Mi-e dor de ea

Mi-e dor de ea | Autor: Missy

Link direct la acest mesaj

Astazi. de fapt la noapte, va fi prima noapte pe care o petrec departe de bb Alexia. SUnt exact 12 ore de cand ne-am despartit iar eu stau ca bluzita si sosetutele ei in mana. Noi a trebuit sa mergem la nunta asa ca pe ea am trimis-o cu bunicii (3 la numar) la munte. Ne bucuram ca avem si noi o noapte pt. noi iar eu nu mai pot de dorul ei. Am mai lasat-o cei drept in custodia altora, dar nu mai mult de 8-9 ore, dar acum sa dorm fara ea? Si i-am mai lasat si sa plece cu masina noastra, ca de nu plecam eu spre ea ca de la nunta ne-am intors de ceva vreme. De-abia astept sa o vad maine! Voi cum v-ati simtit cand ati fost prima data departe de copiii vostri? Hai incuarjati-ma ca sunt tot cu plansul in nas.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Prima oara cand am fost despartita de puiul meu mai mult de cateva ore, a fost cand am mers la maternitate sa nasc al doilea bebe. A fost groaznic, toata ziua plangeam de dorul lui. Si ma topeam de tot cand mi-l dadeau la telefon si el tinea receptorul in brate si-l imbratisa. Cand m-am intors acasa mi s-a parut asa de mare, ca nu-mi venea sa cred(dupa 3 zile) si nu imi venea sa-i mai dau drumul din brate.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Eu am fost plecata, in vara, la Venezia, si am fost "bolnava" de dorul lor. Imi luasem poze si ma uitam de 100 pe zi la ele. De-abia asteptam sa ajung acasa, la copiii mei.
Dar, sotul meu ce sa mai zica? Ce sa mai faca? El este plecat cate 5-6 luni pe an...
La munte, insa, am fost cu ei! Toti 4!

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, prima data cand m-am despartit de ea, a fost in ziua cand a implinit 2 ani si a trebuit sa plec la serviciu! A fost ingrozitor nu ma ajutau pozele, povestile la colege, discutiile pe desprecopii (pe care l-am descoperit imediat ce am ajuns!).
Ce sa mai a fost foarte greu! Nici acum nu m-am obisnuit, cand sunt acasa, as vrea sa fiu la serviciu si sa-mi fac treaba asa cum mi-o faceam inainte, fara alte ganduri, cand sunt la serviciu, vreau sa fiu acasa si sa ma joac cu puiul meu...

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Ne-am reintalnit, dupa 24 de ore. Nu ma mai pot desprti de ea. Acum a adormit si am dat fuga la calculator, dar in 10 minute ma intorc la ea, sa nu cumva sa plece... Cred ca e cel mai puternic drog de pe lumea asta, nu ca as fi incercat eu vreunul, dar azi mi-am dat seama ca sunt dependenta de ea.
E super sa os tiu in cealalta camera!

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Eu sunt dependenta de mirosul lui fiu-miu,de ma duc la el si in toiul noptii,sa-l pupacesc si sa-l adulmec!
Nici un parfum din lume,nu miroase asa de frumos,ca parfumul "Darian"

Alexia

***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Noi am stat despartiti un an cand am inceput serviciul. In Orasul in care stau nu am pe nimeni appropiat si mi s-a parut nepotrivit sa il las la 7 luni cu o femeie straina. Parintii mei si o alta ruda au avut grije de el si noi il vedeam cam la 2 luni; Saracutul spunea la toate femeile care stateau cu el, mama. A fost tare greu. Intoarcerea a fost dificila dar incet incet ne-am revenit. Si acum "are mai multe mame" dar numai una "titulara".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Curaj gaina ca te tai!
Si noi am dus mandarina pe la 8 luni juma la mama,la munte pentru ca nu mai suporta caldura din Bucuresti.
A fost depresie crunta!
Dar a trecut si acum ne pupacim mai cu foc.
Pupici,
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor, dupa cite vad toate suntem dependente de puiutii nostri!
De aceea m-a mirat foarte mult cind am citit undeva ce povestea o asistenta maternela (un fel de dadaca acasa la ea care poate primi unul, doi sau trei copii in timpul zilei sau chiar permanent).
Aici in Franta exista obiceiul ca daca iti lasi copiii la o asemenea "bona" sa se plateasca acelasi pret pentru 8 pina la 10 ore pe zi. Si iata ca o asistenta maternela povesteste ca are niste parinti care, desi termina serviciul mai devreme si ar putea lua bebelusul dupa numai 8 ore, ei il lasa inca doua ore numai pentru ca este "gratis"!!!
Ea a incercat sa le explice ca in plus bebelusul (in virsta de numai 6 luni) plingea amarnic de dorul lor la sfirsitul zilei... dar parintii neinduplecati!
Ce credeti ca i-au raspuns? "Pour avoir 2 h a l'oeil surement pas!"
S-ar traduce: "Ca sa profiti tu de 2 ore pe de-a moaca, asta sigur nu!!!" Bineinteles ca pina la urma ea n-a mai rezistat si a rupt contractul.
Mi se pare incredibil ca exista si astfel de parinti!
(parere personala)

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

hop si eu! 3 zile am plins dupa odorul meu atunci cind a plecat in tabara (are 6 ani)... iar cei din jur, cind ma intreba cineva de mindra, inchideau gura persoanei respective spunind: taci, n o mai intreba ca iar incepe sa plinga...
da' ce, numai eu smiorcaiam? si bunica sa.. cind ii gasea vreo hainuta prin casa se punea pe plins si pupacea cirpitza de zor...
eu recunosc: nu por trai fara ea, nu pot dormi fara sa o aud acolo, in patul ei... fara sa verific daca i invelita.. asta e! si ce! este minunat!

am lasat o sa plece in tabara in deplina cunostinta de cauza.. sa mai rupem "cordonul ombilical" ce ne leaga!!! chiar daca eu sufar pentru asta!

Mergi la inceput