Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -
Raspunsuri - Pagina 20
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Alla Asta e... capul sus , tzatzele inainte si .... drept inainte. Ne mai lovim de un zid, un tavan, o buturuga dar ne scuturam si plecam iar la drum. Fetelor tb sa mai asteptam putin pana va intra invitata mea , vrea sa faca un eco mai intai sa vada dc totul e ok si abia apoi ne va spune tot. Eco il va face sapt viitoare.Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
Miki, mai ai piticuti congelati? sau trebuie sa o iei de la capat cu stimularea, punctie si toate cele?
cami30 o pauza gen vacanta prelungita undeva frumos ti-ar prinde bine. sa te pui pe picioare si sa revii cu forte proaspete.

eu de azi incep stimularea cu menopur pt IA 4

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
miki-miki spune:
Bobocut
cand intri pe site dai clik pe mamica cu bb in brate apoi click pe "servicii si tarife" Acolo gasesti toate anal si pot fi gasite si cu sectiunea cautare. Legat de programarea la un dr ginecolog in Buc nu te pot ajuta, poate te ajuta fetele. Dar tu dc ai anal gata de la Synevo si e vre-una proasta nu-ti mai tb nici un biletel.
Cami
, sloganul nostru e "Capul sus, tzatzele inainte!!" asa ca nu ai voie sa cazi in butoi. Eu una nu te las!!. Uite , am decis sa ma vitaminizez natural, mananc zilnic fulgi de ovaz in care pun seminte de floarea soarelui (decojite bineinteles) si
seminte de canepa, am citit ca sunt bune pt multe inclusiv pt fertilitate si pb tiroidiene. Pt par incearca gama Revalid pt cresterea parului sau pt par uscat degradat(sampon + masca tratam) si mai poti lua pastilele revalid. Hai ca o scoatem la capat si bb nu vine la noi dc dormim.
Alla
nu mai am omuleti de zapada, tb sa o iau de la capat.
Dezamagita
, D dimeri e o anal de sange, se poate face si la Synevo si tb facuta la 2 sapt.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
luck spune:
cami 
stiu ca nu iti este de folos prea mare dar si eu am tiroidita autoimuna cu ATPO pozitivi (nu stiam ca se poate activa si in urma fiv-ului) , la MTHFR te urmez desi nu stiu exact diagnosticul
dar din fericire am homocisteina buna , chiar un pic sub limite , asa ca .... are miki o vorba ... capul sus si tzatzele inainte .... tare-mi place.
miki 
o asteptam cu mare drag pe invitata ta !!! ![]()
miki-miki spune:
Luck

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
alla76 spune:
miki, ce ma fac daca tzatzele mele nu prea au "inaintare"?![]()
imi pare rau sa aud ca trebuie sa iei tot protocolul de la capat. unde vei face urmatorul FIV?
D dimerii bilunar? in perioada de stimulare, IA, FIV si sarcina? sau cam mereu?
Am inceput pregatirile pt FIV 4, mi-am repetat hormonalele din z2
FSH 6,2 U/l (3,09-7,09)
LH 8,12 U/l (1-18)
Estradiol 20,00pg/ml (39-189)
estradiolul asa mic nu l-am mai avut niciodata. am mai avut in august 28. Azi am facut primul menopur.
Oare la ce perioada sa repet B12 si folatii? sa vad daca si-au mai revenit de la vitamine?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009