Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *97*
Raspunsuri - Pagina 6
provista spune:
ela78
acum ma chinui sa mai incarc ceva poze
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
georgyiuly spune:

Ilinca, bebe de Pisigri
Adela-Marisa, bebe de Denisamada 
Diana Andreea, bebe de 180882
Gabriel, bebe de Magdyi2001
Rares, bebe de Floric 
Valentin Cristian, bebe de Carmencar 
Maria K. 
Roxana 80art 

georgiana
mamica de Giulia
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
carla28 spune:
Salutare fetelor!
Olga, imi pare rau pentru fratele tau, cu atat mai mult ca depinde de masina familia lui. Iar pentru cei 6 copilasi infiati, nu am cuvinte, este un gest de mare omenie si dragoste, are admiratia mea.
Legat de scaune, este normal, atat timp cat nu e diaree si al meu face 3-4 / zi daca mananca bine.
Inapreda, , m-ai impresionat si tu si celelalte fete cu portiile de mancare ale piticilor.Eu una nu indraznesc sa-i cantaresc cat mananca, pentru ca de abia vrea cateva lingurite, iar lapte nu stu, pentru ca il alaptez.
Gaza, 
aditapop, bine ai venit! Stai linistita, nici noi nu avem inca dinti si suntem din 23 martie.
Mariak, Casia seamana cu tine, mi-a placut pozele cu sepcuta.
inna30, frumoase pozele , e tare haioasa aceea cu ratusca pe caput. Sunt de acord cu tine, ca trebuie scosi copii la aer zilnic, chiar daca pentru 30 de minute, este sanatate curata.
Intr-adevar, cand ploua, e viscol sau e racit copilul, nu. Iar cu olita, daca copilul sta si mai ales face la olita, nu vad de ce nu e bine asa. Si al meu a facut o data la olita si am sa-l mai pun, sa se obisnuiasca, iar daca nu vrea, asta e, va face cand va fi pregatit.![]()
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
provista spune:
aditapop felicitari 

merita multi pupici

ma puneti pe ganduri cu olita...sa ma duc sau nu sa cumpar si eu
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
carla ai reusit sa editezi mesajul tau?
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
exact cum zicea si aris: daca vrei sa editezi in sensul de a modifica ceva ce ai scris atunci apesi pe butonul cu foaia de hartie si creion
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Gasca draga, sunt socata!! in mod pozitiv! Sa vedeti ce faza...l-am pus acu pe Razvan pe olita..si supriza! a acceptat-o cu zambetul pe buze..URA! dar asta nu e tot, dupa 2-3 minute a si produs...kaka ![]() L-am laudat, i-am cantat, l-am pupat, etc. O fi norocul incepatorului, dar asta imi da elan serios pe mai departe Merita un vot de la voi, nu credeti? ![]() KLORANE http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2 |
Un vot si

. Bravo!www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista carla ai reusit sa editezi mesajul tau? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Cu edit, stiu, dar nu imi coloreaza, sau boldeaza. Eu selectez cu mouse-ul, si imi scrie de ex rosu, sau bold, dar dupa ce trimit mesajul, tot nu e color. Ceva nu fac bine1
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
PS am incercat sa te votez, dar cand sa trimit comentariul, nu se incarca, s-a blocat.
aditapop spune:
Multumim mult de voturi, dragi mamici,va pupacim dulce (fara gripa
)
Sper sa mai adunam ca se apropie ziua finala![]()
Da, Provista, incearca olita, acum imi da mana sa vorbesc![]()
Inainte imi era groaza ca o sa se sperie, ca nu o va accepta...el asa face la inceput cam cu orice lucru nou pe care il vede, apoi..ma trezesc ca il cauta din priviri...![]()
KLORANE, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
provista spune:
tu de astea zici?
cand scrii mesajul jos exista sublinita forum code se deschide o fereastra si iti zice ce sa faci
Exista o serie de coduri pe care le poti folosi ca sa schimbi aparitia mesajului . In continuare o serie de coduri disponibile:
si iti da ex sa scrii cu rosu faci asa [ red] texul tau [ /red] fara
(pauza dupa acolada) sigur vei reusi
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea