Sezatoarea canadiana (160) *Bine ai venit Sophia!*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, complexul copilului mijlociu, e documentat, sunt tratate groase/grase scrise de savantii in domeniu. Nasa mea e copil mijlociu, si ia bobarnace si acum, la peste 40 de ani, de la ambele surori si de la mama. Si nici de ea nu are timp nimeni, dar in acelasi timp toti sunt focusati pe greselile ei. Si e o tipa de milioane, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Sa va spun si eu cite ceva despre scolile alternative: am o prietena care a lucrat intr-o scoala alternativa in Outremont. Si mi-a spus ca este o totala brambureala, cred ca este facuta pentru copii cu probleme de integrare (pentru ca nu prea sint reguli) sau cu probleme de invatat (pentru ca nivelul academic este slab). Sau pentru copii de oameni bogati, care nu au nevoie sa invete (nu glumesc, erau multi copii de doctori, avocati, personalitati politice)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ioana/arturicii, stiu sigur ca agentia de la care am cumparat anul trecut biletele de avion pentru Romania organizeaza voiaje cu grupuri organizate de copii:
http://www.teotravel.ro/, tipul cu care am colaborat (Teo) a fost ok.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

salutare fetele

ma doare in gat iar copilul e mucos, l-am tzinut acasa azi

vad ca mai sunt puiuti bolnaviori asa ca doresc la toti sanatate

Nelia felicitari pt note, ma dai pe spate cu notele tale, tzine-o tot asa. Agata cand a inceput sa studieze romana? Bravo ei
mi-ar place si mie la Origami, dar cam departe
Noi am lucrat argila azi cu Steph, a fost fain, e prima data cand imi bag nasul in cutia de argila a sotului, iar ustensilele habar nu aveam la ce folosesc, dar mi-a placut, m-as inscrie si eu la sculptura, dar pe la anul, cand o mai creste bb

Simona, poate mi-a scapat, dar cum s-a terminat povestea cu hainele de la scoala? eu sunt curioasa

Mihaela ai reusit sa iei bilete? poate reusim sa ne vedem duminica la Mos, daca reusesc sa aflu daca au scaune cu rotile , ca altfel nu ma aventurez

cine-mi spune o reteta buna de somon? sa nu fie sec, ca al meu asa iese mai mereu, nu mai stiu cum sa-l fac

bag de seama ca ma culc cu gainile, dar sunt cam zombii azi, cred ca ma i-a raceala, asa ca

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Pucku, eu pregatesc somonul asa:

2 bucati de somon a 180g
- 4 cartofi mijlocii
- 2-3 morcovei
- un brocoli

Se pun la fiert in apa sarata cartofii si morcovii (taiati in jumatati) pentru 8-10 minute.

Intre timp prepar un sos din: 1 lingura ulei de masline, sucul de la 2 lamai si doi catei de usturoi pisat, plus sare si piper dupa gust.

pun somonul la cuptor cam 25minute intr-un vas de yena, sosul peste el si in jur cartofii, morcovii si brocoli toate fierte pe jumatate anterior;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Laura, felicitari pentru mica bebelusa, sa fie sanatoasa, sa creasca frumos si sa aiba mult noroc

Mama de arturici: cum scria si Ana, la agentiile de voiaj romanesti din Montreal se organizeaza genul asta de drumuri pentru copii cu insotitor. Exemplu este si Interpallas-ul.

Nelia, felicitari pentru notele bune! Si sa-ti urmeze si copiii exemplul

La noi lectiile au devenit mult mai grele si mai numeroase, asa ca si timpul liber s-a redus...Pina acum Antonia a venit cu note bune si f.bune. Sa vedem ce surprize vom avea in buletin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Dupa mai bine de 5 luni absenta (motivata), bag si eu capul sa felicit noile (relatively speaking) mamici. Felicitari lui mqqm, romanitza, Diana2007, Simonna si LauraB. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de comori.
Sint frumosi foc, noroc sa aiba ca restul i-a dotat deja mama natura.

Pucku, ai grija de tine si sarcina usoara in continuare.

