Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -
Raspunsuri - Pagina 7
gaba-rema spune:
Fetelor, va salut
,
Eu am factorul II ok, la fel si Fv Leiden, si nu am mutatie fatza de C677T,
dar am mutatie a lui A1298C IN FORMA HOMOZIGOTA (genotip: 1298CC).
Cum e cu 1298-ul asta? Are si el influenta vizavi de coagulare?
Numai bine,
Gabi
bubulina1 spune:
Ieri 6.11 au venit pe lume Dragos si Emil, bebelusii mult asteptati ai lui Avalon.
Felicitari proaspetei mamici!
Mamica fericita de Raducu(11.04.2009)
lavinia78 spune:
Felicitari Avalon! Sa te bucuri de ei si sa aveti parte doar de lucruri bune de aici inainte! 
MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)
lavinia78 spune:
La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor precum si celor apropiati voua care poarta aceste nume!
MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)
Creatza11 spune:
Avalon felicitariiiiiii !!! Sa-ti traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de iei.
Balanta, are mare dreptate Miki cu clexanul...nu se gaseste, eu de o sap caut, am inebunit toate farmacistele si ...nimic, nici nu vreau sa ma gandesc cum era acum daca eram deja insarcinata, sarcina crestea eu trebuia sa fac clexan si nu aveam de unde. Pt asta incerc sa fac rost de o cutie 0,4 din timp.
valentina, da, iti tb programare pt Dr Avram. Eu cand am sunat i-am spus despre ce e vb si m-a chemat la o ora ca sa-mi ia si sange si sa discutam.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
Creatza11 spune:
La multi ani, Mihaele, Gabriele!!!
Fetelor va rog sa-mi trimiteti si mie adresa de mail a dr Uscatescupe PM.
Valentina, daca vrei nr de tel pt dr Avram sa-mi spui sa ti-l trimit pe PM.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
irinabobe spune:
fetelor daca aflati ceva de clexane de unde putem cumpara va rog scrieti si aici. eu il fac zilnic si nu mai am decat vreo 2 cutii, daca nu se gaseste ce naiba fac? astia chiar au innebunit?
20
cami30 spune:
Felicitari Avalon!
Creatza... activeaza-ti si tu PM-ul pentru ca suntem surori de mutatie si chiar as vrea sa tinem legatura. As vrea sa stiu si eu ce tratamente o sa primesti pentru ca eu nu pot sa ajung deocamdata la medic. Astept sa-mi fac toate analizele pentru FIV si nu stiu daca o sa ma trimita cineva la hematolog.
Am citit cateva articole in engleza in care se spune ca in cazul mutatiilor heterozigote medicii nici nu le baga in seama pentru ca sunt mult prea irelevante si mult prea frecvente la populatia generala si episoadele trombotice foarte rare. Abia in cazul celor homozigote se sesizeaza si dau tratamente mai atente. In plus am mai citit ca in caz de hiperhomocisteinemie data de mutatia homozigota pe A1298C sau C677T scaderea nivelului homocisteinei cu B-uri nu garanteaza si scaderea riscului de episoade trombotice.
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
nou! MTHFR A1298C homozigot
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
alla76 spune:
Avalon, felicitari si sa-ti traiasca feciorii!!!
o duminica placuta fetelor si sarbatoritelor si sarbatoritilor La multi ani si multa fericire.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
catalina2307 spune:
miki-miki - asa dupa ID ma gandesc ca esti Mihaela. Daca nu gresesc la multi ani si numai bine. Daca gresesc la fel
.
La multi ani fetelor!
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170