Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -
Raspunsuri - Pagina 16
dezamagita spune:
buna dimi,
Miki, Vitamina E se ia z1-z10, dar in ce cantitate? dupa ce ramai insarcinata cat se ia in continuare? e valabila si pt MTHFR hterozigota?
Creatza11 spune:
miki, mersi mult de raspunsuri. Eu am fost ieri la Fundeni sa-mi ,,faca schema ,, de tratament, nu mi-a mai facut nici o anal. Si cui sa-i cer scrisoare ca dr m-a trimis la asist Viorica ca i-a spus ea despre ce e vb la mine si ce sa-mi dea. La sfarsit cand am intebat-o pe d-na Viorica daca o sa ma bage pe clexane in sarcina, a zis ca vom vedea, ca n-are de unde sa stie acum. Deci....ce sa-i cer daca nici nu a zis ca-mi va da sigur.Eu sper ca in sarcina sa-mi dea ca eu tot am sa fac cu sau fara voia lor, atat ca ar fi foarte greu sa le cumpar fara scrisoare medicala. Deci si daca-i trimit mail dr cum ai zis tu, mi-e ca o apuca nervii si ma ia la rost ca cine mi-a recomandat clexane, ca ea mi-a dat momentan tratamentul cutare.Deci in concluzie ar tb sa-mi cumpar eu o cutie sg si necompesata, adica sa mai dau 140 lei si pe asta.
Despre vit E ai zis ca se ia z1- z10. Eu acu sunt z11 dar luna asta nu ne mai protejam,ce sa fac, sa n-o mai iau? Eu ma gandeam sa iau una la 2 zile.....
Despre B12 vreau sa zic ca o sa-l iau si pe asta...dar nu-i mai zic dr.
Offfffffff..... ce alte vit mai sunt, ca mai iau....macar sa le iau pe toate, si asa rade sotul de mine ca au ramas farmaciile cu rafturile goale din cauza mea.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
dezamagita spune:
Creata11,
Dr Avram de la Coltea ce a zis de Clexane? Nu poate sa-ti dea ea scrisoare sau ginecologul daca te duci cu toate rezultatele? Din cate stiu acestea se compenseaza doar cand esti insarcinata, cand se confirma sarcina. In rest nu cred ca sunt compensate. Mie o sa-mi dea ginecologul scrisoare pt Clexane, nu cred c-o sa fie o problema.
toate cele bune,
Raluca
Creatza11 spune:
dezamagita
, dr Avram a cam zis la fel, in functie de anal la ii-uri si dd-meri (ceva de genul asta)o sa vedem atunci. Iar medic ginecolog....nu am momentan. Astept de la voi sfaturi la cine sa merg care are habar de pac cu trombofilie.
goggy spune:
Eu am luat Clexane compensat cu recomandare de la Avram. Adicatelea a luat frumusel o reteta simpla si a scris pe ea ca am trombofilie complexa si ca imi recomanda Clexane de 0.4. Cu reteta m-am dus la medicul de familie, care mi-a facut compensata pt 30 de seringi. Foarte simplu.
Fetele, am o veste pentru cele interesate. Verificata.
http://www.care-line.biz/ asta e o farmacie din Germania care trimite si in Romania. Eu mi-am facut astazi comanda pentru Medyn forte, Femibion si Taxofit si le voi primi prin DHL. Eu nu stiu germana si m-am descurcat, daca pot sa va ajut cu ceva imi spuneti.
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy Eu am luat Clexane compensat cu recomandare de la Avram. Adicatelea a luat frumusel o reteta simpla si a scris pe ea ca am trombofilie complexa si ca imi recomanda Clexane de 0.4. Cu reteta m-am dus la medicul de familie, care mi-a facut compensata pt 30 de seringi. Foarte simplu. Fetele, am o veste pentru cele interesate. Verificata. http://www.care-line.biz/ asta e o farmacie din Germania care trimite si in Romania. Eu mi-am facut astazi comanda pentru Medyn forte, Femibion si Taxofit si le voi primi prin DHL. Eu nu stiu germana si m-am descurcat, daca pot sa va ajut cu ceva imi spuneti. MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
multumim. tu iei si femibion si taxofit si medyn?_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
balanta_tm spune:
alla76
, imi pare rau ca nu ti-a reusit inseminarea.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
bobocut spune:
Buna fetelor,
Scriu pentru prima data la voi... As vrea sa incep un FIV (primul!) si as vrea sa elimin eventuale cauze/probleme. Pentru ca in Germania e mai complicat sa convingi doctorii sa-ti dea trimitere pentru analize, m-am hotarit sa-mi fac analizele in Romania cind vin in vacanta de Craciun. Vroiam sa va intreb cit dureaza sa-mi fac analizele de trombofilie la Synevo si daca pot sa mi le fac fara trimitere de la vreun doctor. Am vreo sansa daca le fac pe 19 dec. (e o simbata, credeti ca se pot face simbata?) sa le obtin pina pe 8 ianuarie? Doctoritele Uscatescu sau Avram accepta analizele facute la Synevo fara sa le fi recomandat ele? Ar fi mai bine sa ma duc intii la una din ele ca sa-mi recomande analizele sau sa-mi fac intii analizele si apoi (daca mai am timp) sa incerc sa ajung la una din doctorite? Ma gindesc ca daca am rezultatele la analize si iese ceva rau, ma pot duce cu ele la doctor si in Germania pentru tratament.
Multumesc si va doresc numai bine!
Creatza11 spune:
bobocut, din cate stiu eu, la Synevo nu se recolteaza sambata, iar in mod normal daca ti-ar recolta luni, pe 21 ar fi gata pana pe 8 ian, inclusiv cele care se fac la lab din Germania (sunt unele anal care se fac acolo si acelea dureaza mai mult, ei zic ca 2-3 sap dar mie mi-au venit in 11 zile).Dar, dat fiind faptul ca tu ai sa le faci in per sarbatorilor, cand va fi cateva zile inchis de Craciun si Revelion, nu cred ca vor fi gata cele care se fac in Germania pana pe 8.Oricum pe acestea ti le vor trimite pe mail.
Ar ma fi o faza sa mergi in timpul asta si la Dr Uscatescu, acolo iti ia sange azi si iti da maine rez, dar iti tb o trimitere de la ginecolog sau med de fam, nu din aia in dublu exemplar ca s-o deconteze, ci pur si simplu, chiar si pe o foaie de retete sa scrie ,,rog investigatii trombofilie,, sau ceva de genul,pune parafa, semnatura, ca sa vada ea ca te-a trimis cineva.
Deci, in concluzie poti sa le faci si la Synevo (unde, daca le faci pe toate, or sa te coste cam mult), si la Fundeni ( unde nu te costa nimic dar nici nu sunt atat de aprofundate).