Magdone, felcitari si sarcina usoara.

Daiopri sint cu sufletul si gindul alaturi de tine. Esti tare frumoasa!

DanaP, tinem pumnii la operatie.

Ktrinel, imi pare tare rau de restructurare dar tot raul spre bine.

Felicitari scolarilor (si mici si mari) pt rezultatele de exceptie.

AnaStroe, sper sa se rezolve problemele la scoala si sa-ti regasesti linistea.

simi trebuie sa ne intilnim pt uniforma!

pitilache, ai terminat masterul?

cge, acum am vazut mesajul tau. Compania de curatenie de care vorbeam s-a mutat la Ottawa.

Khristin, ai fecior mare, parca ieri era nou nascut.

Multumesc mult de urari si de faptul ca va mai aduceti aminte cine sint. Multumesc celor care au mai intrebat de mine.

Imi cer iertare daca am scapat evenimente importante dar am citit pe sarite capitolele din ultimele 5 luni.

O saptamina buna si multa sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu fac somonul cam la fel ca Ana, citeodata il fac separat pe el (de cind a spus cineva, scuze ca nu mai stiu cine, de leustean, pun si un pic din asta in sosul alb) sau il fac prajit (stiu, stiu, da' e bun rau) sau pane (il dau prin faina si prin ou in care pun si verdeata tocata marunt). Pe acesta din urma il mincam cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi, alb sau rosu (adica usturoi pisat frecat cu o lingura de smintina sau iaurt sau cu rosii blenduite au suc de rosii). Dar noi ne-am reprofilat de la 1000 de insule pe talapia sai tilapia (niciodata nu stiu cum e corect), sintem innebuniti dupa pestele asta alb.

Mai, la noi in casa e distractie mare. Agata rezolva probleme la mate de pe site-ul trimis de tine Ana. Si da peste o problema Agata, ne cheama si ne spune: astia-s nebuni, eu nu inteleg nimic din enunt. Luam noi problema si cu toate supoziitiile noastre, care mai de care mai haioase - Agata spune ca doar o pisica a facut pisoii, pentru ca e un singur motan si nu putea acesta sa se casatoreasca cu toate trei - eu si cu ta-su ridem, da' nu putem sa-i spunem copilei ce si cum, eu spun ca o greseala de tipar, ta-su a venit cu explicatia filozofica, in fata copilului: adica motanul le face pe toate trei si astia vor sa stie cine a ramas cu burta la gura!?! Copilul: cum adica le face? ... si tot asa.

Uite problema:

Sur une ferme, il y a des chatons, 3 chattes, 1 chat et 4 bols de lait. Combien de chattes ont eu 4 chatons?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna dimineata tuturor,

Multumesc pentru raspunsuri. O sa intrebam la agentiile de voiaj.

O saptamana frumoasa si calda,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza!

BINE AI VENIT PE LUME SOPHIA!

LA MULTI ANI CELOR CE SI-AU SERBAT DE CURAND ZIUA NUMELOR!

nimic nou cu mine/noi.

nelia, am citit repede si am prins ca vrei sa o duci pe Agata la o selectie pt un rol...nu stiu cat e de serios, dar vroiam sa-ti povestesc ca o prietena de-a mea si-a dus fata de 9 ani la un asemenea casting si au fost destul de neseriosi in sensul ca nu pomeneau de "obligatiile" de dupa selectie..si au dat raspunsuri pozitive multor copii, iar parintilor le-au transmis ..."factura"...adica felicitari ca a fost selectat, copilul a innebunit de fericire, ca dupa cateva zile sa transmita si "factura"...intre 3000-6000 de dolari ca sa se continue procesul...asa ca parintele a zis "pas" , iar copilul a cazut in depresie...si era o firma mare de casting american, nu quebecosi. oricum, aveti grija sa nu sufere copilul..

arturicii, tu stii de cate ori am intrebat de voi?? ...pai nu ati mai dat un semn....v-ati intors? sunteti in Montreal?ce fac gemenii?

numai bine tuturor!

Mergi la inceput