Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

feteleee, please sa nu ma injurati, dar eu apas pe toate tastele dar nu vor ele sa mearga mereu.... intelegeti voi ce scriu si fara cateva litere, nu?

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

buna seara fetele si la toate.
Dar ce s-a intamplat azi....de n-a intrat nimeni, v-a speriat cifra 13? Aaaaaa.....m-am prins...aveti treaba ....sa faceti !!!
Eu m-am intors azi din Buc din bou , vaca. De ce???? Haideti sa va povestesc:
Deci am plecat la 6 dim de acasa, am ajuns la Fundeni la 10 fara ceva. Acolo dr m-a trmis la asist Vioria, cica vorbise cu ea ce schema de trat sa-mi dea (i-am trimis dr un mail la incep sap unde-i scrisesem ca am MTHFR homoz).D-na Viorica m-a pus sa scriu ce iau acum, si am scris asa: aspenter 1tb/2 zile, acid folic 5mg/zi, vit C 1g/zi, B6 100mg/2 zile , MgB6 1tb/zi, B12 1 tb/zi. Asa.... d-na Viorica a taiat B12 si a mai adaugat 5 mg/zi (adica 10 mg in total) acid folic si vit E 1tb/zi.Si mi-a dat verde.Am intrebat daca ma va trece pe clexane cand voi fi gravi, si cu ce gramaj va incepe si mi-a zi ca nu are de unde sa stie.Eu vroiam sa cumpar o cutie s-o am in casa, sa nu alerg atunci de nebuna. Totusi a zis sa iau de care gasesc ca vedem noi atunci cum le adunam sau injumatati dozele.
La Coltea, dr Avram mi-a zis sa iau B6, B12, acid folic si aspenter 1 tb/zi. (nu una la 2 zile), si....mi-a dat verde.
Deci eu ce fac? Eram sigura ca nu-mi vor da amandoua acelasi tratam......offfff,

mai draga homozigota ... eu nu am inteles bine care a fost varianta de tratament pe care ti-au dat-o de la fundeni ...

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

salutare alla, chiar ma intebam in gand cemai faci, aca ne dai vreo veste....
Pai ce n-ai inteles? Aspenter 1tb/2 zile,acid folic 10mg/zi, vit C 1g/zi, Vit B6 100 mg/2 zile, MgB6 1 tb/zi, vit E 1tb/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Creatza, pai de acelasi lucru ma tem si eu. Nici nu stiu daca sa mai merg si la Avram sau nu. Tie ti-au mai facut la Fundeni ceva analize? Ca mi-a spus sa merg intre 6-10 sa imi recolteze si sa vin cu toate analizele pe care le am. Sa ma vedeti marti cu biblioraftul la coada la Fundeni!!
Am sunat la Fundeni, am intrebat de d-na Uscatescu si asistenta m-a corectat cu un ton "certaret": d-na doctor Uscatescu! Incredibil mai fetelor! Romanica asta e incredibila si e "facuta" asa de oamenii astia incredibili!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

salutare alla, chiar ma intebam in gand cemai faci, aca ne dai vreo veste....
Pai ce n-ai inteles? Aspenter 1tb/2 zile,acid folic 10mg/zi, vit C 1g/zi, Vit B6 100 mg/2 zile, MgB6 1 tb/zi, vit E 1tb/zi.

vit E iei zilnic? nu e mult? intreb si eu...
vesti bune nu am... am testat azi, ziua 15 de la IA
e negativ si de data asta

_

Mergi la inceput

alla, nici eu nu stiu ce sa zic si cu vit E. Oricum mi se pare ca iau cam multe, sunt un pumn de pastile.Sincer, daca ar fi sa ma iau dupa trat dat la Fundeni, nici nu stiu ce sa fac, sa le iau pe toate? Sa mai scot ceva din ele? Si daca scot, ce sa scot?
miki, ce mai faci? Stiu ca ai spus tu intr-un alt cap ca se da clexan compensat in afara sarcinii. Explica-mi si mie cum, adica imi da med de fam reteta....de la hematolog nu am scrisoare medicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Creatza in afara sarcinii clexan se da compensat numai 50% cu scrisoare medicala de la hematolog. Tb acum cand ai fost sa-i spui dnei dr ca vrei o scrisoare medicala si pana la ora la care tb sa-ti interpreteze anal era gata. Acum o varianta ar fi sa-i scrii pe mail ca ai uitat sa ceri scrisoare medicala pt clexan de 0,4 si ca o rogi sa ti-o intocmeasca si ca vei trimite apoi o prietena sa ti-o ridice. Poate mai e vre-o fata care ajunge zilele ac la Fundeni si ti-o va ridica dar tb neaparat dimineata sa-i aduca aminte ca tb sa ridice si scrisoarea medicala a pacientei xx.
Vitamina E sa nu o iei decat din zi 1 timp de 10 zile apoi o opresti si o reiei cand vezi saculetul in uter. Luata non-stop afecteaza ovulatia si neaparat sa intrebi ginecologul de doza care tb luata in sarcina. Uscatescu ti-o da dpdv hematologic (fluidizeaza sangele si face bine si venelor)dar la infertilitate nu se pricepe.
B12 ti l-a taiat pt ca cica ar fi cancerigen, dr Avram vad ca ti l-a lasat... in Neevo simplu e bagat 500mcg iar in cel cu DHA e 1gr... americanii aia or sti ei ceva. Dc nu ai cazuri de cancer in fam poti sa-l iei. O doza mare de acid folic iti saraceste organismul de B12 si ac vitamina e f imp in infertilitate. Iti da 10 mg de acid folic pt ca la noi nu se gaseste metafolin , Uscatescu poate nici nu a auzit de el.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

alla, nu te da batuta, imi pare rau, dar TREBUIE sa mergem inainte!!!

Mergi la inceput

miki
intrebare: eu acum opresc aspenterul pana dupa menstra. e ok? adica e buna logica mea? ca mie logic asa mi s-ar parea ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Alla imi pare rau , nu opresti aspenterul dar dc ai hemoragie opreste-l.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput