Sezatoarea canadiana (160) *Bine ai venit Sophia!*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Clau daca maseaua de minte are un gauroi enorm e adevarat ca in general se scoate.Dar daca vrei neaparat sa o pastrezi si ai nevoie de root canal e posibil.Doar ca te va costa mult timp si bani.
In general se recomanda sa scoti si dintele de jos pentru ca in timp poate migra neavind nimic care sa-l opreasca,dar si asta e o chestie relativa fiindca nu se intimpla in 2 ani ci in multi ani.
Asa ca intr-un stil tipic canadian(nu ne asumam responsabilitatea)decizia finala e a ta.

Ana Stroe parca a scris si ce adevarat este-ce usor se acceseaza forumul in afara orelor de servici din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La multi ani celor cu numele de Mihai si Gavril.
Cu mentiuni speciale ptr Mihaelele noastre, si Oana: OanaGabriela, Gabi (Valen) si imi cer scuze daca am uitat pe cineva.

Va recomand filmul La bonheur de Pierre, este o comedie despre niste francezi care emigreaza in Ca.

Duminica placuta,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi, Mihai si Gavrila, Mihaela si Gabriela, oriunde ai fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI Oanagabriela, Mihaela(mimitete), Gabi(valen) si restul care au in casa sau in suflet un sarbatorit de nume azi!

Mersi pentru pistele de job pentru cunostinta mea.

Vreau sa intreb ce citesc copiii vostri de clasele 3-4; la noi nu merg genul Hansel si Gretel-sau fratii Grimm, si suntem tot la soarecul ala (mersi Simonna) sau Gartfield dar e deja plictiseala; i-am luat niste cartulii si asa am dat peste alta timpenie "Ani Croche" scrisa de Bertrand Gauthier; dupa o privire fugara cu care am zis ca-i ok pentru Tudor,(eroina-o copila de 10 ani) binenteles ca la primele pagini am aflat si eu si Tudor ca eroina este trimisa la ta-su pentru ca mama sa sa faca amor cu noul amorez in liniste
pfui, societatea asta! parca prefer timpeniile noastre gen pungutza cu doi bani!
ce lecturi au copiii vostri?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, incearca Diary of a Wimpy Kid
o sa ii placa lui Tudor si crede-ma si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mersi Maru! sa vad daca le gasesc traduse in dulcele grai molièresc:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

LA MULTI ANI Oanagabriela, mimitete, valen si tuturor Mihailor si Gavrililor

Ana, incearca Squiredy Squirrel in fr. Frisson L'Ecureuil si toata seria, Chester, Smelly Socks, Zoobreak, si apoi tot felul de cartulii cu dinozauri, stiu ca la baieti prind tare bine. Wimpy Kid e un pic mai avansata pt. copiii de 9-12 ani., dar daca e avansat la citit merge.

Poti sa browse aici mai multe cartulii: http://www.scholastic.ca/kids/ Poti alege si limba .

Eu ma intind ca maine lucrez de acasa...uraaaaaa

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!

Economistele, ce parere aveti despre Banca Mondiala si proiectele ei?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

LauraB, felicitari si refacere usoara! ACUM ESTI MAMICA DE DOUA GASHUNICI!

La multi ani tuturor ce-si serbeaza ziua de nume! Oanagabriela, mimitete, valen, mamaana pentru sotul Mihai si celorlate fete pentru Mihai-i si Gavril-i pe care-i au acasa!

Ana, fetita mea a inceput sa citeasca Harry Potter, in original, in engleza, a ajuns pe la pagina 150 si-i place tare mult.e innebunita , efectiv! Ma gindeam ca o s=o sperie, dar primul volum e mai "soft", cred ca-i ok pentru virsta lor. Si baiatul meu l-a citit tot cind era intr-a treia, adica atunci l-a inceput, ca l-a terminat mai acush, spre cegep
Ce-i mai place mult fetei mele, revistele Pom d'api, les Desbrouillards, J'aime lire (toate in franceza), iar in engleza toata seria Amelia Bedelia (e foarte draguta si eu le-am citit cu placere!)
Va pup, we frumos, profitati de ziua asta frumoasa !

S-a terminat vacanta, de miine incepe scoala! De azi dimineata nu facem altceva decit lectii si lectii!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, eu i-am luat Agatei un Jules Verne de la biblioteca pentru adolescenti. Mai citeste si ea, mai citesc si eu, ii mai citeste ea Tudorei, si uite asa, am inaintat... Am inceput cu Calatorie in jurul Pamantului in 80 de zile, dar vreau sa le citim pe toate. M-am luat dupa faptul ca a vazut de vreo 5 ori pina acum Toate pinzele sus, renunta si la Harry Poter pentru el. De alfel, nu i-a scapat nici din seria asta nici un film, cum cred ca nu i-a scapat nici un fel de film pina pe la 12 ani asa... pe piine le maninca, ca si ta-su, si stie tot: actori, regizori, an cind a fost facut. Of, de-ar pasiona-o si cartile la fel, as fi si eu fericita.

Si de mult voiam sa va zic, dar am uitat. Am descoperit la biblioteca o serie draguta, un pic cam avansata pentru 8 ani, dar cred ca excelenta pentru 9-10 (eu mi-am propus sa citesc toata colectia), dar e in engleza. Deci, e o colectie, se numeste Little House Family, de Laura Ingalls Wilder, colectie impartita la rindul ei in trei parti - The Laura Years, The Rose Years si The Caroline Years. Noua ne place mult, imi aduce aminte de La Medeleni sau Morcoveata.

Am citit pina acum: Little House in the Big Woods, Little House on the Prairie, Farmer Boy si The Long Winter. Dar sint multe, foarte multe.

Sint si in franceza, uite aici: http://livre.fnac.com/a271365/Laura-Ingalls-Wilder-La-petite-maison-dans-la-prairie - dar inca nu m-am uitat daca sint si in Quebec.

Si miercuri, cind ma duc la benevolat la scoala, voi face o lista cu cartile vazute de mine acolo pe care tare mi-ar placea sa le citeasca Agata. Imi propusesem de ceva vreme sa o fac, acum am un motiv in plus.

Agata mea aduce de la biblioteca doar carti cu benzi desenate si daca nu m-as da bine pe linga ea sa citeasca si altceva, numai din astea ar citi. Din pacate, cu toate eforturile mele, nu-i place sa citeasca, adica nu se duce niciodata singura sa-si ia o carte si sa o vad ca citeste. Deocamdata sint multumita ca accepta sa citeasca ce-i dau eu sau sa citim impreuna. Ii place insa mult sa asculte, ar stat tot timpul sa-i citim, asa ca, profit din plin sa-i citesc in romaneste, am luat la rind toate cartile pe care le avem, ce am gasit pe internet si am printat, nu am eu timp cit voi ei sa sa le citesc.

Of, ce vreme... de urcat pe munte!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput