Mamici fericite de iulie-august 2010
Raspunsuri - Pagina 5
Madamar spune:
Dragi burtici de iulie-august, bun venit si sarcini usoare si mai ales la termen, va doresc!
Mary 10+
evolutia lui bebe
dana81 spune:
FELICITARI noilor gravidutze si la cat mai multe burtici!!!
Va doresc sa aveti o odisee minunata, frumoasa, multe bucurii si nasteri la termen cu bebelusi sanatosi si mancaciosi!!
Ca si Cristina si eu retraiesc momente de neuitat de acum 2 ani..cum trece timpul..
6+ CLARA ANDREEA 06.08.08
buburuza1979 spune:
Buna ziua burticute de iul.-aug.2010
Vin de la zmeuricile de iulie-august 2009 sa va urez o odisee superba, sarcini fara greturi si probleme, iar la finalul celor 40 de saptamani sa va tineti puiutii in brate sanatosi, necolicosi si papaciosi!
Multa bafta in aceasta aventura minunata si va astept sa ne vedem cu bine la Clubul Scutecelor!
Ce nostalgie m-a cuprins... mai ales pt ca azi se implineste fix un an de cand a fost conceputa gogoasa mea!
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
beluistef spune:
Fetelor multumim de ganduri bune si urari si chiar va asteptam la odiseea noastra pentru cele care inca asteptati liniutele si pentru cele deja cu burtici va dorim sa aveti sarcini usoare, bebelusi la termen si cat mai putine neplaceri in aceasta perioada frumoasa.
Cris cred ca ai scapat de moderare, daca nu mai baga cateva mesaje ca sa te putem citi in timp real.
Ralu intr-adevar daca ai o cezarina si acum faci tot cezariana, a treia chiar este cu risc pentru tine. Asa ca multumestei Domnului pentru copilasii pe care ii ai (si cu cel din burtica) si sa le dea sanatate si sa va puteti bucura de ei.Cand ai sau iti faci programare la medic ?
Happymum te asteptam cat mai curand printre noi.
Elena 4+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
blanca000 spune:
Ce emotionat ca ati aparut . Eu sunt o mamica de zmeurica iulie-august 2009 si vreau din suflet sa va urez "sarcina usoara si odisee frumoasa " asa cum am avut si noi.
Nu imi vine sa cred ce repede a trecut...anul trecut pe vreme asta aparea si samburelul meu (dar eu aflam abia pe 19.11).
Multa bafta fetelor, succese si cat mai putine greturi.
PS : abia astept sa vad zmeurica cu DNP 25.07.2010. Noi asa am avut DNP si Eva mea la respectat.
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Beatrice1982 spune:
kitzy..............esti gravi??????????????????????
doamne ajuta de data asta sa fie bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa ii faci un fratior la printesica ta....................
te pup si va pup pe toate
va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Rebiana27 spune:
Felicitari tuturor gravidutelor!! Sa dea Dumnezeu sa vi se alature cat mai multe fete si sa aveti sarcini usoare si duse la termen!!
Mami de Luca si19+ cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!
beluistef spune:
Fetelor am creat conturi pentru
Mail( multumiri Trutzi) ,
User comun
Pentru fotografii Picasa Web Album
Informatiile sunt pe prima pagina, iar parolele se dau pe PM.
O seara placuta la toate -ici
Elena 4+ , mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
inutsa spune:
Salutare, burticutze!
Eu sunt o mamica tare fericita din odiseea mamicilor de iulie-august 2009.
Va urez o sarcina usoara la toate, fara nici un fel de probleme iar bebeii sa va fie sanatosi, papaciosi de tzitzi si necolicosi!
Va !
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
pony spune:
Ce emotionant,a aparut odiseea de iul-aug 2010!
Eu vin de la iul-aug 2009!
Va urez o odisee frumoasa, sa petreceti clipe minumate si sa aveti bebei frumosi si papaciosi.