Sezatoarea canadiana (160) *Bine ai venit Sophia!*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Bina ai venit pe lume Sophia! Reafacere usoara Laura si un pupic dulce ptr ambele fetitze.

Lia merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Felicitari Laura ! Refacere usoara si laptic din belsug !
Bine ai venit Sophia ! Sa fi sanatoasa, mancacioasa si dormicioasa !

Pupici la mari si mici

Si un si Liei care s-a gandit la noi si nu ne-a lasat sa stam prea mult pe jar. Multumim Lia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

tu zici de tarani dar cum ii gasesti? Noi vrem sa mergem (intr-o excursie de o zi) la vizitat castelul Bran, Pelisor, ptr copiii. Gasesc prin prejur ceva tarani, ceva sugestii?

Dana, de obicei, la intrarea/iesirea din castel, eu vorbesc de Bran ca pe ala l-am vizitat ultima data, sunt tarabe ale taranilor cu tot felul de suveniruri. La Bran erau pulovere din alea groase din lana netoarsa, si, tot felul de nimicuri. Sau puteti incerca pe drum, pe Valea Prahovei, pe marginea soselei , sunt tot asa tarabe ale taranilor. Numai ca nu stiu daca alea functioneaza si iarna.
Daca nu si nu, gasesti cu siguranta la magazibuk "Star" din Brasov, ca tot ati zis ca mergeti la Bran sau pe la vreo doua magazine traditionale de pe Str. Republicii in Brasov. Cel putin acolo am vazut eu anul trecut. Numai ca la astea din urma preturile sunt cam piperate.
Un sfat: este cam greu sa faceti si Peles si Branul intr-o singura zi, din cauza drumului si a iernii. Poate ar trebui sa popositi undeva peste noapte. La Bran sunt niste pensiuni f. faine.
Spor la facut planuri de vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

Nu apuc sa intru decat foarte rar, vad ca aveti o viteza infernala la scris, nu stiu cum faceti sincer

Olga, am vazut ca ai intrebat de noi, sintem bine dar limitati tare cu timpul, cand ajung acasa avem lectii zilnice si apoi juniorul meu vrea sa mearga de mana numai cu ma'sa, asa ca timp de computador ioc... speram sa vina si vremuri mai bune, prin vara asa

Daiopri, sanatate multa, esti o inspiratie pt. noi

Lia multumim pt. asa vesti minunate .

Felicitari Laura sa va traiasca! Bine ai venit pe lume Sophia ! Sa ne spui cum a intampinat-o surioara .

mQQm, acum am citit 13k/an ....jeez, n-am mai auzit asa ceva pe aici, oricum pt. tickets se merita sa mergi sa fight in court. Inainte plateati mult mai putin sau pe aproape? Poate n-ar fi rau sa schimbati insurance company

Andreea-Ana, cum s-a adaptat micutul ?

PS: Voiam sa va spun ca de ceva timp in cadrul boardului scolar la care lucrez, limba romana a devenit ceva mai importanta decat pana acum...iata vestile bune : http://www.peelschools.org/romanian/home/index.htm

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

PS: Voiam sa va spun ca de ceva timp in cadrul boardului scolar la care lucrez, limba romana a devenit ceva mai importanta decat pana acum...iata vestile bune : http://www.peelschools.org/romanian/home/index.htm

Wow, interesant! Ma duc sa vad daca nu vad asa ceva si la noi...

maru, pe mine nu m-a apucat rasul, ca imi tot imaginam ce simti cand strivesti vreo aratare cu genunchiul... si apoi mi-am amintit ca pe cand ne mutam de la ultima casa am vazut si acolo un soarece, iar familia lui, clanul, mai bine zis dupa cum se auzea, locuia in perete... norocul tuturor ca l-am vazut chiar in ultima noastra zi acolo, altfel se lasa cu razboi.
Charles a fost la noi in orasel sa viziteze un Colegiu, iar martorii vizitei povesteau impresionati ca e tare "uman"...

nelia, cum o cheama pe fetita romanca de la patinaj? Ca stiu ei eu o fetita din Laval care a castigat ceva competitii.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Daca sunteti fan oldnavy ca mine sunt reduceri bune pentru adulti si copii la haine de exterior: http://oldnavy.gap.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,
Felicitari Laura, si refacere usoara. Bine ai venit Sophia ! Sa cresti mare si sanatoasa !

Referitor la vaccinuri am primit pe email un film care m-a pus pe ganduri. Daca e adevarat nu cred ca mai vaccinez copii, nici pe mine. Filmul dureaza approape o ora dar daca aveti timp este interesant.

http://video.google.com/videoplay?docid=8503852033482537965#

Intru si eu destul de rar. Nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, nu stiu cum reusiti sa povestiti atat. Eu de felul meu nu sunt prea vorbareata. Asa ca va mai « ascult » ( citesc adica) din cand in cand . Acum am un pic de timp pentru ca toata lumea doarme si casa ma asteapta sa fac ordine, mancare … Sotul meu sa gandit sa-mi faca un cadou astazi : a luat o mijoteuse. L-am intrebat daca gateste singura. Acum ma uit la ea si nu stiu cu ce sa incep. De obicei pregatesc ceva repede de mancare, dar daca trebuie sa astept 4 sau 10 ore sa fie gata , trebuie sa mai fac ceva de mancare intre timp. Imi mananca copii urechile, daca nu…
De fapt am intrat pe site pentru ca caut raspuns la o intrebare. NU stiu daca este cineva stomatolog dar intreb. Eu am luat un rendez-vous ca sa-mi extrag masaua de minte. Dar doctorul mi-a spus ca daca imi extrage masaua de minte de sus , normal ar trebui sa o extraga si pe cea de jos. Dar pe mine nu ma supara cea de jos. De ce trebuie sa o scot ? Pana saptamnana viitoare trebuie sa ii spun daca le scot pe amandoua sau nu. Pe cea de sus am decis sa o scot pentru ca dentista mi-a spus ca aici nu se plombeaza maselele de minte. Poate imi impartasiti din experienta voastra !

Va doresc malta sanatate la toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Donia, Ioana o cheama, dar locuieste in Montreal, stiu sigur. Sint multe fetite romance, cunosc chiar si baieti, care iau medalii frumoase pe la aceste competitii.

Claudia, Ma bucur sa te citesc, ca de vazut... stam departe rau. Ce mai fac copilasii?

Am vazut si eu filmul, cred ca l-am primit de la aceeasi persoana, nu? M-am gindit daca sa-l pun sau nu aici, dar am zis ca e prea socant si nu as putea garanta pentru sursa, daca sa o dau suta la suta credibila, desi nu vad nici un interes pentru care acei parinti sa-si aduca copiii in ochii lumii si sa minta sau sa dea vina pe vaccinuri.

Atrag atentia, fara exagerare, ca filmul este dur, ca sint persoane care pot fi foarte afectate de ceea ce vad si chiar ingrijorate. Eu l-am urmarit cu lacrimi in ochi... si inca nu mi-am revenit complet.\Oricum, dupa ce l-am vazut pentru mine un lucru e clar: nu mai vaccinez copiii mei niciodata, cu nici un vaccin, bine ca am scapat cu bine de cele obligatorii facute pina acum (adica sper ca am scapat). Trist ce se intimpla in lume din acest punct de vedere, foarte trist, ma face sa pierd din respectul pe care il aveam nu de mult fata de rasa umana, asa, in general vorbind.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Salutare!

Ce de retete pe aici, timp sa ai sa tot incerci tot ce puneti voi! Eu sunt mare fan Josee di Stasio, nu stiu daca voi o urmariti, dar mie imi place tare mult si ca persoana si ca "bucatar". Nu prea apuc sa incerc din lipsa de timp dar de multe ori mi-am propus sa le incerc. Insa sunt multe de invatat si numai urmarindu-i emisiunea!

Eu nu prea mai apuc sa intru pe la sezatoare, am intrat in linie dreapta cu lucrarea si au inceput si vizitele pe la Ottawa, Gatineau, etc. Apropos de asta, joi a fulguit in capitala iar ieri dimineata era zapada pe drumul catre Ottawa, nu foarte multa dar indeajuns sa-ti dea de gandit ca iarna e cam la coltul strazii. Si eu care credeam ca Ottawa are un climat o idee mai bland decat Montreal-ul... Se pare ca nu-i chiar asa.

Un week-end frumos tuturor!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Asa este Nelia, si eu am fost de-a dreptul socata. Persoana de la care l-am primit e o cunostinta comuna Si poate din cauza asta m-am gandit ca e un lucru care ar trebui stiut. Daca e adevarat? Nu putem stii!

Chiar asa, Nelia, cred ca ar trebui sa ne faceti o visita! NU cred ca ati venit pe la noi de cand ne-am mutat. Si chair nu suntem prea departe Si noi suntem ocupati cu scoala ( la Alexandra maternel, iar eu si Adi cate un curs la universitate). Sanatosi sa fim! Mai vorbim la telefon.

Mergi la inceput