Mamici fericite de iulie-august 2010
Raspunsuri - Pagina 9
RAMONELLA spune:
Felicitari din suflet noilor gravidute,sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
Ralu imi pare foarte rau,nu pot sa cred ca iara se intampla...nu e corect....Ceva nu e in regula...Offf,stiu ca nimic nu-ti alina suferinta...Fi tare pentru Dienuta!!!
Si eu imi doresc din tot sufletulul sa ma alatur la aceasta odisee,de luna aceasta avem unda verde,asa ca Doamne ajuta sa fie totul bine.Incerc sa fiu cat mai optimista,am luat vitamine,acid folic,asa ca ramane doar in mana lui Dumnezeu sa hotarasca ce va fi.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
monica2008 spune:
buna seara fetele
eu fac parte din odiseea de iul._aug de anul trecut si vroiam sa va urez la toate sarciniii la termen,bebei sanatosi si mancaceosi.ma uit la voi si parca nu imi vine sa cred cat de repede atrecut timpul,parca mai ieri ma uitam pe test si asteptam sa apara 2 liniute si azi cand ma uit langa mine vad o minune de baietel
va pupic si aveti grija de voi si de bebei din burtici
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
happymum spune:
ehei, va inmultiti... bravo... sa aveti sarcini usoare si ma rog din suflet sa nu mai fie nici o problema cu nici o sarcina... Doamne ajuta!
beluistef ai un Pm...
Blog
beluistef spune:
Gata fetele v-am trecut pe prima pagina, mai astept UM de la Eladea si de la Tanti data nasterii daca vrea sa ne-o dea.
Alysa, multumesc inca odata si sa stii ca va astept pe toate aici sa fim impreuna, de-as putea v-as lua pe toate aici, insa ma rog pentru voi ca sa apara cele II liniute si sa fiti alaturi de noi.
Si da sa stii ca primim si dezertori
Ramonella te asteptam cu drag in mijlocul nostru.
Monica multumim de urale si ai grija de asemenea de tine si de Stefan.
Si eu daca de data asta o sa am un baietel vreau sa-l cheme Stefan.
O seara placuta la toate si sa aveti un usor si fara insomnii (cum am eu )
Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
beluistef spune:
Happymum ai PM
Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
trutzi spune:
beluistef a fost aprobat userul comun
Avem voie doar sa deschidem capitole noi cu noul user, orice alte mesaje se vor sterge.
Spor la treaba!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
My_Lady0091 spune:
de voi imi place cel mai tare...e asa de emotionanta faza cu cele 2 liniutze...si primul ecograf....mult succes dragelor...si pt. cele la prima sarcina...nu veti regreta...va fi o experienta de neuitat...si va veti schimba mult...
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Gata fetele v-am trecut pe prima pagina, mai astept UM de la Eladea si de la Tanti data nasterii daca vrea sa ne-o dea. ******************************************************************* Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
scuze...am crezut ca am dat-o si pe aia... deh, batranetile... UM 26.09.2009, conform calculatorului DPN 3.07.2010
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Ramo, sunt sigura ca va fi bine si la tine...doamne ajuta...la fel si Raluca...ne va prinde din urma luna viitoare... sper sa raman aici, sa ne bucuram impreuna...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...