Sezatoarea canadiana (160) *Bine ai venit Sophia!*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

of maru...Odihneasca-se in Pace

(kidding, sa nu te superi pe mine, ca nu sunt de felul meu asa insensibila)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Maru, nu ma lasa sa pun comentariu, ma arunca din browser. Stiu ca nu esti intr-o dispozitie de ris, dar eu am ris cu lacrimi! Atit de frumos ai scris, mi-ai inseninat ziua! Am avut si eu cu Octav o discutie asemanatoare, in fata unui paianjen, spaima lui. Si l-am intrebat daca relatia noastra ar depinde de acel paianjen, de curajul lui de a-l lua de acolo... ce s-ar intimpla? Mi-a raspuns scurt si raspicat: foarte rau pentru tine! N-a inteles de ce am stat suparata pe el doua zile si nici acum nu cred ca intelege!

Sa nu-mi spui ca aparatele alea la care viseaza fiica-mea costa atit de mult. Ea se uita in oglinda si zice uite mami, vezi, asta e strimb, chiar trebuie sa mergem sa-mi pui aparat din ala cu margele. Sper sa-i fie cu folos lui Andrei, sa vezi ce zimbet cuceritor va avea dupa...

Pucku, , sper sa treaca durerea si bebe sa stea cumintel acolo, in burtica. Spune-i ca e frig si urit afara!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Nelia pai sa stii ca m-am gandit la tine mereu, la fiecare sfarsitu de curs as fi urcat sa te caut, dar am uitat complet unde esti. La etajul 12?
Eu sunt la parter, dupa ce urci pe scarile rulande, inainte de lifturi, prima sala de curs (in directie opusa fantanii de apa).
Si eu cu predarile mele de vineri, eu am dead-line la 7 seara si nici o data nu l-am respectat. Dar tipa asta este tare nesuferita, daca nu trimiti la timp te face de rusine in clasa (serios, ne face sa ne simtim tare prost... italianca nesimtita), iar noi nu avem nimic individual de facut, totul este pe echipe. Deci nu am incotro si trebuie sa predau vineri

Simonna bafta la intepat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, nu ma supar daca radeti, ca am scris mai mult sa ii dau o forma mai comica, light, intamplarii
eu in shcimb rad si plang, ma doare si capul de nervi...

Da, Nelia, 4800, cat o masina care sa te duca cativa ani buni, cat vreo 2 vacante de alea bunicele prin locuri exotice! Ca sa nu zic ce tragedie a fost cu culorile...ca el si-a ales gri sa nu se vada, dar pe bijou-urile alea are niste puncte roz si galbene, si ce suparare a fost, nu crede dr care zice ca se va sterge culoarea aia curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ciiit!?! Dar e mult, mult mai mult decit imi imaginam.

Monicutza, cum o cheama pe profesoara? Ca si eu am avut italianca in sesiunea trecuta. Te caut negresit simbata, eu sint la etajul 10, prima clasa dupa geamul ala de sticla.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Maru nu radem decat de modul comic in care ai povestit tu. Eu sunt sigura ca te simti ca naiba, dar get over it ca a fost un accident. Doar un stupid accident. Baga un vin fiert cu scortisoara, un Tylenol pt durere, vezi un film bun si pune totul la spate.

Of, nici mie nu mi-a venit sa rad cand am avut incidentul vara trecuta cu un hamster micut si nevinovat, care a evadat din apartamentul vecin in dormitorul copiilor de doua ori. Prima data l-a prins sotul si, la insistentele mele, l-a dus inapoi la vecina. A doua oara i-a fost fatala... a iesit din cutia in care il pusese Marian pe balcon si... a invatat sa zboare. Cand l-am vazut dimineata latit sub balconul nostru am simtit ca innebunesc... ce vor zice vecinii... dar nici ideea ca l-a prins sotul a doua oara sub perna din patul copiilor nu m-a lasat sa am prea multa compasiune. Mi-a trecut repede in timp ce strangeam cacarezele din dormitor de peste tot, si spalam la asternuturi si dezinfectam jucarii

