Robi, o minune de copil

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Vroiam sa-ti spun ca si eu am o analiza care iese spectaculoasa la mine, insa, contrar sperieturilor cum ca-i semn de anemie hemolitica sau icter serios, este si o a treia cauza, aproape inofensiva.

Concret, bilirubina mea e peste limita normala. Si TGO si TGP pot fi marite. Si cica e prezenta la 15% din populatie. Poate scapi si tu ieftin ca mine...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

alexandrina dar ai facut vreun tratament?eu fac dar mi-e mai rau cu el
robi e un jucaus, am fost la plimbare azi, am pus si poze, e mai bine si ma bucur foarte mult. fac acasa un fel de terapia pana incepem ABA, m-am apucat eu de descarcat si de rezumat materiale de pe net acu sa vedem ce-o iesi. profit de faptul ca e bine si incerc sa-l invat cat mai multe pana la urmatoarele crize, eu sper sa nu mai faca niciodata, de 2 ani jumate sper asta dar nu mi s-a intamplat inca
la amiaza a trebuit sa il trezesc din somn ca sa mearga cu mine la spital si ma asteptam la toate mofturile de pe lumea asta dar a fost super cumintel, nu ma asteptam, am baietel mare ce mai
m-am dus cu o frica la spital, imi imaginam cum imi scoate ficatul afara se uita la el si mi-l pune inapoi da de unde ca mi-a luat doar sange. normal ca mi s-a taiat iar filmul si cand mi-am revenit robi radea cu asistentele in camera ca n-a avut cine sa mai stea cu el si mi-a facut companie
acum a adormit robi, e terminat ca nu a avut timp sa doarma azi, a fost cu treburi si el
va pupam noapte buna

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

poze aici:
http://family.webshots.com/photo/2977848680106460527NfOmcR

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

iar am uitat sa scriu cat a intrat, acum am calculat si sunt 420 de lei, mai exact 418 multumim mult tuturor fetelor care ne-au ajutat banii nu i-am scos inca, astept sa vina mosul sa-i aduca lui robi o masuta de activitati.
va multumim din suflet, ne ajutati enorm de mult, tot respectul meu pentru voi
luna asta chiar am sarit cu cheltuielile pt robi, a facut si mai multe crize ca de obicei, am cumparat deci mai multe cutii de diazepam am fost sa organizam terapia asta care incepe din feb si am platit un acont mic pentru ei(70 euro) ca facusera aia o fata cand le-am zis ca nu am atatia bani la mine si ca ii aduc ziua urmatoare
va multumim din suflet
noapte buna tururor

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

alexandrina dar ai facut vreun tratament?eu fac dar mi-e mai rau cu el

Nu, nu, in conditiile mele nu-i nevoie de tratament, din fericire.
Si nici nu stiu daca seamana cu ale tale. Ce analiza ti-a iesit gresit?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

alexandrina nu stiu ce analiza mi-a iesit rau ca nu eram atenta deloc la ce zicea ala, tot ce am auzit a fost bla bla bla bla bla fegato bla bla bla, robi era in brate la mine si plangea dar cand merg la el o sa cer si eu rezultatul si o sa stiu mai multe.
roberto al meu azi e un obraznic de la prima ora a diminetii, mi-a imprastiat toate jucariile prin casa, am facut poze si o sa le pun diseara, acum mergem iar la plimbare in oras.a mancat azi foarte foarte bine de 4 ori pana acum si cand venim de la plimbare o sa-i fie iar foame, ma bucur ca macar si-a revenit cu mancatul ca era o aventura ca sa termine un castronel de supa nu am reusit inca sa il invat sa manance cu lingura singur, e greu, duce lingura la gura dar nu in formatul cum ar trebui, o baga pe o parte si ii curge toata mancarea si face "opa" la olita face daca il pun eu dar nu o cere singur, adica atunci cand il vad ca se "concentreaza" zbor cu olita la el si face la olita am incercat sa-l las ziua fara pampers pe ideea ca il voi pune din ora in ora la oala da de unde ca el face pishu ca un catel mai repede de o ora si uda tot
mai revenim diseara cu poze

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Catalina
Numai bine !

ai un PM

Mary

Mergi la inceput

Rog moderatorii sa inchida acest capitol, am facut unul nou
Multumim

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput