jocul cu carti
Raspunsuri - Pagina 16
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 fug la cumparaturi existentiale si la revenire dau indiciile se poate orice fel de literatura sau doar contemporana? |
Io cre' ca nu conteaza vechimea, ci doar genul; adica beletristica sa fie :)) Spor la cumparaturi.
cristi_2003 spune:
asa, ceva simplu, ce am vazut acuma prin biblioteca
lumi diferite, prima: lumea politica,cu case mari si puternice, lupte pt putere, monopol comercial, linii genetice atent planificate, comploturi, aliante, asasinate... a doua lume: lumea desertului, a oamenilor liberi, a fortelor naturii
lilanda spune:
O poveste de dragoste (doua carti intr-una, cel putin) dintre doi sud-americani, in Parisul anilor '60. Viata boema, anturaj cosmopolit, discutii despre literatura si filosofie, cautari metafizice, bautura si muzica de jazz. Prima carte!! :)
buli spune:
cartea lui manuel?
constat ca nu mai am memorie deloc, tre sa ma duc sa citest subiectul cu fisele de lectura
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli cartea lui manuel? constat ca nu mai am memorie deloc, tre sa ma duc sa citest subiectul cu fisele de lectura www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Huuuh...nu-i asta, da' frrrige!!!
Cartea a doua din cartea mea are legatura c-un ospiciu!!