Robi, o minune de copil
Raspunsuri - Pagina 15
pisellino spune:
noi suntem tot acasa trebuia sa ne interneze luni si nu ne-a mai chemat ca nu au locuri la rezonanta acum astept sa ma sune ei sa-mi spuna cand ne internam.eu tare as vrea sa nu ne mai internam deloc dar stiu ca nu e posibil. robi e bine se joaca toata ziua nu a mai facut convulsii, am pus si niste pozici din parc
va pupam
o zi buna tuturor
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
pisellino spune:
am uitat sa dau linkul cu poze
http://community.webshots.com/album/577544719VniiSQ?start=60
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
buna seara tuturor!
imi cer scuze ca nu am mai scris, am trecut printr-o perioada foarte grea psihic fizic suntem epuizati complet.sa povestesc pe scurt, robi a facut iar o serie de crize urate tare, am ajuns cu ambulanta la spital la Brescia, acolo nu-i dadeau de capat si ne-au transferat la Roma la insistentele noastre.ajunsi aici au reinceput o mare serie de analize, ca niciodata, si au ajuns la un diagnostic final: SINDROM ANGELMAN. a cazut cerul pe noi cand am aflat rezultatul, sindromul asta nu are nici un fel de tratament decat cel pentru crize epileptice(care la robi nu functioneaza)
nu stiu cat o sa mai stau pe forum, vreau o perioada de liniste, vreau sa bocesc non stop pana ma eliberez de tot, vreau sa sper ca va fi si mai bine desi medicii sunt foarte sceptici, sau poate voi intra in fiecare zi sa citesc mesajele voastre, nu stiu inca nimic, nu vreau sa ma gandesc la nimic.sotul meu a ramas fara servici ca ne mutam de tot la roma, momentan stam intr-o casa in ardea,am platit o camera si asteptam sa gaseasca sotul de lucru ca nici bani nu mai avem aproape deloc.robi dupa ce a facut seria asta de crize a ramas cu un tremurat aiurea, cand merge se opreste si tremura, cand mesteca se opreste si tremura, e mai rau decat inainte desi continua sa imi zambeasca in fiecare zi
ma duc sa beau un ceai ca deja inund tastatura, sper sa ne revenim cu totii cat de curand
va pupam pe toti
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Laura25 spune:
Catalina ... scriu, sterg, scriu, sterg ... nu-mi gasesc cuvintele. Nu stiu ce sa iti spun, dar sper sa simti citind aceste randuri ca sunt cu sufletul si gandul alaturi de voi. Daca as putea, acum m-as duce la tine sa te stranga in brate, sa iti ofer un umar pe care sa plangi pana te linistesti. Nici nu imi pot imagina prin ce treci, cat de grea trebuie sa fie o asemenea povara. Sper din tot sufletul sa reusiti sa fiti puternici si sa faceti din viata lui Robi cea mai frumoasa viata pe care o poate avea el. Nu stiu ce sa zic, incearcati sa va adunati, sa luati lucrurile pas cu pas. Bafta sotului tau sa isi gaseasca repede ceva de lucru, sanatate multa si putere la toti 3!
Iti promit ca am sa ma implic mai mult in actiunea de la bazar, ca o sa incerc sa adun cativa banuti in plus pt Robi de acolo. Va tin pumnii strans, strans sa rezolvati si sa faceti cat mai mult din ce se poate face. Linisteste-te si incearca sa fii puternica pt Robi.
Sunteti niste parinti minunati si toate sacrificiile pe care le faceti ca sa ii oferiti o viata va fac cei mai buni parinti pe care i-ar putea el avea.
Te imbratisez strans si sa stii ca sunt cu inima alturi de voi.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eseea spune:
Catalina , chiar am ramas fara grai, va doresc din tot sufletul NUMAI BIne, sa treceti cat de cat peste greutati, sa.....nici nu stiu sa ce....
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Aurorra spune:
Catalina,eu nu am mai intrat demult pe forum,dar speram ca sunteti mai bine si ca Robi isi revine,imi pare nespus de rau sa aflu ca lucrurile nu stau asa. Nici nu stiu ce sa zic,nu-mi gasesc cuvintele nu pot sa-ti spun ca syiu prin ce treci ca ar fi o minciuna,pot doar sa imi imaginez ce e in sufletul tau si cat iti este(va este)de greu.Vreau sa stii ca sunt alaturi de voi,chiar daca dor cu gandul. O sa incerc sa mai fac o selectie printre hainutele si jucariile strumfului meu si sa le pun la bazar si sper asa sa va pot ajuta si eu. Va pup si va imbratisez strans, strans! Multa sanatate.
Aurora de duracell neastamparat Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
ellinia spune:
Catalina, nu pot decat sa-ti zic sa ai multa putere, sa te linistesti, pentru Robi. In afara de faptul ca suntem langa tine, nici nu stiu ce as putea sa-ti mai zic, ne gandim la voi si ne rugam pentru voi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
szivarvany spune:
O mare imbratisare si de la noi
Sunt si eu fara cuvinte.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Chuny spune:
Pisellino, stiu ca nimeni si nimic nu te poate ajuta. Si stiu si ce simti acum pt ca atat vreme cat nu ai un diagnostic poti sa traiesti cu speranta ca exista o solutie. Insa atunci cand ai un nume de dat dificultatilor sau un numar ( cum e cazul nostru atunci se duce orice speranta ...
Stiu ce e sindromul angelman ... si baiatul meu are o anomalie pe cromozomul 15 si nu e nici el prea departe de acest diagnostic. Are altceva, insa iti inteleg disperarea
Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza
Leditia spune:
Cata..nici nu stiu ce sa-ti zic..Mi-as dori sa te strang in brate si sa te incurajez,sa-ti spun ca va fi bine..Eu sunt convinsa ca va fi bine,candva,cumva..trebuie sa ai speranta.
Sper sa reuseasca sotul sa-si gaseasca job..si sa va asezati si voi intr-un loc si sa va linistiti.Va doresc multa putere si multa sanatate.
Ma gandesc mereu la voi..Va pup si va imbratisez cu drag.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.