Sezatoarea canadiana (160) *Bine ai venit Sophia!*
Raspunsuri - Pagina 5
mikiion spune:
Raspund repede ca iar sunt de «serviciu» singura acasa. Si nu prea sunt obisnuitaCred ca am fost cam cocolosita ultimii ani.
Si sunt si franta, ca am avut alta zi de formare...astia ma formeaza la 3 luni dupa ce am inceput sa lucrezSi abia acum aflu chestii pe care ar fi trebuit sa le stiu de la inceput
Ce ma bucura e ca mi-au confirmat ca nu trebuie sa astept 2 ani ca sa fac mutare intr-un alt post. Asa ca sunt cu ochii pe posturi, poate apare ceva la Montreal.
Monicutza, raspunsul este da. Ti se da 7 cad ca bursa daca te incadrezi in bursa sau ca pret daca nu te incadrezi. Pe perioada sesiunii doar, fara vacante. In vacanta de vara, daca nu te duci la scoala sau la munca ti se da o parte din pret si bursa pentru subzistenta ....
Cand faci cererea adaugi pe copii si se adauga automat la calcul. Pentru ambii. La fel si la simularea de la ei de pe site.
cge spune:
Nelia, aprobarea ptr. Gardasil se cere pe aceeasi foaie cu vaccinul impotriva hep. A si B.
Se face in clasa-4-a.
Stiu sigur ca V. s-a bucurat ca a scapa de un vaccin, si cel mai dureros.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
oanagabriela spune:
Uitati ce am gasit eu azi despre gripa si vaccin (la sugestia unui coleg). Mi s-a parut extrem de interesant si plauzibil, fara sa cad chiar in paranoie. Trebuie sa va previn ca articolele sint lungi, si eu le-am citit mai pe diagonala...Dar cum mai avem o luna pina oficial am putea sa ne ducem sa ne vaccinam, am inca timp sa rumeg
DR. RUSSELL BLAYLOCK
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/11/03/What-We-Have-Learned-About-the-Great-Swine-Flu-Pandemic.aspx
http://orbisvitae.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2387&site_id=1
http://www.whale.to/a/blaylock34.html
http://socioecohistory.wordpress.com/2009/07/15/dr-russell-blaylock-vaccine-may-be-more-dangerous-than-swine-flu/
nelia spune:
Oana, pe asta intrasem si eu, este un link pe una din paginile puse de tine: http://socioecohistory.wordpress.com/2009/06/25/1976-swine-flu-vaccination-propaganda-and-the-side-effects/
Interesant, va rog sa vedeti filmuletul, sint lucruri interesante si credibile in el.
Ica 1975 spune:
Dana, cand ajungi in Ro, daca te imbonlavesti, eu iti doresc sa nu fie cazul, poti merge la medic, esti cetatea roman doar ca nu mai esti rezident si platesi. Chiar si cetatenii straini benef de ingrijire medicala contra-cost.
Pucku-le, mai bine stai la spital si bebe e sub supraveghere decat sa se intample ceva.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ange Diana,sunt invidioasa pe copila ta.asa de mult imi doresc si eu o ie!!! ori de cate ori pleca cate cineva in Ro si ma intreba ce vreau sa-mi aduca,raspundeam:ie! Numai ca,tot de atatea ori nu mi-a adus nimeni niciodat o ie si nu intelegeam de ce Ai idee cat costa? o zi buna tuturor |
Cami, sa stii ca astea din comert sunt destul de scumpe ca eu am tot studiat piata de fiecare data cand am fost in Ro, asa sa zic de la vreo 200 de RON in sus (adica in bani vechi 2 milioane, in CAd, vreo 80), dar cel mai bine e sa iei direct de la sursa, adica nu de la arta populara ci de undeva de la tarani, ca inca mai sunt care mai fac. Am vazut la Sinaia, la Bran si cred ca peste tot pe unde e un pic de turism, se gasesc.
Victor are deja doua costume populare, unul e luat din Maramures de niste prieteni, este superb, vreau sa il imbrac anul asta de Craciun, sa vad daca vrea.
La anul in vara ma duc in Ro si deja am planuit cu ai mei sa mergem undeva la munte intr-o zona din asta cu agro-turism (ei au fost anul asta in Apuseni) si promit sa-ti aduc ie (si sa stii ca ma tin de promisiuni).
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui Simonna By the way, Colegu` fuse la cupoane in drum spre job, i-au dat ora la cerere, asa ca la sase mergem in grup voios sa ne vaccinam. Sa va ginditi cu drag la mine, ca eu la fiecare vaccin anti-gripal regular pe care l-am facut m-am imbolnavit pe bune, cu toate simptomele aferente... Sper sa nu dau diseara in toate alea... Pupici, Simona http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
Norocoaso ! ai cine sa-ti ia bilet. La noi cica au deschis azi centrul la 12, la doua m-am dus acolo si nu mai aveau appointment pentru azi, cica sa ma duc maine dimineata la 7.30 sa iau (centrul se deschide la 8). Iar azi din cei cu appointement care s-au dus la ora indicata, au mai facut o coada de doua ore, mare parte in picioare, afara, in frig. Mie imi suna chestia asta a epoca ceausista cand desi eram mica imi amintesc cum se ducea bunicul sa puna sacosa cu sticle dimineata la 5 la rand la lapte.
Poate ca in Laval s-au organizat mai bine, ca aici e jale, sau poate am fost eu ghinionista, dar in conditiile astea eu nu mai ma inghesui sa fac vaccinul, cel putin nu acum.
Astept sa se termine pandemia ca doar pana la sfarsit o parte vor fi vaccinati si o parte l'or fi facut deja, nu ?
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
columbiana spune:
Am citit la subiectul cu bebeii nostrii canadieni ca scoatem pompoanele pentru Laura! Nastere usoara Laura, bebe sanatos si mincacios!
Am cumparat pijamaua lui Tudor, in final de seara, eu cu nervii in pionieze si copilul plins si suparat i-am propus 10$ sa renunte la privilegiul ala timpit si a fost de acord; cred ca era deja obosit de cite explicatii mi-a dat;
am intilnit-o azi pe tuta; gen alunecos ce-ti gindile urechile, mignon in sus, adorable on jos si cind a vazut ca nu-mi tremura muschi pe fatza si astept sa dea pagina mi-a spus ca-i ok cu notele, merge in medie la 85%, eu ma declar multumita, mai ales ca-l trag in jos stiintele si engleza;
Marule, m-ai terminat cu soarecele , nu vrei sa stii povestea mea din Romania cind dupa o sesiune la univ am gasit in garsoniera mea de burlacie un...cuib intreg si a trebuit sa ma ocup:))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui bebitzu Diana, am vazut si eu pozele voastre.Pitica a mai crescut sau mi se pare mie? bebitzu |
Creste, creste, ca din apa ! Si a facut niste obraji ca mi-e frica sa nu semene cu maica-sa asa bucalata, si sa se chinuie toata viata sa arate intr-un fel
Iti dai seama ca sunt depresata (a se citi deprimata, dar imi place cuvantul asta inventat de mine) de cum arat, sunt di-for-ma
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui nelia Diana, am vazut pozele! Vai, cit de scumpi pot fi copilasii tai! Pentru ca nu pot sa ma opresc doar la domnisoara cocheta din poze, ca si feciorasul are o figura de-ti vine sa tot rozi din el. Familie frumoasa si fericita, va doresc din suflet sa fiti si sanatosi! Ti-am ramas datoare cu retete, n-am uitat, dar trebuie sa-mi fac timp si elan sa le scriu. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
Multumim de complimente, ma simt naspa ca eu nu prea vin cu comentarii din astea frumoase despre poze, ca mie imi plac toti copiii pe care ii vad in albumele voastre, dar nu reusesc sa-mi transpun in cuvinte impresiile.
Stai linistita cu retetele ca am inceput si eu sa intru pe calea cea buna, adica sa mai gatesc chestii rapide si economice. Ca am o groaza de carti de retete (sunt colectionara de din astea, imi plac mai ales cele vechi, am tot adunat de prin anticariate in studentie si am avut sansa sa pot sa-mi aduc colectia aici in Ca), doar ca inainte gateam doar cand aveam chef si mai intai alegeam reteta, apoi mergeam la magazin si cumparam ce imi trebuia pentru, gateam, se termina imediat mancarea si a doua zi o luam de la capat. Imi ramaneau multe ingrediente nefolosite care nu se mai potriveau la reteta urmatoare si tot asa, o risipa totala.
Acum incerc sa iau ce e in special (ma refer mai mult la legume, banzeturi, lactate, ca provizia de carne o fac o data pe luna) si in functie de ce am in frigider gasesc retetea sau o adaptez.
Azi am facut mancare de praz cu pui si smantana, o bunatate, n-am mancat prea multa eu ca-mi era frica sa nu o deranjez pe fata la burtica, dar si Seb si Victor au mancat bine.
A, si de vreo saptamana am inceput sa-mi notez ce mancaruri am mai facut intr-un carnetel, asa, cand sunt in pana de idei mai il rasfoiesc si ma inspir.
Si apropos tot de retete, am incercat acum doua zile o placinta cu mere, de fapt un alt fel de foaie, a iesit super ! Usor de facut si de intins si tare gustoasa ! Postez reteta daca sunt amatoare.
Hai ca m-am intins, uite ce fac eu in loc sa dorm ca acum se trezeste bombonica !