Robi, o minune de copil
Raspunsuri - Pagina 14
pisellino spune:
multumim de sustinere fetelor
robi e mai bine, fara crize doar ca a inceput sa se muste tare de mana dreapta, el se mai musca si in tara dar nu asa de des, acum ori se bucura ori plange ca imediat se musca de mana si lasa urme de ceas abia astept sa incepem odata terapiile
vineri am fost la spital, medicul lui robi m-a impresionat cat e de profesionist si de om in primul rand, noi mergem la el recomandati de doctorita lui robi de la Roma si pentru el asta e o mare onoare.l-a consultat el, sotia lui care e neuropsihiatru si fratele lui care e terapeut de m-am speriat cand am intrat si i-am vazut pe toti 3
mi-au spus ca aici in Brescia e orasul foarte bine organizat si ca totul se face ca la carte, deci m-a programat pentru centrul de terapii, astept sa ma sune cam in 20 de zile, m-a programat pentru dietist la Pavia, intr-un orasel de langa noi ca acolo are el un dietist bun pediatru, m-a programat pentru pediatru din zona mea ca sa-mi dea foaia pentru gradi a lui robi, deci face totul el, am avut mare noroc ca l-a sunat neuroloaga de la roma ca altfel nu stiu ce ne faceam.
mi-a spus ca robi va merge peste 2-3 luni la gradi acompaniat de asistent social care il duce si sta cu el la gradi si mi-l aduce acasa. va face psihomotricitate de 3 ori/ sapt + logopedie + fizioterapie + o terapie care nush cum se cheama, knaufer parca.
in nov. robi va face o noua rezonanta magnetica sa vedem daca e totul ok, oricum m-au incurajat si mi-au spus ca vad mari sanse in acest copil
la primarie nu am rezolvat inca, sper sa rezolv luni ca sa pot incepe si actele de pensia lui robi
cam atat ca m-am lungit si ma tot striga sotzu' ca se foieste robi
va pupam
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
idoina spune:
Bravo voua,Pisselino!Cum mai e Robi?Adu-ne noutati!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
cosminiq spune:
salut!
Catalina ,ma bucur mult ca Robi se simte mai bine!Sa dea DD sa se recupereze total.Am tras si eu cu ochiul la pozele voastre.Foarte faine!Se vede ca toata lumea il iubeste.
Stii tu cum e vorba:..daca ai vointa si multa dragoste treci peste toate!...
Va pup si va doresc numai bine!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
pisellino spune:
imi cer scuze ca am lipsit, robi a facut o convulsie urata tare si a intrat in status epileptic, ne-am internat de urgenta la spital, azi am iesit, e mai bine robi dar e moale tare, l-a zapacit statusul asta.cred ca de luni incepem sa bagam si un antiepileptic mai puternic, gen diazepam dar am uitat cum se cheama aici
azi ma odihnesc,maine intru mai mult pe forum
va pupam
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Leditia spune:
Off,Catalina,imi pare tare rau.Sa dea Domnul sa fie bine Robi de acum incolo.Multa sanatate si putere va dorim.
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
cosminiq spune:
offfff!
Cand ma bucuram si eu ca sunteti bine!
Catalina,multa multa sanatate!
Robi
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
pisellino spune:
multumesc fetelor ca ne sunteti alaturi, robi azi doarme, si ieri a dormit aproape toata ziua si azi la fel. sper sa-si revina pana luni ca avem programare la pediatru si nu vreau sa lipsim.
citisem la bazar ca trebuie sa scriem cati bani au intrat la bazar, la noi au intrat 205 lei pe 15-08 pana azi, nu i-am scos inca, astept sa se mai adune ca sa inteleg ceva din ei, sa ii cumpar lui robi hainute de toamna ca nu mai are nimic sa-i vina si suplimentele, aici carnitina lui robi costa 9 euro, pe un gel pentru ciupercutele care ii ies mereu pe limba am dat 13 euro sper ca luni sa mai imi dea si pediatra retete ca altfel e greu.ah, azi dimineata i-am cumparat micronoan(diazepam) am dat 8 euro si cu cearta ca nu vroia sa mi-l dea farmacista fara reteta roz, noi aveam reteta de iesire din spital.
am primit si 100 de euro donatie de la Felicia, ii multumim din suflet
va multumim tuturor
weekend placut
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
Buna dimineata!
Noi am fost luni la medic si nu ne schimba terapia ca robi are eeg bun, lucru care ma mira foarte tare vazand ce convulsie puternica a facut, dar ma las pe mana lor, medicul asta nu ia nici o decizie fara sa se consulte cu doctorita de la Roma asa ca am incredere in ei. Ieri am fost la centrul de terapii si m-am intalnit si cu neurologul lui Robi care mi-a spus ca luni trebuie sa ne internam, eu cascasem niste ochi ca pe asta nu o mai stiam, el a spus ca m-a informat cand era robi in convulsie da eu de unde sa aud ca eram terminata deci luni ne internam iar.
terapiile nu le face pana cand nu iesim din spital ca acum ii vor face o rezonanta, ecoabdominal,ecocardiograma, eeg si alte analize plus una de genetica pentru gena ARX, sper ca am scris corect, deci mai asteptam umpic cu terapiile.
va las ca ma duc la pediatra sa ii duc noile vesti
va pupam
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Happiness_4_us spune:
Off mai Cata!
Ma gandesc la voi si va doresc din inima sanatate multa!
Pentru puiul mic si scump un mare mare de la noi iar ptr tine mami o imbrastisare stransa!
Dumnezeu e mare si trebuie sa aiba grija de voi! Putere multa tie si lui tati!
Mamica fluturasului Andrei si 17+
pisellino spune:
Multumim nanutzo pup fluturasului mare si mic
Robi azi e mai bine, e vesel si se joaca, eu sunt terminata ca ma gandesc la internarea de luni si ma ia cu friguri dar incerc sa fiu tare pentru toti, nu prea reusesc din pacate in rest toate bune si frumoase
azi nu mergem in parc, ploua de dimineata incontinuu si cred ca o sa ploua toata ziua
va pupam
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI