fresh
Important e sa fie ei sanatosi, nu?
Provista, inca un joc care il amuza tare pe Razvan: aprinde-stinge lumina...vreo 10 minute rade in hohote
KLORANE, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput