jocul cu carti

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Evanghelia dupa Isus Cristos de Jose Saramago

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

Evanghelia dupa Isus Cristos de Jose Saramago

Daaa :) (Ti-a placut??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

OT: Dragutele, cand am scris eu de Cristos raspunsul lilandei nu era; poate board-ul asta are o problema cu ceasul?

Mergi la inceput

io am prostu' obicei sa citesc in diagonala si de data asta la descrierea lilandei citii: un inginer ??? il avertizeaza pe tata ... si incep sa ma gandesc la bombe atomice si alte grozavii ... dupa care is din ce in ce mai nedumerita de ce vorbeste Q despre fuga in Egipt :) ... of, of

Llaura, nu stiu cum sta treaba cu ceasu', da' cu placere iti ofer randu' ... ca ceasu' meu grabeste :) si nu-mi ajunge timpu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Adela, multumesc frumos, dar nici eu nu am timp. N-am vrut sa ma banuiti de unsportsmanlike conduct (unsportswomanlike conduct, ca nu vad nici un tip pe aicea).

Mergi la inceput

scenarist celebru, personajul principal din romanul cu acelasi nume, face naveta intre Los Angeles si Londra, intre trecutul propriu pierdut si neinteles si prezentul care-i da din ce in ce mai mult o stare de disconfort intelectual.
unu' din autorii mei preferati

Llaura nu cred ca i-a trecut cuiva prin minte asha ceva.
lilutz, mi-a placut foarte tare Evanghelia

Mergi la inceput

Daniel Martin de John Fowles? Unul dintre romanele mele top 10?

Llaura, imi pare rau :(( Cre' ca sint totusi niscai probleme tehnice din moment ce azi a fost a doua oara in ultima sasptamina cind am intrat pe "ultimul mesaj" la un topic si s-a dovedit ca ultimul mesaj nu-i chiar ultimul. Am sa-l anunt pe Florin!

Mergi la inceput

daaa!

Mergi la inceput

Se intoarce ca sa-si ia mortii acasa!!

Adeluctz, "Daniel Martin" e Fowles-ul meu preferat si e pe lista de (re)citiri. Si acu', ca sa ma pling, mie "Iubita locotenentului francez" nu mi-a placut deloc, deloc.

Mergi la inceput

si mie mi-a placut cel mai putin Logodnica si da, Daniel Martin e favorita. da' jurnalele i le-ai citit? de-a dreptu' socant.

Mergi la inceput