Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 4
baby_boy spune:
[quote]citat din mesajul lui Muuh
baby boy le poti dizolva in apa, doar sa folosesti numai sticla si plastic nu si metal. Apoi cu lingurita de plastic ii dai sa bea.
E link-ul gresit la ultimul capitol.
Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
[/quote
Multumesc mult..asa am sa fac
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nerantula spune:
Babytza, felicitari pentru punguta! Desi n-am inteles de ce nu era bine la recipient, noua ne zicea dr sa colectam in punguta si, cu un foarfec steril sa taiem un colt si sa lasam sa curga in recipient si pe ala sa il ducem.
Astept si eu contul pentru comanda ... de si pana acum noi nu am avut probleme cu dintii .... care dinti? (fac si eu ca si Carla, am ramas in 4 dinti )
Anca, ce mai face Carlita cu maseluta? Papa mai bine acum? Tu cum te mai simti?
Gruia, farama de steluta
Nocom spune:
BABYTZA probabil coteaza sensul de amestecare, astfel nu ne mai spunea nimic de el...zic si eu... Si ori ai scris tu gresit ori punem cantitati diferite de apa. Noua ne-a zis sa punem in cat mai putina apa, 0.5 ml si dat chiar picatua cu picatura la interval de 2-3 secunde, caci ideea este ca medicamentul sa-i ramana cat mai mult timp in gurita, gat...... nu sa ajunga in stomac ca de acolo nu poate face nimic! Daca e mult lichid il inghite imediat...
Asa ne-a zis, asa zic si eu....
Nerantula multumesc mult. Ce sa zic prima zi a fost destul de grea, caci inca am frigiderul si dulapul plin cu chestii interzise.... cand o termina barbate-miu ciocolata si lebarul, si.. si .. si ... probabil imi va fi mai usor. Pana atunci, sper doar sa rezist!!!
Multa bafta si tie, desi eu imi aduc aminte clar cum arati si nu stiu de ce o tii!!!
Dya tu te mai bagi?!?!?
Sper sa nu fie nimeni deranjat daca din cand in cand ne mai intrebam de dieta, de slabit... eu nu cred ca are rost sa facem un subiect separat pentru asta atat timp cat nu umplem pagini intregi despre acest subiect ci numai mai aruncam cate o vorba!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
Nerantula spune:
Nocom, eu am nevoie sa slabesc ca sa imi recuperez garderoba, peste vara un dulap intreg de haine a fost nedeschis. In plus, daca as ramane din nou insarcinata, as vrea sa plec de la vechea mea greutate. In plus, vin sarbatorile si trebuie sa fac loc bunatatilor de tot felul! Oricum, nu mai am asa mult: in prima luna de cura am slabit (destul de greu , adica retinerile au fost foarte stricte) 3.5kg, mai am 2kg si sunt multumita, asta e targetul pentru urmatoarele 4 saptamani. Ma enerveaza faptul ca nu ma pot abtine sa nu ma cantaresc zilnic, iar unele zile sunt chiar deprimante, cum a fost cea de ieri
Gruia, farama de steluta
dyanira spune:
Deci revin si eu.
Nocom merci ca m-ai strigat dar ieri am fost plecata pana la Arad la ai mei cu ceva probleme.Da ma bag ca la tonaju meu se cam impune insa ieri am cam dat iama in mancare acasa la mama asa ca o zi pierduta dar azi e un nou inceput nu????
Feli cu gripa porcina nu cred ca e ceva de imunitate ca daca ar fi ar spune astia pe la tv.
Laura deci ai lipsit si tu ieri.
Ange imi place cosmonautul sa ne-o arati si pe Crinuta in el.
Babytza felicitari pt coproparazitologic.Bravo pt reusita recoltarii probei de 3,14 3,14.
Babymom Dragoselu seamana tare tare cu tine Victorila nu chiar deci una calda una rece.
In legatura cu discutia cu Lucutta eu nu ma bag dar poate unele glume au fost deplasate.Cred ca stie prea bine cine a exagerat cu gluma.
Ah si inca ceva legat de alimentatie cu toate ca eu nu prea mai vreau sa comentez dar mie mi-a ramas in cap si nu mai imi iese de fiecare data cand nu papa Andrei legumele sau carnea imi revin in cap cuvintele Mirunei ca probabil din cauza ca i-am dat mancare prea repede adica la 5 luni de aia nu mananca.Deci unele chestii iti raman in cap.Miruna sper sa nu te superi dar uite asa imi aduc aminte eu de tine mereu.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Cristina intrebai de administrarea Chamomilla.Eu ii dadeam si ma simplu luam 2-3 bilute pe care le puneam intr-o bucatica de hartie le zdrobeam si apoi praful intr-o linigurita putina apa pe el si direct in gurita.Simplu 10 secunde fara seringi si alte complicatii.Deci pana la urm aia gasit?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Neatzu la amiaza,
Eu inca stau binisor cu nervii, dar dc nu mai scriu sigur am comis o crima prin vecini.
Ei bine vecinii de jos s-au gasit sa zugraveasca si sa sparga, in conditiile in care vecinii de sus inca nu au terminat, sunt doar intr-o pauza financiara.E tare greu la bloc uneori.
Mdaaa....ZEN???
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
aaah, mi-am amintit ca am vazut pozele lui Dragosel, care nu e chiar cheliuta, dar asa schimbat e cu parut tuns! Si foarte in elementul lui in sertar!
Gruia inca nu s-a dat seama ca poate intra in sertare (poate pentru ca toate sunt deja pline?), dar cum prinde o cutie, cum tzop in ea! E asa haios cum incearca el sa-si faca loc ca un motan, care se mai invarte de 2-3 ori in jurul cozii pana isi gaseste pozitia potrivita
Babymom, la noi e un mister si cu parul blond, intrucat eu eram aproape creola de mica, iar taica-su clasic saten inchis ... e drept, cu ochi albastri, apoi verzi, apoi verzi-caprui, dar blond never!
Gruia, farama de steluta
nikolici spune:
INTREBARE: Cum mai stati cu caderea parului???La mine este inca horror, imi vine sa ma rad in cap, va jur.Cade rau rau!Tre sa aspir in fiecare zi!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici INTREBARE: Cum mai stati cu caderea parului???La mine este inca horror, imi vine sa ma rad in cap, va jur.Cade rau rau!Tre sa aspir in fiecare zi! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Mie nu imi mai cade, dar nici nu prea mai are ce ... insa de vreo 3 luni a inceput sa imi creasca iar, ca acum parca am breton din firele noi crescute
Iei ceva vitamine?
Gruia, farama de steluta