Robi, o minune de copil
Raspunsuri - Pagina 11
Laura25 spune:
Catalina, fii puternica pt el. Imi imaginez cat de greu iti este, dar are nevoie de tine sa fii puternica si optimista. Te imbratisez strans, strans
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
Cata, cum mai e Robi? a mai facut vreo criza azi, sau a fost mai bine?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
pisellino spune:
robi a mai facut o criza si azi dimineata, acum doarme, ieri a dormit toata ziua. multumim de sustinere
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
RAMONELLA spune:
Offf,abia acum am citit povestea lui Robi...Nici nu pot sa-mi imaginez cat de dureros poate fii...Multa sanatate va doresc!!!Si sa dea Dumnezeu sa se faca bine!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
pisellino spune:
ieri in total a facut 5 crize din care 2 urate urate de i-am facut diazepam, nu reusea sa se trezeasca din ele.
nu stiu azi cum va fi, am incetat sa mai sper ca va fi bine, dar totusi mai e umpic de optimism acolo...ma contrazic singura dar nu stiu ce sa mai cred
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
marybehappy spune:
Buna Catalina !sa nu incetezi nici o secunda sa crezi ca va fii bine sa speri ca se va rezolva si iti urez mult curaj, rabdare, incredere tie si sotului! Sa-i dea Dumnezeu putere si sanatate lui Robi!
Iti trimit si un PM...citeste-l cand ai timp
Mary
pisellino spune:
robi azi e mai bine, nu a mai facut crize de aseara dar e foarte moale, nu poate sta in picioare, au facut ravagii crizele dar el isi recupereaza singur totul. acum doarme linistit asa e de bine cand nu face crize
va pupam
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
alex_andra spune:
Robi, la multi ani fericiti langa mami si tati
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
pisellino spune:
am uitat sa mai scriu si aici ce mai face robi, eu scriu mai mult la "copii cu nevoi speciale"- epilepsie, acolo am comunitatea de mamici, ne susutinem una pe alta, trecem toate prin aceeasi drama
robi acum doarme, a fost afara prin ploaie si a adormit
eu ma gandesc sa ii schimb logopeda dar nu sunt hotarata inca, oi vedea cum sa fac.
incepe si robi sa mai rupa cate un cuvintel, nu cu inteles, dar macar balboroseste acolo mai mult e un scumpel cum se chinuie sa explice pe limba lui
salutari tuturor o zi frumoasa!
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI