Mamici fericite de iulie-august 2010
Raspunsuri - Pagina 6
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Fetelor am creat conturi pentru Mail( multumiri Trutzi) , User comun Pentru fotografii Picasa Web Album Informatiile sunt pe prima pagina, iar parolele se dau pe PM. O seara placuta la toate -ici ******************************************************************* Elena 4+ , mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
Ce frumos
Incepe sa se contureze prima pagina
Pune si filmuletele "In pantec", Link-uri utile (care sunt la fiecare odisee), Rugaciunea pentru pruncul care se afla in pantecele mamei
. Stii tu mai bine
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
pooh spune:
Sunt si eu a mamica de la zmeurici iulie-august 2009,va urez sarcini usoare si fara probleme..nasteri usoare si bebelusi sanatosi..sa aveti o odiseea frumoasa......si la anu' ne intalnim la scutecePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
beluistef spune:
Neatza fetelor
Va ofer de dimineata laptic cu miere, pentru cine doreste sau .
Sa aveti o zi frumoasa.
Trutzi o sa tin cont de sugestiile tale, dar ma gandesc sa conturam mai bine pagina cand vom putea face subiectul cu userul nou, dupa ce-l va aproba.Altfel cum fac sa apara toate cele ce ai spus ? Doar sa sterg primul mesaj sau sa trec in continuare si apoi cand trecem la alt capitol sa o asezam frumos in pagina?
Astep sugestii....
Multumim fetelor de la odiseea de zmeurici pentru gandurile bune si pentru incurajarile date..Va dorim si noi sa va bucurati de minunile pe care vi le-a dat Domnul si sa ne mai vizitati, precum si sa ne vedem cu bine la Clubul Scutecelor.
Astazi sunt ca o leguma, ma doare capul si am niste ameteli de nu pot sta in picioare. Zici ca toata noaptea am .
Sper sa treaca cat mai repede.
-ici la gagici
Elena 4+ , mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
trutzi spune:
Neata`! si de la mine.
beluistef eu sunt mai nerabdatoare de fel . Le treci cand consideri tu
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
beluistef spune:
Acum lucrez un pic la asta.
O sa pun sub primul mesaj, apoi la un nou capitol doar copiem si modificam dupa preferinte.
Apropo cu link=urile cu fac ca sa-mi ramana denumirea cu tot cu link , sa nu trebuiasca sa tot refac link-urile?
Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
giorgia23 spune:
Neata fetele....Beluistef si eu aseara am avut o durere de cap de nu stiam ce e cu mine...asa ca pe la 9 eu deja .Am observat ca incep sa apara greturile la mine...nu f.puternice dar destul incat sa ma deranjeze..si eu care speram sa nu apara...maine ma duc la ginecolog si am emotii..sper ca totul sa fie bine... la toate
GEO 5+
beluistef spune:
Buna GEO,
Eu am greturi seara si tot ce mananc atunci imi cade greu.
Am facut o mica parte din rpima pagina a Odiseei, astept si parerea ta.
MUlt succes maine si sa vii cu vesti bune, eu din pacate nu-mi pot face programare decat prin ianuarie ca pana atunci nu au locuri sau va trebui sa vorbesc cu cineva de la maternitate sa merg direct acolo la sfarsitul lunii, ca sa vad macar daca este totul bine.
Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
kitzy spune:
Eu azi de la 17.30 am programare la dr, dar ma duc doar ca sa vad daca sarcina se poate elimina singura sau nu, marti am inceput sa am niste pete bej care pana azi s-au transformat in maro inchis, deja recunosc semnele, am mai trecut prin asta....
Asta e, poate data viitoare sa fie cu mai mare noroc, va urez sarcini cat mai usoare, eu ma retrag
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
AnnaBaby spune:
Vreau si eu sa va urez o odisee cat mai frumoasa, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!! Eu am fost membra a odiseei de iulie-august in 2008!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
giorgia23 spune:
Beluistef arata f.bine prima pagina...incet incet incepe sa prinda contur...eu zic sa te duci mai devreme sa fii sigura ca totul e in regula....Kitzy sper sa te inseli si totul sa fie bine cu sarcina ta
GEO 5+