Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *96*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisiko, ce slabit iti trebuie?! Apoi daca si o manechina ca tine isi face probleme cu slabitu'...io ce sa mai zic?
Ce m-ati speriat cu rahatu' ala de nazomer, ca eu cand m-am dus sa nasc aveam nasul infundat si l-am trimis pe sotz sa-mi ia picaturi compatibile cu starea mea si a venit cu apa asta de ploaie, ca niciun efect n-a avut; si intr-o zi cand am ramas fara ser fiziologic am folosit porcaria si pe Sophiphi. sper ca nu era din lotul ala ratat, ca nu vad unde scrie
Gabi86, n-am frati, da' poti sa ma certi cat vrei, rezist
Aris, da' ce le mai vorbeste flacaul tau acolo! Fata mea n-are treaba cu bubu si blabla, in schimb are cu gheghi, cu rrrrrrrrrrrrrr (asta o distreaza cel mai tare, cand o apuca o tine mult si bine "rrrrrrrr", macar stiu ca n-o sa fie peltica) si mai are distractiv cu bzzzzzz bzzzz parca e o albinutza (sau parca da buzz pe mess)
Oare eu am avut varicela?! E de-aia obligatorie? E sinonima cu pojarul? Ca daca da, am avut...Gianina, insanatosire grabnica si ai grija de Andreea!
Pisigri, ce-mi plac explicatiile tale cand vine vorba de medicamente si boli, se vede limbaju' de specialitate! Si nu inteleg de ce-a zis indrumatoru' ala ca ti-ai ratat cariera universitara, care-i faza, nu-ti poti termina doctoratul cand vrei?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Oli, Bine ca nu au patit nimic, mai grav iar tu incearca sa te "remediezi| sa nu trasnmiti starea nervoasa si puiului, sau uriasului.

Tocmai ce intrebam de Simina si uite ce vesti aflam. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa o apere pe micuta ei.

Apropo, voi va scoateti copii afara, la plimbare pe vremea asta? Eu am reusit permorfanta de a iesi astazi...10 min. Mai mult a durat imbracatul si dezbracatul.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

De cind e asa frig, doar 10 min in curte. Vorba ta, mai mult dureaza "pregateala"

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Oli, Bine ca nu au patit nimic, mai grav iar tu incearca sa te "remediezi| sa nu trasnmiti starea nervoasa si puiului, sau uriasului.

Tocmai ce intrebam de Simina si uite ce vesti aflam. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa o apere pe micuta ei.

Apropo, voi va scoateti copii afara, la plimbare pe vremea asta? Eu am reusit permorfanta de a iesi astazi...10 min. Mai mult a durat imbracatul si dezbracatul.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

De cind e asa frig, doar 10 min in curte. Vorba ta, mai mult dureaza "pregateala"

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ilinca - nici pe mine nu ma deranjeaza trezitul de foame f rau deshi imi e ciuda ca el face pauza 8-9 ore dar nu cand ash vrea eu

Pt stomacul lui se da stingerea la 1 noaptea. Ce vrei, nici maica-sa nu se culca tocmai devreme

A... cum l-ai convins pe Vitamina sa stea in sacul de dormit? Ca al meu s-a foit toata noaptea si inainte de a adormi a bagat niste miorlaieli... mama mama...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ILINCA, nu sunt mama manechina, as vrea eu, dar daca iti zic cate kile am..... Si Ana are faza cu "rrrrrr", eu o banuiesc ca va fi raraita ca mine, ca mama si ca Buni

OLI, nu are nimic ca s-a cacacit David de atatea ori. Si Ana face des, e de la papa solida.
Sanatate multa mamei si sa dea Dumnezeu sa reuseasca fratele tau sa gaseasca o solutie la problema cu masina.

Eu ma retrag, nu neaparat sa dorm, dar nu mai pot de spate si statul la calc ma omoara.

Pupici si noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Of, Maya mica si scumpa, sa te faci bine cat mai repede!!
Olishka, dar ce va tot pasc accidentele, nu-i a buna...Mama ta sper ca a mers sa-si faca o tomografie, ceva, nu stiu ce se face in cazurile astea...
Simonapro, si eu am povestit cum si-a tras Sophia paturica-n cap si tropaia disperata si de atunci adio paturica! Eu, spre deosebire de anamariame, ma ingrijorez, sa va zic de ce: am facut un experiment si i-am pus intr-o zi paturica-n cap exact cum a facut ea. Ei, a inceput sa tropaie si sa dea din maini absolut haotic, nici macar nu ducea mainile sa se elibereze si deja respira greu. Mi-am dat seama ca e panica prea mare cand se trezeste cu patura-n cap ca sa poata reactiona corect. Ca de altfel, cand pica in nas de pe burta si ea stie sa intoarca capul. Anamariame, poate faci si tu experimentul sa fii mai sigura (stiu ca suna sadic, dar macar vezi daca intr-adevar reactioneaza bine Eva, ca va zic, Sophiphi e depasita).
Floric, io n-am scos-o pe Sophiphi afara de vreo...hmmm...5-6 zile? Zica cine ce-o vrea, la ce s-o scot, la frig si la gripa porcina?
Stiti ce e mai nasol cu scosul afara pe vremea asta la noi? Ca in casa e tare cald si cand incep s-o pregatesc de iesit afara...cum pun cate-o hainuta pe ea cum incepe sa se enerveze si cand ii pun si "cosmonautul"...face ca trenu' si o inteleg, e nasol sa stai si 2 minute incotosmanata asa la caldura. Si pe scari nu pot s-o imbrac!
"Ancile" noastre pe unde-o fi umbland? Chatonel si nicolae...ca vad ca numa pisigri ce mai spala onoarea numelui...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Sadic sau nu, eu l-am "antrenat" pe Ian cu paturica! Stai, nu da cu paradaise, sa-ti explic; prima data ne-am jucat in oglinda "cu-cu/bau" cu un batic; apoi, ne-am jucat pe pat, tot cu un batic mic; apoi cu un prosopel; apoi cu o paturica; Ian se distreaza de minune cind "e greu" si ride cu gura lui stirba pina la urechi...

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Olga multa sanatate mamei tale iar fratele tau sper sa gaseasca o solutie, fie si cu ajutorul oamenilor cu suflet mare ca al lui.

PENTRU MUCI (fara alte simptome): la noi a functionat PINOSOL pus in vasul cu apa de pe calorifer si o picatura pe barbia lui bebe.

Merg sa spal vase si sa pun sticlutele la sterilizat si revin; sigur o sa o lalai mult pe DC ca e meci din nou

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Provista multumesc pt carte.

Io am vb cu Mariana ieri si deja ii facusera Mayei o transfuzie; oare e nevoie si de a doua?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pisik, in ml vorbesc ca nu cantaresc, pana la nivelul 125ml supa pasata - pireut.
Floric, ulei de floarea soarelui sau germeni de porumb.
Mai citesc si mai rasp. pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

'naseara tufete,

Intru si eu sa ma relaxez si ce vad?...vesti triste.
Sper ca Maya si Mariana sunt bine (tocmai am aflat ca si o verisoara de-ale mele e internata cu fetita de 1 luna pt ca e racita cica).

Olga, bine ca fratele si mama ta sunt ok. Masina se repara, pe ea nu o doare nimic. Fluturasii sunt de la emotii, sau....?

Ca tot vorbit despre ce vorbesc copiii sa spun ca al meu baiat nu zice nici mama, nici tata, nici caca, nici papa. Doare ghe, ghi, che,aaa si...HAIDE. Da, copilul meu spune "haaaideee". Spune "haide" cand trebuie sa ii dau ceva la ce el nu ajunge, cand suntem pe picior de plecare undeva, cand vrea sa fie luat in brate si cand se trezeste dimineata. De fapt, cand ma trezeste pe mine. La ultima trezire, pentru ca sunt chiuna il iau cu mine, iar la ora 7 fix se trezeste si incepe si vorbeste. Daca vede ca nu ne trezim nici eu si nici Robert are el grija: pe mine ma trage de par si incepe "haaideee, haaaaaaideeee" iar lui Robert ii baga degetul in ochi (il pun intre noi de obicei).
Adevarul e ca ne place cand ne trezeste el, insa tare as mai dormi la 7 cand inca nici nue lumina ca lumea, si nici Dobrovolski nu ajunge la emisiune.

Mergi la inceput