Mamici fericite de iulie-august 2010
Raspunsuri - Pagina 8
giorgia23 spune:
Eladea si Tanti bine ati venit alaturi de noi...va doresc o sarcina lipsita de probleme si bebei sanatosi
Kitzy imi pare rau pt ceea ce ti se intampla...iti doresc multa sanatate si fie ca luna viitoare sa fie cu noroc
GEO 5+
gabriella_t spune:
Va urez si eu sarcini la termen sa fiti sanatoase si sa aduceti pe lume mogaldete sanatoase , frumoase si cuminti.
10+
eladea2005 spune:
multumim de primire...sa speram ca vom si ramane aici...pana la final...
bun venit si din partea mea celorlalte gravidute!
Geo, avem acelasi DPN, din cate vad... desi daca se grabeste ca si Eric, s-ar putea sa vina mai repede...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
beluistef spune:
Oau, ce de conversatie, .
Eu am incercat sa dorm un pic sa vad daca imi trece starea asta, dar se pare ca nu a avut nici un efect decat imediat dupa ce m-am trezit.
Eladea si Tanti bine ati venit,va dorec sarcini usoare, lipsite de probleme si sa ne ajute Domnul ca sa ajungem si la finalul acestei odisei cu bine si sa ne bucuram de puiutzii nostri. Sa-mi dati si ziua nasterii
Truzi cum micsorez pagina?
Ralu IMi pare rau de sangerare se pare ca undeva este o problema si chiar ar fi bine sa gasesti alt medic ca sa rezolvi cauza nu efectul.
- ici la toate.
Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Truzi cum micsorez pagina? - ici la toate. ******************************************************************* Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
Cred ca una din probleme este titlul "A fost o data.." Muta povestea pe al doilea rand.
Ca sa fiu mai explicita, trebuie sa nu te lungesti in fraze. Daca una e mai lunga dai enter ca sa o ia de la capat(un nou rand).
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui beluistef Sa-mi dati si ziua nasterii ******************************************************************* Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
Elena, la mine: 12.12.1977
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alysa26 spune:
mama...a aparut odiseea de iulie aug deja..
ce as vrea si eu sa ma alatur..deocamdata ma consider aspiranta optimista si sper cat mai repede ...
beluistef felicitari inca odata..ai reusit sa fugi de la noi..ia-ne si pe noi cu tine...
trutzi dezertam....
gia, eladea sarcina usoara.. si la termen..va puup
trutzi spune:
citat din mesajul lui alysa26 mama...a aparut odiseea de iulie aug deja.. ce as vrea si eu sa ma alatur..deocamdata ma consider aspiranta optimista si sper cat mai repede ... beluistef felicitari inca odata..ai reusit sa fugi de la noi..ia-ne si pe noi cu tine... trutzi dezertam.... gia, eladea sarcina usoara.. si la termen..va puup |
As vrea eu
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
oanaiacovita spune:
Ralu, acum am citit. Imi pare tare tare rau ca se intampla iar.
Off.
La cine mergi acum?
Felicitari fetelor pentru noua Odisee. Sa aveti 40 de saptamani minunate.
Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
kitzy spune:
Multumesc pentru gandurile bune....
Oana vreau sa vorbesc un pic cu d-na dr Rotar, sa vad dansa ce zice.
Cand primesti cadoul? C-am aruncat un ochi la odiseea ta ieri
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)