Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -
Raspunsuri - Pagina 18
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Bobocut nu mai stiam nimic de tine, credeam ca ai facut deja FIV-ul. Rez la anal il poti primi pe mail dar vezi ca in Buc se recolteaza doar la un centru anume pt mutatii(sediul central Synevo) ... eu nu stiu care este, poate stiu fetele. La Fundeni cand te duci ar fi bine sa ai anal gata, ajuta la stabilirea gradului de trombofilie. Si dc tot vii in Ro sa-ti faci si anal imunologice, sunt si ele pe prima pag. Mai intai ar tb Imunoglobina G iar dc ac iese proasta se cer si alte anal . Pt mai multe intrebari legat de ac anal poti intreba fetele de la sub "Sarcina si bolile autoimune" Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
este cel de pe Stefan cel Mare, aproape de Spit Colentina.
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Beatrice1982 spune:
va salut fetelor..................
scriu in interesul surorii mele...............
chiar acum a iesit de la chiureataj.........
este a 4-a sarcina oprita din evolutie.................
la 8 sapt..acesa a trait cel mai mult
noi suntem din judetul salaj, si doctorii de pe aici nu sunt chiar asa cum am dori.............
nu ami stiu ce sa fac....cum sa o ajut....ce sperante sa ii mai dau...................
povestea ei este ca a ramas gravida acum vreo 7 ani, si a facut avort la cerere, la 5 saptamani..............
apoi s-a castorit cu acelasi baiat, si a ramas gravida de 4 ori............de toate cele 4 ori s-a oprit bebe din evolutie............
a luat progesteron,a facut tratament, a luat aspenter....................si tot degeaba...doctorii nu spun nimic...................
eventual daca puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi..............
nu a facut analiza de trombofilie...........nici de coagulare.............
a facut toxo, citomegalovirus, antifosfolipidic...............si nu mai stiu ce............
va multumesc mult
va doresc multa sanatate
Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
ingeras26a spune:
Beatrice, imi pare tare rau pt sora ta
Spune-i sorei tale sa-si faca (si ea si partenerul) toate analizele, inclusiv cele de genetica.
La 4 sarcini oprite din evolutie deja nu mai este intamplare sau ghinion, exista o cauza in mod sigur.
Pentru inceput iti pot da eu o lista in excel, dar da-mi o adresa de mail (pe PM).
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
tamaryllis spune:
Andreiuta, eu am sunat azi la Fundeni si mi-a spus asistenta ca Uscatescu pleaca la un congres de maine pana martea viitoare. Bine ca am sunat, ca mergeam degeaba la Bucuresti. Din pacate acum nu imi mai pot face nici analizele hormonale de Z3 (maine e z3). La mine in oras nu prea imi vine sa le fac....
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
bobocut spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru raspunsuri!
Creatza11Am citit pe site-ul lui Synevo ca ar recolta si simbata (cel putin sediul de pe Dr. Grozovici), dar o sa dau un telefon sa intreb. Azi am tot socotit ce analize ar trebui sa fac, presupunind ca iau cele doua "Profiluri" (antifosfolipidic si trombofilie ereditara II) puse pe prima pagina, plus inca separat APCR, APTT si homocisteina. Ce inseamna INR? Este o analiza? Ca nu am gasit-o...
miki Mersi pentru ideea sa fac si analizele imunologice. O sa citesc si pe forumul respectiv. Eu nu am facut FIV-ul pt ca dupa o prima discutie la clinica din Würzburg mi-au zis ca pentru ovare polichistice ar fi bine sa iau Metformin inainte de inceperea tratamentului pt FIV si mi-au recomandat sa iau ceva si pentru tiroida (mi-a iesit TSH 2,83 care ar fi cam mare). Am pomenit ceva si despre varice (desi eu nu am varice, ci doar niste firisoare de singe pe picioare, dar care ar putea evolua) si mi-a zis ca o sa-mi dea heparina. Sincer, mi s-a parut cam pripita decizia (fara analize!), ma gindesc ca heparina poate totusi sa faca si rau daca e luata aiurea, nu? De aceea as vrea sa-mi analizele de trombofilie in tara. Vreau sa mai merg pina atunci si la un endocrinolog (legat de ovare polichistice si tiroida). Tu ce mai faci?
ingeras26a Mersi frumos pentru informatie! Am gasit sediul! M-ar interesa si pe mine listuta ta in Excel. Ca si eu pregatesc acum o lista cu analize...
Va pup!
bobocut
bobocut spune:
Am uitat sa va intreb daca la Synevo ma pot duce pur si simplu sa fac ce analize vreau sau imi trebuie si acolo o trimitere de la un doctor cu ce analize am de facut.
andreiutasg spune:
Merci de informatii tamaryllis, si eu care voiam sa-i fac o vizita vineri![]()
Sper ca Uscatescu sa fie sapt.viitoare..se poate si un nr.de telefon
? unde sa sun ca sa nu vin aiurea
MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie
tamaryllis spune:
Bobocut, la Synevo se recolteaza si sambata, dar nu pt analize ce tin de coagularea sangelui.
Am mai auzit ca austriecii dau heparina in protocolul pt fiv. Mie nu mi se pare o chestie rea, mai ales ca tratamentul hormonal pt stimularr coaguleaza sangele.
Andreiuta, eu am sunta la nr care sunt pe site-ul spit. Fundeni: 3180400, 3180401, 3180402 sau 3180425, 3180426, 3180427. Nu mai stiu exact la care nr am sunat. Si am cerut la hematologie, la d-na dr Uscatescu.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
danny1 spune:
fetelor
,sunt racita cobza.deci,scz daca omit ceva,ca-s virusata.
cineva ma intreba cum mi-a fost prima sarcina.am ramas dintr-o singura incercare.la 5 sapt am avut scurgeri maronii care au trecut cu utrogestan-2/zi.ca aveam 2 hematoame mici pe uter si 1 mare.in rest am ridicat greutati ,am avut 2 joburi,am lucrat pana la 7 luni.
azi fetita mea implineste 6 ani.......
ce a trecut timpul.......
am facut anal si am probleme cu TSH-4.26,la limita max si prolactina,peste limita-36 si limita e 29.main ema vede endocrinologul.eu stiu ca TSH poate avea leg cu avorturile,dar de prolactina nu stiam.astea mai lipseau.
adevarul e ca am dus sarcina cea mai mare-6 sapt sub tratament pt tiroida.offffffff,ca o iau de la capat.
sa opresca cineva Pamantul.vreau sa ma dau jos.
pupici dragelor.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
luck spune:
Fetelor
Am o mare rugaminte la voi , sa ma ajutati cu o parere.
Am fost si mi-am facut analiza MTHFR la un laborator de la mine din oras (singurul pe care l-am gasit sa faca aceasta analiza) care lucreaza cu un laborator din Germania , deci trimite toate analizele acolo.
Numai ca astzi am primit rezultatul care este pozitiv heterozigot fara sa precizeze care din cele doua mutatii sau daca sunt amandoua pozitive heterozigote.
La intrebarea mea au sunat in Germania si au spus ca la ei asa se face analiza asta , pe ansamblu , si ca tratamentul ar trebui sa fie acelasi.
A mai patit cineva asa ceva?
Ce credeti ca ar trebui sa fac in continuare?
Multumesc.

nu mai stiam nimic de tine, credeam ca ai facut deja FIV-ul. Rez la anal il poti primi pe mail dar vezi ca in Buc se recolteaza doar la un centru anume pt mutatii(sediul central Synevo) ... eu nu stiu care este, poate stiu fetele.