Trombofilia o cauza a infertilitatii - 17 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Azi am fost la doctor bou si m-am intors vaca. M-am dus cu analizele sa povestim despre mutatie, despre tratament si sa-mi vad chistul pe care l-am gasit luna trecuta. Vazut chist, care a mai crescut si primit trimitere la endocrinolog. Pai ce pana mea sa-mi faca endocrinologul? Ma scapa de chist? Ca oua in plus nu cred sa mai poata pune ( antimullerian la limita de jos, FSH 13). Eu vreau sa scap de chist si sa incep FIV.
Dr german zice sa nu-mi fac probleme ca se rezolva, da' nu stiu daca a citit tot mail-ul meu vizavi de chist. Nu cred ca imi incepe Fiv cu chist in crestere, nu?
Deci sunt cam asa:
-dr ginecolog "fa Fiv in ro", fa clexane, papa B-uri etc, mergi la endocrinolog
-dr. german "nu va faceti probleme, se rezolva totul"
-dr. laborator, prietena " sa nu faci FIV in Ro", te trimit la medic endocrinolog
Am turbat de cap nu mai rezist psihic, imi vine sa-mi iau campii. Voi cum naiba reusiti sa va pastrati sanatatea mintii in astfel de situatii.
Pe unde am citit despre mutatia asta, americanii nu-si fac nici un fel de problema, nici macar la mutatiile homozigote, neamtzu la fel, romanu lesina cand aude de astfel de mutatii, iti da medicamente si pe gura si pe fund, si toata analizele din lume ca sa fie ei siguri ca n-au gresit.

Eu nu vreau decat sa scap de chist. Cum naiba scap de chist?

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
nou! MTHFR A1298C homozigot
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Incredibil, dar mi-a raspuns Uscatescu la mail!Mi-a spus ca 80% din populatie e pozitiva (MTHFR C677T) si dupa aia mi-a dat cu un ciocan in cap: cand fac stimualrea ca sa facem schema? Deci imi trebuie o schema, deci imi trbuie un anticoagulant sa inteleg...
Voi merge la ea pana la urma!
Imi trebuie trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la serviciu, nu? Trebuie sa imi fac si porgramare?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami30
Pe unde am citit despre mutatia asta, americanii nu-si fac nici un fel de problema, nici macar la mutatiile homozigote, neamtzu la fel, romanu lesina cand aude de astfel de mutatii, iti da medicamente si pe gura si pe fund, si toata analizele din lume ca sa fie ei siguri ca n-au gresit.

Nici Zadori nu si-a facut probleme pt MTHFR C677T heterozigot!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cami calmeaza-te, poate dr neamt spune ca se rezolva totul pt ca poate ti-l punctioneaza. (dc e folicular) Dc ai timp pana la FIV min 2 luni poti scapa de el cu extract gemoderivat de zmeur si de coacaz cate 3 fiole din fiecare/zi(de la HOFIGAL). E f bun ac tratam, multe fete l-au facut, dc e folicular scapi repede de el.
Ac mutatii sunt descoperite de curand, in f tara se trateaza diferit. Faptul ca am pierdut 2 sarcini le iau in serios, prefer sa fac un tratam cu vitamine decat sa mai pierd o sarcina. Vitaminele imi sunt prescrise si de dr Uscatescu si de un alt dr ginecolog.
Goggy am mai scris reteta mea magica, am incercat sa fac o combinatie de vit care sa-mi dea ce e in neevo si anume:
Omnibionta 1/zi -din Belgia
Taxofil 800 Folsaure+Metafolin 1 si jum/zi (acestea 2 imi acopera 1 gr de metafolin) -din Germania
Datorita faptului ca am homocisteina buna si fac tratam intensiv de B-ri din mai la inceputul sarcinii voi lua B12 si B6 in cantit mai mici si anume 5 mcg B12(dau pastiluta de 10mcg pe jumatate) si 10 mg B6 ( 1/4 dintr-o pastiluta de 40mg). B6 si B12 sunt de la Ratiopharm-Germania) Dc vad inimioara cresc doza de B6 si B12. Din trim 2 obligatoriu 50mg B6 si 1gr B12.

Carmen pe site-ul canadial se poate cumpara cu reteta din Ro dar nu au pe stoc Neevo.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

m-ai rupt....toate sunt luate de afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, adrianaady, va multumesc ca va ganditi la mine. Am fost mai inactiva ziele astea, fiindca am fost destul de trista: s-au implinit 7 ani de la moartea bunicului pe care l-am iubit enorm si din cauza atator drumuri pe care le-am facut din Mai si pana acum pe la diversi medici de pe te-miri-unde, nu am mai avut energia sa merg 400 de km pana in orasul meu natal, sa ii duc o lumanare si o floare la mormant. Din pacate, dupa cum stiti si voi, 400 km in Romania ii faci in vreo 6-7 ore intr-un stres continuu, ca se circula nebuneste; la intoarcere ar fi fost alti 400 km, in aceleasi conditii. Nici zile de concediu nu prea mai am ca sa ma fi dus...
O sa ma revansez anul viitor .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, era sa uit: in ultima vreme, am dat 'in patima' rodiilor : mananc una cam in fiecare seara. M-am uitat pe tablele ce le-ai pus pe prima pagina si nu am gasit nimic despre rodii versus vit K. Ai cumva idee daca rodia face rau la mutante? Multumesc anticipat.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

miki-miki sarumana de raspuns...cred ca ma apuc de tratamentul asta.. unde gasesc medicamentele si cat timp il fac?
deci extract de zmeur, de coacaz si a treia care e? 3 fiole pe zi cat timp?

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
nou! MTHFR A1298C homozigot
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput