Robi, o minune de copil

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Robi a mai avut o perioada de crize de trei zile, ieri si azi nu a mai facut nimic dar e mofturos tare si nu are putere sa stea nici in fundulet, eu il asez si el cade pe spate. la cum a fost de mofturos azi ma astept sa faca iar crize, asta e semnalul lui de alarma.sambata seara a facut o criza foarte foarte puternica, nici nu stiu ce mi-a trecut prin cap, toate lucrurile rele din lumea asta, am innebunit in jumatatea de ora cat a durat, a fost intr-un status, i-am facut diazepam si nu se trezea, si-a izbit capul pe spate si il misca stanga-dreapta repede de nu puteam sa-l tin in brate.azi m-am uitat in oglinda si nu ma recunosc, am niste cearcane mari la ochi si sunt palida si obosita de ma intreb oare cat o sa mai rezist.daca eu care numai ma uit la el nu mai rezist, dar el saracul?as face orice sa-l vad ca nu mai intra iar in crize.azi am stat numai cu el in brate, il puneam jos umpic si incepea sa tipe. am incercat sa mergem la cumparaturi la un market in orasul mai mare de langa noi si nu a vrut sa faca nici un pas pe jos,l-am pus in cosul de cumparaturi, el inainte plangea daca il puneam in cos si nu-l lasam pe jos. criza de sambata seara l-a dat tare peste cap, tremura, se trezeste speriat, nu mai spune nimic, macar inainte mai zicea si el "mamama" acum nimic, are mereu o expresie trista si se vede ca ii este rau.sper sa trecem si peste asta, totusi ma gandesc ca macar a stat o perioada mai mare fara crize, deci dieta sper sa functioneze. e greu tare de tinut, trebuie sa cantaresc fiecare gram de mancare, fiecare ml de apa, de fructe nici nu mai zic ca practic nu are voie fructe deloc. e greu
am anulat sedintele cu logopeda si kineto pana se reface, acum n-am nici o sansa sa vad progrese la el
va multumim ca sunteti alaturi de noi

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna pisellino !
imi pare rau sa aud ca Robi iar trece prin momente de incercare .Sa dea Dumnezeu sa fie bine cat mai repede !
Insanatosire lui Robi !
Putere si rabdare, incredere si curaj tie si sotului !
Numai bine iti urez Catalina!
Mary

Mergi la inceput

Mary multumesc mult, sa stii ca fac si ce am vorbit noi prin scrisori chiar ma tin de treaba. multumim din suflet

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Catalina mult succes la ce ai de facut !
ma bucur sa vad ca ai schimbat titlul subiectului (cel vechi era de rau augur) si ca ,,think positive ''
Pupici lui Robi si sanatate cat mai curand!
Sa aveti o zi buna si calma !
Mary

Mergi la inceput

Buna ziua! robi si-a mai revenit, nu complet dar macar se tine pe picioare. doarme mai mult, e si normal dupa ce perioada a avut si nu prea mananca, sunt ingrijorata ca tot trebuie sa ii dau cu forta mancarea cetogenica, e obligatoriu sa o manance si e destul de complicat sa i-o dau. are si niste ciuperci pe limba, i-am cumparat un gel sa-l dau dar nu prea are efect. ca sa completeze lista a mai facut si niste bubite pe maini, picioare, fata, nu sunt mari dar se simte cand pun mana pe el, sunt multe tare si una langa alta, cred ca voi merge la dermatolog zilele astea.Logopeda de maine vroia sa vina dar am mai amanat-o umpic ca nu mai avem bani, sper sa o pot chema saptamana viitoare. sper ca azi sa pun si cate ceva pentru bazar poate se vor vinde.as vrea sa ma ocup mai mult de bazar, sa avem mai multe produse, dar nu stiu cum, robi trebuie supravegheat non stop. am inceput sa umblam iar pentru dosarul de pensie a lui robi si e destul de dureros, sper sa terminam odata, acum imi pare rau ca l-am inceput.
va pupam fetelor, multumim

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Buna ziua! Robi e mai bine doar ca are umpic gatul rosu, in rest e bine.Dupa cum scriam si pe alte forumuri, ne-am decis sa ne intoarcem in Italia, aici nu stiu unde sa ii fac terapiile lui Robi, nu stiu cat sa platesc ABA si alte multe lucruri. am fost la o fundatie/centru de recuperare in Piatra Neamt si pretul unei sedinte de 3 ore este de 150 de lei. eu nu imi permit sa dau banii astia in fiecare zi. ca sa ii pot face sedintele astea imi trebuie musai si certificatul de incadarare in grad de handicap, pe care ma chinui de saptamana trecuta sa il scot si nu am de unde. pe certificat trebuie sa scrie "autism" boala pe care Robi o are dar medicul la care am fost mi-a zis ca nu da certificate asa la oricine si cand m-am intors la fundatie nenea mi-a spus "pai cu vreo 300 de euro iti scrie ce vrei in foaie" cu 300 de euro? sunt foarte foarte dezamagita de sistemul nostru romanesc, imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca ne-am intors in Romania. am vorbit cu sotul si am hotarat sa ne intoarcem in Italia, intai pleaca el ca sa gaseasca servici si casa si dupa plecam noi. are un verisor in Brescia si a zis ca ne ajute el.in Italia asistenta sociala e foarte bine pusa la punct, te ajuta mai mult decat trebuie. acolo toti iti dau si aici toti iti iau.
referitor la bazar voi scoate cazul lui Robi dar va rog sa-l mai lasati macar vreo 2 luni pana plecam si noi ca altfel nu stiu cum ne vom descurca.
va multumim

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

noi am ajuns fetelor
inca nu am internet, nici nr de tel nu am inca, va scriu de pe netul vecinului, cqnd imi pun net va scriu mai multe
va pupam

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Buna ziua! Robi a reinceput crizele, la medic aici nu l-am putut inscrie inca pentru ca trebuie sa schimb rezidenta si dureaza mult, maine mergem la roma la spital pentru internare, acolo nu voi avea de unde sa va scriu ca nu am net in spital. e greu, ne-am acomodat destul de greu dar sper sa fie mai bine. Va salutam cu drag

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sanatate si putere multa! Suntem cu gandul alaturi de voi

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Catalina , multa sanatate si sa va fie bine si sa treaca odata crizele lui Robi !
Sa va ajute Dumnezeu sa treceti mai repede de rele !
Numai bine tie, sotului si puiului mic !

Mary

Mergi la inceput