Ce parfumuri va plac? (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Carmena spune:
Buna parfumatelor,
Am primit Casmir de Mihaela

. L-am primit de la o prietena draga care m-a auzit ca mi-l doresc si a complotat cu tipul de pe esentedelux si mi l-a cotodorisit de ziua mea.
Asa ca de Craciun am parfum, restu' oi vedea eu.
Altfel, m-am dat azi cu el. E prea matur pentru vremea de afara, ca e soare si frumos. E dulce, intr-adevar, si nu floral. Acum recunosc ca azi, dat fiind ca e mai cald afara, as fi preferat mai mult un floral vanilat, dar una peste alta imi place.![]()
Nu ii pun inca pozitia in top, trebuie sa il mai folosesc sa hotarasc locul.
Sali sa stapanesti sanatoasa L de Lolita, indiferent de culoare. Spune mai multe despre el in comparatie cu Lolita clasic?! Iaca ca te catodorisesti cu 3 Lolite pana la urma ai batut pe toata lumea la Lolite in dotare![]()
Dana spre ce te mai orientezi, ca nu ne-ai spus?
Am recomandat Lolita mea(2008) pentru o prietena sa o dea cadou pentru cineva de 53 ani - o tipa f finuta de altfel, destinatara cadoului. A avut de ales intre Lolita mea si Lanvin -eclat nu mai stiu cum, o sticla ce se regaseste intr-o cutie transparenta. Oare oi fi recomandat bine, am luat de baza doar descrierile de pe fragnatica. ![]()
La bursa, urmaresc cu interes ofertele voastre. Eu nu am inca "de dat".![]()
nikkibaciu spune:
Sunt posesoarea unei Lolita Lempicka L, primta cadou de la sotul meu sapt. trecuta, care imi da o dispozitie extrem de buna, interesant, nu? Insa nu l-as folosi in sezonul de vara, este prea dulce.
Numai bine,
danamiha spune:
geniest, fara tutun a nu e bun
sali, sali si pt tine un 
Carmena, mie nu imi place Lanvin Eclat d'Arpege![]()
Sa te bucuri de casmir, cum la voi e soare? la noi ploua cu galeata. Acum poti sa treci alt parfum pe lista pt Craciun
Te orientat, ma orientez spre...lego, toata casa e plina, calc pe piese, dar e marea pasiune a fiului meu.
Astept L de la lolita pt cadou, desi nu sunt sigura ca nu il deschid, daca dau atacul la el e doar vina voastra
Ma mai gandesc la Hypnotic Elixir, dar de cate ori l-a cautat baiatul de la esente, nu l-a gasit, mi-a placut si Incredible Me.
Pun la bursa si Kenzo-Jungle, 100 ml, EDP, 7-8 ml consumati.
Carmena spune:
Dana azi e soare in Bucuresti, e o vreme primavaratica asa![]()
In consecinta, am recomandat bine Lolita 2008 pentru cadou, retin ca ai spus ca ti-a placut cand l-ai mirosit?!
Incredible me eu il am de pe esente. Cum ziceai ca iti place catifeaua mai demult, cel putin asa retin, era imposibil sa nu-ti placa Incredible Me.
Eu personal de cand m-am mai schimbat in materie de pafumuri datorita voua, evident, am observat ca mi-am mai schimbat si preferintele vestimentare- acum visez pentru revelion la o rochie de catifea verde smarald sa vad io de unde ma catodorisesc cu una![]()
Daca aduce tipul de la esente Hypnotic Elixir sa-mi spui si mie Dana, te rog.
Sali cum e cu Lolitele, nu mai scoti nasucul din ele????
danamiha spune:
Carmena, taci chitic, nu spui ca ai Incredible me? La raport cu lista de parfumuri
. Nu il treci la bursa?
Am o rochie de catifea verde smarald, am facut-o acum 2 ani pt Craciun.
sali spune:
la mine azi e o vreme de sfarsit de martie, inceput de aprilie....parca e primavara. de vreo 2 zile abia am aruncat din geanta ochelarii de soare si acum o sa mi lipseasca....asadar , meteorologic, nu prea am nimerit-o azicu L de lolita, cum zicea si carmena cu Casmirul....
L de Lolita e fain dar nu are sansa s-o detroneze pe Lolita clasica, cred ca nici macar s-o ajunga.
Nu are nimic intepator ca Lolita normal, este vanilie si scortisoara, scortisoara si vanilie. Delicios, cum am spus , nu asa puternic cum am crezut si nu atat de receptor de complimente ca Lolita normal.
L e de fapt un parfum care cred ca starneste mai mult mirare legata de modul in care un parfum reproduce asa de bine mirosul de prajituri. Si bineteles ,pofta !
Dupa cateva ore bune de purtat,m-am dat azi la 8 cand am plecat, parca parca un pic mi s-a lasat greu la fiere/bila, etc, ceea ce cu Lolita normal nu am patit, dimpotriva, din acela vroiam more and more!
[b]dana[/b], iar ti-a picat pe Incredible Me?
Ti-am mai spus ca nu e pt tine, te-ai dus , l-ai retestat si mi-ai dat dreptate( nu mai stiu in ce capitol se petrecea actiunea asta). Acum vad ca iar te-a apucat. ![]()
danamiha spune:
sali draga mea, cred ca ma lasa memoria, serios! Trebuie sa imi notez intr-un carnetel ce testez si daca imi place. Sau mi se schimba gusturile? Mai patesc asa si cu hainele, uneori imi vine sa dau 80% din ele, dar nu am cu ce sa le inlocuiesc asa ca...
M-ai lamurit cu lolita, nu-l deschid. Daca nu ii place d-soarei pt care l-am luat, are in jur de 25 ani, ce ma fac
. Stiu ca nu se dau parfumuri cadou, nu stii gusturile, etc. Ma gandesc sa nu merg la posta dupa el
, glumesc, evident.
geniest spune:
Sali, o mie de 
Azi cred ca m-am folosit de numele tau si l-am convins pe babanu'....
M-a intrebat pe mess daca eu sunt tipa despre care i-a spus ****** (stelutele sunt numele de fata pe care mi l-a zis)...iar eu am zis DA - desi nu stiu daca era vb despre tine (ca nu-ti stiu numele)....cert este ca mi-l trimite cu posta 

Acum spune-mi care-i timpul mediu de asteptat posta ????
danamiha spune:
geniest, numele lui sali e format din 4 litere, dar poate a alintat-o
Ai luat edp sau edt? Nici nu stiu daca exista in ambele variante.