jocul cu filme
Raspunsuri - Pagina 9
beshter spune:
Ce seamana asta cu Lejendili toamnei, numa' ca parca ierea trei frati si parca nush care dintre ei mai si murea. Mda, parca nu mai seamana ashea bine...
Trouve avant de chercher
denizel spune:
Ba da, ba da, e Legendele toamnei, numai ca nu am mai scris ca unul din frati moare fiindca am vrut sa fac si eu descrieri scurte, ca voi .
Protest
Recunosc ca ma jucam odata cu fetita la nisip si a venit o alta fetita sa se joace cu noi. Avea peste 3 ani, s-a asezat in fund in nisip, moment in care i-am vazut pampersul si toate cele (la copiii mai mari dispar colaceii de pe picioare, pamperul nu prea mai are pe ce sa stea), avea si nisip in pampers, recunosc ca am avut o reactie in stomac, fetita vorbea foarte bine, parea sanatoasa.
Cand de fapt categoria copiilor care mai folosesc pampersul la 3 ani este clar minoritara si pentru parintii lor imi pare rau daca au incercat si nu au reusit iar daca nu au facut nimic mi se pare condamnabil.
beshter spune:
Am ghicit, am ghicit, tra-la-la, tra-la-la!
Aoleu, iar o sa-mi zica Sabina ca e prea usor....
Un 'who dunnit' parodic. Castel, Craciun. Mortul nu e mort pana la sfarsit.
Trouve avant de chercher
beshter spune:
Un barbat intre femei. Ce inseamna sa vrei sa afli ce s-ar intampla daca ai muri.
Hai, dom'le!
Film cu multe celebritati pe metru patrat.
Trouve avant de chercher
lilanda spune:
haha..Isabelle Hupert e dementiala in filmul asta ("8 femei")
O tara saraca, dupa razboi. Ca sa poti avea de lucru, iti trebuie si un mijloc de locomotie; care-i aur curat. Poate fi dat la amanet.