Sezatoarea canadiana (160) *Bine ai venit Sophia!*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Laura felicitari!!!! Bine ai venit pe nume Sophia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzana95 spune:

Ptr. Ana: eu iti recomand Nizoral=anti-dandruff shampoo,este ca un medicament; de maine este la reducere la Shoppers Drug Mart, $12.99 ptr. 120mL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bine ai venit pe lume, Sophia! Felicitari, Laura si Andrei! Pupam si surioara mai mare, sint sigura ca se va bucura sa-si vada surioara! Laura, refacere usoara si mult laptic! Sanatate multa la toata familia!

Ana, asa este, Nizoral, uitasem de el, am folosit si eu mai demult. Numai ca trebuie sa-l folosesti cit timp scrie pe cutie, eu l-am folosit mai mult timp si mi-a degradat un pic parul.

Ana, si aici in Montreal, la CLSC-uri sint programe prenatale si postnatale, cu cupoane pentru lapte, oua si fructe. Si daca sta in Montreal, poate veni acolo unde fac eu benevolat (de fapt, cred ca poate veni oricum), unde se dau alimente, tot te mai salveaza un pic. Uite aici site-ul lor, suna, ia RV, vine cu dovada ca are venituri foarte mici, ii deschide un dosar si primeste niste alimente in functie de numarul de persoane (marti sau vineri). Am intrat acum pe baza de date, post de sofer nu e sigur, in schimb sint o gramada in education. A lucrat ca profesor suplinitor pentru ce disciplina? Mai sint posturi de aide au devoirs, de monitori, de ajutor pentru stagii etc... sint multe. Daca il intereseaza ceva, eu pot sa-i trimit ofertele.

Pucku, nu pot sa iau ciine, eu ma feresc sa iau si pisica. Nu-mi pot asuma raspunderea pentru un alt suflet in aceasta perioada, desi, de dorit, imi doresc. Eu tot amin si le spun copiilor si lui ta-su, care e mai rau ca ei cind e vorba de pisici, ca vom lua si cal, si crocodil daca vor, dar cind vom fi la casa noastra. Mai cistig timp...

Bine ca sta bebelusul la mami in burtica... repeta-i mereu ca e frig afara, exagereaza ca sa se sperie.

Cge, e clar, e vina ei ca nu a citit cu atentie, am zis, eu o cunosc, si o si inteleg, ca nici eu nu sint departe de ea, dar de data asta a facut-o lata... chiar asa!?!

Maru, sa ne spui ce flori (si cit au costat, sa vedem cit de mare le e inima - nu ma pot abtine, dar tare nu-mi plac oamenii astia doi!)

Ma duc sa fac lucruri cum spunea odata o mamica de fetita... in roz!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana: http://offreemploi.monster.ca/Commis-de-bureau-rapports-offre-emploi-Montreal-QC-CA-84420068.aspx

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

laura felicitari !!!
bine ai venit pe lume Sophia!!

lia multumim de vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laura, felicitari si recuperare rapida! Bun venit pe lume Sophia!!!

Nelia,

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Sophia, bine ai venit pe lume! Sa deaDD sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
Laura, refacere rapida!

nelia, nu am mai ajuns sa vad, mmi-a fost lene si ciuda, ca puteau sa faca cadou altceva copiilor astia chinuiti de boala de la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laura, felicitari si refacere rapida!

Bun venit Sophia!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

O intrebare, din partea unei prietene.... Daca nu faci toate vaccinurile de bebelusi, poti sa nu fii primit in CPE? Pentru ca se cere carnetul de vaccinare atunci cand il inscrii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

O intrebare, din partea unei prietene.... Daca nu faci toate vaccinurile de bebelusi, poti sa nu fii primit in CPE? Pentru ca se cere carnetul de vaccinare atunci cand il inscrii....

La CPE nu cred ca se cere, la scoala stiu ca da, insa teoretic nu trebuie sa fie un impediment, ca tocmai copilul in cauza nu-i imunizat si restul care-s vaccinati sunt.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput