Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
Miki cu intarziere spun si eu un sincer La multi ani!! sa fii sanatoasa si in curind sa fi o gravidutza fericita se pare ca esti tiza mea
Goggy bine ai revenit la romanica. Te-am mai urmarit pe la ungureni si stiu ca esti cu trei puiuti la purtator Iti doresc din suflet sa fie perfect 9 luni de acum inainte Este semn bun treaba cu constiparea. La mine functioneaza f bine kiwi si perele. O para seara inainte de culcare este o placere dimineatza
Balanta ce mai faci?
Gabi eu cred ca am acasa mobilul dr Avram, daca nu afli pina diseara , iti scriu un pm
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

miki,LA MULTI ANI,si bebelashi multi.
o mica lamurire am gasit,ca eu continui cercetarea.http://www.reclamamascataatentie/Complicatii_in_sarcina_determinate_de_nivelul_scazut_al_proteinelor_anticoagulante-a456.html

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

si inca:http://gineco.pulsmedia.ro/article--Obstetrica-Embolia_pulmonara_materna_in_sarcina_si_lauzie--6390.html
sorry ca postez pe rand,dar inainte citesc sa vad daca merita citite.cel putin din punctul meu de vedere.

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

uuuuu.cucuuuuuu
unde ati plecat suratelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc fetelor pt urari
Goggy sa nu faci abuz de lactate, si alea produc in stomac K2, un pahar sau un iaurtel merge. Am ras de m-am spart la faza detalierii aparitiei carcaletelui
Danny eu sunt aici, nu putui sa vad primul link, nu te lasa DC-ul sa-l postezi, zice ca e reclama mascata. Baga si tu 3 spatii in prima parte a lui ca sa putem sa-l vedem.
Balanta pe unde esti?
Profa ne-ai parasit de tot?

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna seara, fetelor!
Goggy, Doamne ajuta, tinem pumnii stransi, numai tu sa fi optimista.
Miki, bine ai revenit pe la noi
Fetelor eu ma duc vineri la Coltea la Dr Avram sa vad ce trat imi da inainte si in timpul sarcinii pt mutatia mea.As vrea sa rec si pe la Dr Uscatescu sa vadea ce zice. Aveti idee daca e vineri la Fundeni? Sau mai bine zis dati-mi si mie nr de fix de la Fundeni sa sun sa intreb asistentele.

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Miky, merci de info. Acum trebuie sa procesez...
Alla. Ce planuri ai?

I-am trimis si eu un mail d-nei Uscatescu. Sa vedem daca imi raspunde si ce zice referitor la tratamentul pe care trebuie sa il iau.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miki-Miki si Alla, multumesc mult de raspuns. Am citit tot capitolul asta si la un moment dat Miki tu ziceai ca ai sunat la candieni si ti-au zis ca nu au Neevo simplu. De pe ce site cautati voi Neevo, ca aici in State se da cu reteta, nu e la liber.

Multumesc mult si bafta multa fetelor!

Editez ca am citit pe prima pagina si am vazut ca ati pus un link cu Neevo. De fapt compania respectiva se afla in Louisina in SUA, nu in Canada. Si asa cum ziceam nu se da fara prescriptie medicala. O sa sun eu sa intreb daca pot sa cumpar de la ei cu prescriptie din Romania, dar nu cred. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Miki-Miki si Alla, multumesc mult de raspuns. Am citit tot capitolul asta si la un moment dat Miki tu ziceai ca ai sunat la candieni si ti-au zis ca nu au Neevo simplu. De pe ce site cautati voi Neevo, ca aici in State se da cu reteta, nu e la liber.

Multumesc mult si bafta multa fetelor!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

miki a sunat pana la urma. uite aici
http://www.canadadrugs.com/prescription/product/Neevo+DHA/12612/

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

miki, mi-ai zis care e necesarul ( multumesc frumos ), poti sa-mi spui din ce il asiguri? Eu am senzatia ca nu prea reusesc sa ma apropii de valori.

Mergi la inceput