Mergi la inceput

Nelia o cheama Anna Maria Panunto. Ce numar are clasa? ca poate te caut eu. Eu am o colega romanca in clasa, ce bine este sa fii cu ai tai (toata ora povestim )
Aparatul dentar se plateste si in rate, depinde si ce si cat are de indreptat..., deci preturile difera (nepotul nostru are aparat dentar de care avea mare nevoie, si care, cu inca ceva proceduri a costat vreo $6000. Sa nu crezi ca au platit parintii danii toti o data. Si daca chiar crezi ca are nevoie, incearca sa iti faci programare din timp la un spital, costa putin mai ieftin decat la clinica).
Nelia tu primesti bani inapoi pt gradinite pt ca esti studenta la timp plin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna si de la mine pe ziua de azi.Aseara am cazut un pic in butoiul cu melancolie.
Vad insa ca nu sunt singura...bebitzu mai uiti cu anii dar citeodata parca asa te loveste o amintire, un miros, un loc si totul devine atit de clar.

Merci ptr gindurile bune

Lorelai, da, de abia astept dar acum sunt stresata cu gripa asta si am inceput sa am cosmaruri noaptea. aseara de ex eram la mine in cartier (Dr Taberei) si ma plimbat asa pe seara. Au iesit de nu stiu unde 3 ciini mari si m-au muscat de mina stinga. Durea asa rau...si nu stiam incotro s-o apuc si daca acolo ma va vedea vreun doctor ?

Apropo daca as avea nevoie (in viata reala) cum te mai duci la doctor in Ro cind nu mai ai nici un act romanesc??? \vesnica pila, spaga si vorbitul romaneste ?

Sper sa nu fie visul meu vreun semn rau.

Azi am avut appointment ptr pre-op. Mi-am cumparat masti de ieri si cum am intrat in spital,nenea de la intrare purta una, si te si obliga sa-ti dau pe miini cu dezinfectant. Eu mi-am scos masca personala (erau peste tot-s-au imbogatit astia de vind masti si solutii) si el m-a invatat cum sa mi-o pun. In spital insa nu stiu daca am vazut 3 (cu mine cu tot) Eram penibila si se uita si lumea mai crucis. Asa ca cind am plecat la blood test mi-am scos-o.

Am intrebat insa doctora ce fac in cazul in care ma imbolnavesc pina la operatie. Raspunsul ei a venit f linistit, anulez operatia numai daca sunt ff rau, otherwise vin la taiat.

Simonna succes la vaccinat la fel si tie cge.

Pucku, eu ma gindesc ca poate e mai bine ca s-a intimplat inainte sa ajungi acasa.Cel putin asa il si monitorizeaza, daca ajungeai acasa cine stie cit iti mai lua sa te intorci/internezi din nou.Stiu ca e greu sa stai in spital, in weekend, departe de familie dar daca te consoleaza cu ceva sora mea cind a fost gravida a facut o forma ff urita de hepatita B- drept ptr care au internat-o din luna a treia pina cind a nascut. 6 luni de zile a stat la spital, ii dadea drumul citeodata pe weekend.Un gind bun ptr tine si sa mai stea cu bine acolo bble.

Maru si fiimea vrea asa ceva cred ca e si moda la scoala.
Ma duc sa citesc si eu ca tare ma simt bine dupa ce vizitez blogul tau.

Ione cum te mai simti?

Chiar asa ne-om vedea inainte de sarbatori adica 19 dec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, monicutza are dreptate: am dat jos 1500 si restul lunar pana in sept 2011!!!

mai, copkilu nu e f fericit ca are braces, ca cica acu e nerd cu acte, dar s-a mai inmuiat cat tatsu i-a amintit ca si Kary are!

inca odata, nu ma supar ca radeti, si eu rad, mai stramb, si scriu pentru ca nu stiu cum, atunci cand scriu, toate capata o tenta comica, incerc sa nu scriu serios, deloc...

Dana, o sa fie bine, n-am nici o indoiala!

sanatate la bolnaviori si bolnavioare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Maru,sper ca tu glumesti acum,asa-i?
lasa omul in pace,ce vina are saracu

Mergi la inceput