Sezatoarea canadiana (160) *Bine ai venit Sophia!*
Raspunsuri - Pagina 15
cge spune:
Mihaela, merci de raspuns.
Am rezolvat cu o companie ddin St Dorothée, cam de o luna avem ajutor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimitete Dupa mai bine de 5 luni absenta (motivata), bag si eu capul O saptamina buna si multa sanatate,................................ Mihaela "Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience." |
Welcome! mi-ai lipsit!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Podeanu spune:
Buna si de la mine.
Mihaela, bine ai revenit, si eu ti-am dus dorul.
Ktrinel, cind a intrebat Nelia am uitat complet de casting-ul la care mi-am testat si eu copiii. Aia de zici tu fac reclama aproape la 2 saptamini la Virgin radio. M-au pacalit si pe mine odata, am fost cu ambii copiii. Omor la inscriere, au dat ceva teste si apoi m-au sunat a doua zi. Exact cum ai spus tu, copiii mei erau supertalentati dar scoala era intre 4-9,000/copil si nici nu le garanta vreun rol in film. Le-am inchis telefonul.
Acum vreo 4 luni insa am mai inscris-o pe Denisa ptr un test de dublare a filmelor frantuzesti.S-a chinuit mititica sa-si inregistreze testul... evident ca nu a trecut, ei nu cauta franceza-quebecoasa.
Daca mai aud ceva Nelia, iti spun si tie.
Si fii-mea vrea sa fie actrita, zice ea ca ajunge la Hollywood.
Mihaela merci ptr gindurile bune.
Rocs am uitat sa-ti multumesc si tie ptr sfaturile in legatura cu iie.
Ceva carti/site-uri recomandati si ptr copii de 14 ani?
Lorelai spune:
citat din mesajul lui mimitete cge, acum am vazut mesajul tau. Compania de curatenie de care vorbeam s-a mutat la Ottawa. |
Puckule, eu fac somonul ca si Ana si nelia numai ca il coc mai putin. regula mea e "15 minute pe inch" la cuptor (de la Chef at Home). daca il las mai mult se usuca.
Simonna, Michael Smith e my all time favorite. imi place ca gateste fara cantitati, adica la fel ca mine. stiu ce pun in oala dar nu ma intreba cit din fiecare. Seria Chef at Home e faina pt ca toate retetele pe care le face plac si la copii (al lui era mititel pe cind filma Chef at Home).
roxana, pui tu linkurile cu carti si activitati pe care le-au postat fetele pe prima pagina, please. by the way, cind mai vii la Ottawa, suna-ma sau email, as vrea sa ne vedem macar la o cafea.
nelia spune:
Mimitete, ! Sper ca nu fugi din nou!
Dana, Ktrinel, pai eu nu vreau, Agata vrea! Eu nu ma opun, adica nu ma mai opun, i-am explicat ca se poate sa se duca si nu o aleaga... nu accepta asa ceva, ea e convinsa ca va fi aleasa pentru ca e buna. Las copilul sa fie pozitiv, pina la proba contrarie... ca doar joaca teatru la greu in casa, mai ales cind are ceva de facut. Stiu, am auzit si eu despre intimplari de genul celor descrise de tine, ba chiar i-am explicat Agatei sa exista riscul sa fie acceptata, dar doar din dorinta de a face bani, nu si pentru ca a fost un test corect si ca sumele propuse apoi sa fie exagerat de mari. I-am promis ca ma interesez sa gasesc ceva serios, unde sa fie cu adevarat testata si daca va fi acceptat, vom vedea... Am gasit doua agentii, am inscris-o pe net, daca ne raspund bine, daca nu, asta este... mai cautam. Agata si-a ales si rolul, ea este cea care rezolva toate misterele din film! Bine ca nu mi-a cerut sa o duc la casting pentru moda, dar nu-i spun asta, ca sa nu-i dau idei!
Da' de problema mea nu zice nimic nimic!?!
Tudora aseara... numara niste rate pe o pagina, raspunsul de jos fiind cite sint... erau 5, ea pune 4. Tudora mami, mai numara o data, sigur sint 4? Da. Adica nu, sint 5, dar ultima nu-mi place, e urita (nu era imprimata bine). A colorat-o ea si atunci a sters patru si a scris 5... uite, vezi, acum sint 5!
pitilache spune:
mimitete bine ai revenit! Inca nu am terminat masterul, inca o luna si-i gata!!!
Lorelai ti-am scris pe mail datele cu urmatoarele vizite la Ottawa-Gatineau. Sper sa reusim sa ne vedem intr-una din ele desi este totul foarte in scurt din pacate...
Simo si Lorelai eu nu-l stiu pe Chef at Home insa mai urmaream pe TLC emisiunea Take Home Chef, cu un australian tare simpatic. Din pacate au intrerupt emisiunea (sau o fi migrat pe alt post!).
O zi frumoasa tuturor!!!
mimitete spune:
vreau eu coordonatele companiei de curatenie, daca stii, in Ottawa, de mult caut una pe care a incercat-o cineva. please! |
Lorelai, uite linkul: http://www.greenteahomeandgarden.com/en/home.htm. Numele proprietarei este Vanessa si este foarte draguta si o doamna. Poti sa-i dai numele meu ca nu cred ca a avut alte cliente in Montreal cu acelasi ca al meu.
nelia spune:
Maru, unde ai raspuns, pe cuvint daca vad...
Arturicii, eu nu stiu sa-ti raspund, dar voiam sa-ti spun vine ai revenit, nu mai stim nimic despre voi de muult timp!
nelia spune:
Ah, Maru, tu ai raspuns la problema cu Tudora, da, am citit, stiu, e irezolvabila. Dar eu intrebam de problema cu motanul, pisicile si pisoii... e gresit enuntul sau e rezolvabila!?!