Robi, o minune de copil

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna ziua fetelor
robi e binisor azi, mai putine crize, mai exact una de dimineata pana acum, prezenti si mucusorii ca a racit acum mananca de toate si imi pare tare bine, se bucura si el ca mananca o canitza de lapte cald cu biscuiti sau orez, ii plac la nebunie ochiurile si toate lucrurile pe care nu le-a mai mancat din iunie.cu dezvoltarea stam tot la fel, inca nu stie sa urce/coboare singur scarile, in schimb e mai atent cand vorbesc cu el si cand se uita la pc la baby einstein, preferatul lui, am pus si un video cu robi si activitatile lui
va pupam, o zi frumoasa tuturor

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cata,sanatate multa.Ma bucur ca e mai receptiv si ca s-au mai rarit crizele.Doamne ajuta.!
Va pupam si va imbratisam cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

ledi multumim citisem pe undeva ca ii dai lui david colostru cu probiotice. e bun? cate tuburi trebuie sa ia pe luna?daca sunt tuburi sau pastile...
robi azi e super agitat, de dimineata a mers cu mine la spital sa-mi iau niste analize si i-a disperat pe toti acolo mai ales pe medicul de ramasese cu el, saracul cred ca acum are el nevoie de un set de analize+tratament
crize nu a mai facut de cateva zile, avem o frumoasa perioada de pauza dar la cat e de nervos si de agitat azi...nu ma pronunt pentru urmatoarele zile
va pupam o zi frumoasa

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Catalina, multa sanatate lui Robi si Sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine !

Numai bine !

Mary

Mergi la inceput

mary multumim
eu azi sunt suparata ca de ziua mea ca nici o zi nu am linistita, mi-am facut niste analize si au iesit naspa rau de tot.asta e, robi sa fie bine, in rest trec toate.
va pupam

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Andreea! Te imbratisam cu drag si iti dorim sanatate si multe bucurii! Incearca sa ai grija si de tine, pt ca tu esti omul de baza in casa aia. Cu tine bolnava, cine are grija de Robi? Bine ca ti-ai facut analizele, acum pune mana si repara-te! Fa-te bine si ai grija de tine!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

mary multumim
eu azi sunt suparata ca de ziua mea ca nici o zi nu am linistita, mi-am facut niste analize si au iesit naspa rau de tot.asta e, robi sa fie bine, in rest trec toate.
va pupam

LA MULTI ANI!
nu te descuraja, despre ce e vorba in rezultate? multa putere si curaj iti doresc! cum spunea si Laura, trebuie sa te "repari" ca esti omul nu 1 in casa!
sanatate multa, te imbratisez!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

stiu ca sunt omul de baza al lui robi dar uite ca am cazut si eu bine macar ca am descoperit la timp.analiza care mi-a iesit f rau e la ficat si merg joi sa fac alta mai complexa, nu stiu inca despre ce e vorba.tratamentul il incep de maine ca merg sa cumpar medicamentele si pana se "repara" treaba tre sa fac in fiecare joi analiza respectiva imi e greu ca umblu cu robi dupa mine peste tot, azi nu vroia sa intre in cabinet desi ma chinuiam sa-i explic ca mami merge la nenea doctoru' si nu el
robi e bine, este in continuare f agitat dar mi-a zis doctorita lui ca e de la rivotrilul asta pe care i-l dau, cand mananca miauna cand merge miauna si tot asa, numai in brate la mine e linsite si pace
va pupam, o zi frumoasa

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andreea, la multi ani cu multa sanatate!

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

robi e binisor azi, s-a mai calmat ca i-am scazut doza de rivotril, adica el trebuia sa ia 15 picaturi pe zi dar eu ii dadeam doar 3 si-l agitau enorm de mult, acum ii dau numai 1 si mergem super bine, nu a mai facut nici spasme nici crize nimic,sper sa dureze bucuria noastra.nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi cu 15 picaturi/zi
azi mergem la plimbare ca e frumos afara a iesit soarele si mergem in "oras"
eu am inceput tratamentul de ieri si aseara am vomitat de nu mai puteam sa respir, dupa-masa mergem la analiza aia care trebuie sa o fac azi ca nu are importanta daca mananc sau nu si normal ca am pus-o cat mai tarziu ca mi-e frica
o zi frumoasa tuturor

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput