Pepenasi de iulie - august 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 16
mcoca spune:
BAia cu parintzii : de ce vi se pare aiurea? Eu zic ca e la fel ca la piscina, dar, intra numai cu mine, nu si cu 1000 de straini. Nu vad de ce la piscina ar fi igienic decat la mine in cada....
Vicky si Printzesone
Anilansa spune:
'Neata
poftiti la o si laptic
Camy... recuperare rapida, sanatate... am vazut pozici cu FLAVIUS ... e tare frumos... sa fie sanantos, sa creasca mare si sa va umple casa si sufletele de bucurie
noi suntem binisor... darius de 2 zile se trezeste cu nasucul infundatsi tuseste din cauza asta... NU ii curg mucii, nu are febra, nu la alte sintome ... cred ca ma duc sa iau umidificator de camera ... voi aveti asa ceva... care sunt bune?
mona
va doresc un weend placut
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
AnnaBaby spune:
Neata.
Am inceput o noua zi, cu noi nervi din cauza de copil mofturos care nu vrea nimic, nici schimbat de haine, nici imbracat cu altele, nici laptele, nici vitaminele (pe care mi le-a scuipat cu eleganta)!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
kamelya spune:
Alina noi nu avem umidificator...Sanatate multa lui Darius
AnnaB iti doresc rabdare multa...numara pana la 10 si ia-o de la capat ...hang on ...am o prietena care fetita ei are 18 luni si nu mananca decat lapte cu cereale sau lapte simplu (fara cereale) la biberon...ii face tot felul de mancarici si nici macar nu gusta...iar daca mananca minunea nu tine decat 1 zi
Camy pfuu...ce frumusete de baiet ai pe Minunel...sa nu fie de deochi
_
buburuza mea
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Ralu79 spune:
)'neatza
Fetelor, eu am zis de la inceput ca la subiectul asta toata lumea are dreptate Dar neigienic mie una nu mi se pare. Evident ca ne spalam inainte (nu numai in zilele cand 10 si 20 ale lunii pica sambata). Si mi-a luat-o Vicky inainte cu argumentul- la piscina sau in mare cum e? Parerea mea
Pupicei tuturor si o zi faina
mcoca spune:
Ralu, cu argumentu' piscina am inchis gura bunicilor, care au facut ochi mari cand au aflat ca Maya face baie cu noi . Noi am bagat-o in cada mare numai dupa ce a avut vaccinurile facute si unda verde sa mearga la piscina. Dar intr-adevar, cum spui, toata lumea are dreptate :).
Vicky si Printzesone
monalac spune:
multumesc tuturor pt sustinere!din pacate,lucrurile sunt f complicate si mai ales f personale si mi e destul de jena sa le expun aici.poate imi fac curaj candva...
am vazut poze super pe picassa si am pus si eu unele noi...din pacate,fara sa ma gandesc le am sters pe cele vechi,desi tb sa le salvez ca nu le mai am...asta e,sunt varza..
am reusit sa citesc tot din urma.dar n am tp inca sa dezbat.revin.
ankalaura spune:
MONI - eu prefer masura de la masina de paine. Cu lingura de supa nu are cum sa imi iasa o "lingura" corecta. Adica... eu nu sunt in stare sa obtin aceeasi "lingura" de apa sau de faina . In multe retete conteaza proportia exacta. De exemplu la briose se floseste "cana". Ca e cana sau orice alt recipient, important e sa fie aceeasi "cana". Ori cu o cana de lapte, cum naiba sa obtii exact aceleasi proportii?
Pentru pizza, sa vezi ce fac eu cu mare succes: pre-coc blatul. E o mare inventie! Bagi blatul inainte, pentru vreo 15 minute, si el incepe sa creasca nitel. CAnd vii apoi cu partile "ude" el nu ramane cu impresia aia de crud sub sucul de rosii.
VICKY - asa e, ai dreptate. Si eu iau fetele cu mine uneori - de regula le fac lor baie impreuna, dar se poate intampla sa intru eu cu ele pe rand. Nu mi se pare neigienic.
Aiurea mi se pare statul in baie cu copilul cand stai pe tron, si nu pentru pipi
Sau, de exemplu, pe cand ma epilam acasa cu aparatul, nu faceam chestia asta in fata Elizei.
CAMI - vazut bebe frumos. Si mie mi se pare ca seamana extraordinar cu Darius. Sa fiti sanatosi!
Tecky spune:
Camy frumos foc micutul Flavius! Sa aiba parte numai de sanatate si fericire!
Annababy of ce te mai chinuie Ioana,iti pune nervii la incercare.Multa rabdare iti doresc!
mona iti doresc sa se rezolve toate problemele in favoarea ta.
Fetelor Ralu are 2 dinti sus si 4 jos si ieri i-am descoperit ca i-a iesit o maseluta....E posibil sa-i apara maselele inaintea tuturor dintisorilor?Nu ignorati intrebarea unei blonde....
AnnaBaby spune:
Tecky si Ioanei i-au iesit 4 masele, dar caninii nu. Ea are 4 dinti sus si 4 jos, si 4 masele, cate una in fiecare parte (dreapta-stanga, sus jos)
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii