Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 7
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista tu de astea zici? cand scrii mesajul jos exista sublinita forum code se deschide o fereastra si iti zice ce sa faci Exista o serie de coduri pe care le poti folosi ca sa schimbi aparitia mesajului . In continuare o serie de coduri disponibile: Bold: incadreaza textul intre si . Exemplu: Acesta este bold text. = Acesta este bold text. Culoarea textului: incadreaza textul intre [fontcolor] and [/fontcolor] Exemplu: Text = Text Headings: incadreaza textul intre [hnumber] si [/hn] Exemplu: Text=Font Sizes: Exemplu: text = Text Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Provista , multumesc
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
provista spune:

felicitari ai reusit

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
georgyiuly spune:
Buna fetele!
Am venit si noi de la plimabare si Giulia a adormit in carut si nu m-am indurat sa o trezesc...doarme de o ora cu hainele groase pe ea
, i-am lasat putin geamul desschis!!!Si azi dimineata a dormit pana la 10, cu vreo 2-3 treziri toata noaptea!Asa ca azi tot programul de masa e dat peste cap..inca nu a mancat de pranz!
Shasa...pai in ultima vreme numai la desene la uit
, Giulia nu prea, are vreo 2 melodii care ii plac si reclamele o fascineaza!
Oli sanatate multa mamei tale!!!
Gianina sper sa scapi cat mat repede de varicela si bebe mic sa nu pateasca nimic!
Aris mare vorbaret Alex al tau...e haios tare cum roteste buzele!!!
Mititica si eu la fel o adorm pe Giulia....tzitzi la noi rezolva orice problema.Are foarte putine momente in care nu vrea sa adoarma la san si atunci adoarme in brate exact cum povestea Aris...in verticala, cu plimbari scurte si putin batzaite.dar e asa grea ....ca prefer sa o adorm la san!![]()
Vad va sunt cateva fete dornice de bebe2 cat de curand!
Maria felicitari...ai o fetita scumpa foc si niste ochiiii
!
Ma duc sa dezfofolosez fata ca s-o fi incins in carucior!!!mama denaturata
...da mie mila sa o trezesc ca doarme asa frumos!!!!

georgiana
mamica de Giulia
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
Dodo-pui spune:
Mariana
La multi ani!
tuturor sarbatoritilor de azi
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
provista spune:
fetelor voi pe vremurile astea cu ploi marunte si dese ce activitati executati cu bb in casa? mai da-ti idei va rog
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
aditapop spune:
Provista, cred ca numai o data pe zi pot vota la tine..am tot incercat, nu ma mai lasa... votez maine!![]()
Activitati cu bebe?
Nu stiu cum se face ca asa bine doarme pe vremea asta![]()
![]()
![]()
Aseara in schimb era superplictisit de toate...il plimbam dintr-o camera in alta, cand eu, cand tati, ne uitam la videoclipuri - ii place CONNECT R la nebunie
- vorbeam cu el in oglinda...tot ce-mi trece prin cap in momentul ala...ii arat reviste, carti...revistele le rupe, ii dau voie, cartile NU, ii citesc povesti, desi e prea micut...mai asteptam si alte idei
KLORANE, un vot pentru pui![]()
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
provista spune:
al meu s-a trezit, mai ne uitam la disney magic englysh, jucam cucu bau cum zicea ada, in oglinda, mergem cu premergatorul, batem in tastaruta
ne plimbam prin casa cu carutul, ne uitam ca monitzele pe geam la tot ce misca, ne intrecem de-a busilea, mai zdranganim jucariile, mai facem o mancarica impreuna, vizitam camerele sa vedem daca e praf
vb alinei sa-l steraga cine-l vede, mai rupem frunze la flori, mancam telecomanda , telefonul si ce ne mai iese prin cale...
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ayla21 spune:
Salutari de la noi!
Va las in primul rand un clip www.youtube.com/watch?v=NL6rbSe1lIU" target="_blank">super dragut.
Apoi pozici cu Luana daca va era dor.
O sa imi fac putin curaj sa mai intru pe aici.
Pupici 
Ah, bun venit
noilor mamicute de ghiocei! 
*The stars in the sky* They shine bright each night. Which one are you? They bring light to the night sky. Where are you? They bring hope to a broken heart. Can I capture you in my hand? They never go out. Is that you I see? There's more of them each night. But why?
Don't you know that God only picks the very best for his garden? He also picks only the best for the night sky. The stars are the light of each child's heart whose gone too soon picked to glow forever...*
My Little Stars
Pisik06 spune:
Buna fetele!
Moamaaaa, ce spor aveti la scris, nu am reusit inca sa recuperez tot.
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi. LA MULTI ANI! MARIA si ROXANA 
ADITA, bine ai venit
Numai bebei frumosi am vazut la fetele noi. Avem o odisee cu copii superbi (si mame modeste![]()
)
GAZA, ce bine ca ai revenit, mi-era dor de tine (nu am zis-o dar am gandit-o de multe ori
). Ce bine papa Gazii mic, ne ia de departe. Ia sa vezi tu ce grasuna are mama, succes la doctor!
SHASA, mie si doctorita mea de la Grigore mi-a zis ca e neurologica. Si prietenei mele i-au zis ca trebuie vazut de neurolog, acuma nu stiu cfe sa zic, poate depinde de gradul bolii sau de tipul ei. La bebelusul prietenei mele este mostenita se pare, pt ca si tatalei are si intr-o forma destul de grava.se duce cu el maine la un oftalmolog f bun si sa vedem ce ii spune.
Eu o scot pe Ana zilnic, mai putin cand ploua sau bate vantul tare. Si la noi e circ cu imbracatul. Rau de tot.
Am pus-o si eu pe Ana de 2 ori la olita. Nu prea a inteles mare branza si a doua oara atata s-a batait ca s-a rasturnat cu ea, asa ca am zis ca luam o pauza. O sa o mai pun, dar nu am nervi sa o pun regulat. Asta e, uneori sunt si eu lenesa, sper sa nu platesc mai incolo.
Astazi Ana a picat de pe canapeaua de la ea din camera, cu mine acolo
. Nu s-a lovit tare, ca distanta e mica, dar s-a speriat, a inceput sa urle, a venit soacra peste noi, a inceput sa se agite, sa isi dea tot felul de pareri docte si sa ma umple de nervi
, in fine, bine ca a fost ok pana la urma.
Il astept pe tati de Ana sa ma duc si eu sa ma fac bella, adica vopsit si tuns, abia astept.
Doamne, copilul asta nu ma sta deloc deloc. Ziua iarasi nu mai doarme si mereu trebuie sa fiu cu ochii pe ea. Pai cand o merge, uoooffff. O inteleg pe Aris saraca.
Am fugit. Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
provista spune:
super luana. i se remarca dezvoltarea instinctul de mama
te asteptam 
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea