Pepenasi de iulie - august 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Annababy ciudat este pt mine ca are doar 2 dinti sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Teck - parca in urma cu ceva timp ziceau fetele ca nu e musai obligatorie ordinea clasica la iesitul dintilor.
Noi n-am experimentat. Erika are si dinti si masele si toti 4 caninii deja... Primii 2 canini i-au apart de vreo luna si cei 2 de jos de vreo saptamana cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Salutam pepenarimea!

Noi nu suntem f bine.Tudorel a facut brusc febra 39.5 si habar n-am de la ce.Parca spuneati ca de la dinti nu poate fi asa mare...Sau da?
I-am pus supozitor paracetamol+nurofen+sosetele cu otet.Racit nu e ...offf...acum a adormit ...il veghez.

CAPRI-gravidutza de care ti-am spus a nascut acum 2 zile!Bebele a fost mai grabit.Si era asa de incantata de ideea pozarii romantice a burticii...

CAMY-Felicitari pt frumuselul bebe Flavius!

FLO-

MONA-imi pare rau...

ANILANSA-eu am umidificator de la Chicco si sunt multumita de el,iar de curand am achizitionat si un aparat Salin care are recomandari f bune pt marirea rezistentei la raceli.

MARINA-de unde ai cumparat borcanelele pt pictura?Sofi artista m-a convins!Iar tu ,esti f frumoasa cu noua tunsoare!Semeni cu Amelie!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Nu am citit nika din urma, doar pagina asta.

Sunt rupta de oboseala: de 2 zile impart flyere in Piata Constitutiei, la targul de nunti . E tare obositor si mai am si maine de mers.
Organizatorii nu te lasa sa imparti nimic in toata piata, asa ca un grup de omuleti cu afaceri mai mititele legate de nunta stam la trecerea de pietoni, la limita teritoriului inchiriat de organizatori. Costa 300 euro plus TVA ca sa-ti dea voie pe "teritoriul" lor si eu zic ca nu merita.
Flyerele mele au iesit un mare kk, din cauza tipografiei , asa ca sunt amarata rau. Le-am luat ieri, la 11, si la 12 trebuia sa le impart la targ, asa ca nu am mai desfacut pachetul decat la targ. Cu greu am avut ce imparti, pentru ca fiecare era alta culoare, patate, mazgalite, intr-un cuvant groaznice. Seara m-am dus cu ele in carca inapoi; si-au cerut scuze si au zis ca le refac pana azi dimineata. Mda, le-au refacut... Acum sunt uniforme, dar au iesit in culori nasoale, pozele nu se vad clar, par de kk . Si eu asta vand, poze, nu pizza . Pacat de munca mea si a fetei care a facut macheta... S-au kkat aia de la tipografie in ea. Si au incercat sa dea vina pe biata fata, ca asa a facut ea macheta, ca pozele nu aveau nu stiu ce dpi, etc. Dar fara a zis ca aveau si ca era obligatia lor sa o sune daca ceva era gresit. Acum asta este! O sa le dau asa. Numai ca am 10000 de bucati de dat, si nu dau 500 pe zi la un targ, deci o sa le vad moaca muuulta vreme si ma enervez cumplit la gandul asta .

Sursu, merci ca m-ai anuntat de graviduta ta si sanatate la pui!

Mona, am citit pm, merci si tie.

In continuare am nevoie de o graviduta frumusica pentru pozat. Nu stie nimeni una ?

Camy, aseara am apucat sa vad poze cu Minunelul vostru: e superb ! Te imbratisez cu drag .

Va urez de acum La multi ani si sanatate sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril! Maine nu stiu daca intru.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara! am citit tot dar sunt pe fuga si nu am timp sa comentez.Am intrat doar sa pun poze si sa urez:LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF.MIHAIL SI GAVRIIL

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

La multi ani tuturor Mihailor, Mihaelelor, Gavrililor, Gabrielilor, Gabrielelor si alti derivati!!!

Si noi avem 7 dinti (4 sus, 3 jos) si 3 masele, toate nefinalizate, adica sunt doar colturi, n-au iesit inca de tot, iar canini... nici unul.

Adriana 20+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Vazut poze noi:
Cris si Codrin, doi baieti frumosi foc cu mamy lor, viitoare soacra mare la patrat.
Alexandra de Vio, papusica dulce, cu ochi superbi si gene luuuungi.
Ioana cea poznasa de Annababy, costumata in fluturas de halloween.
Alexandra de Mai3, micuta picasso cu acea privire de artist. Nu am putut sa nu remarc si impresionanta colectie de papusi care banuiesc ca e a ta, Mai3, nu?
Clara de Dana, cu mutrita ei cea dulce si ochisori minunati, cum il iubeste ea pe tati.
Bogdan de Struluta, cel iubit de toata lumea, ce frumos rade el cu toti dintii si maseluta!

Minunati toti pepenasii, ce repede a trecut timpul si ce mari s-au facut toti!!!

Adriana 20+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara, buna seara

la multi ani sanatosi celor care poarta numele Sf. Arhangheli Mihail si Gavril

capri imi pare rau de fluturasi...asa e cand nu poti face totul cu manuta ta... si bafta!

mona noi suntem aici cand vei vrea sa vb

atebeule daaaa, colectia e a mea insa nu e expusa toata mai am inca pe atata aproape in boxa da' nu mai aveam unde sa ma insir

multumesc tuturor pt comentarii si vizionat pozici

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Pus si noi pozici pe picasa, n-am facut prea multe in ultimul timp, dar daca vreti sa vedeti o burtica de 20s...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!! SA AVETI PARTE DE O ZI MINUNATA SI PETRECERE REUSITA!!

Noi ne pregatim de petrecere...

Camy, e minunat Flavius!!! SI are o fetisoara atat de linistita si senina!!! Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput