Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!
Raspunsuri - Pagina 9
lorelix spune:
si noi avem noutatii:
cred ca o sa nasc la termen 14 nov, dr inca nu vrea sa ne programeze la cezariana
LORELIX
DANIEL 38 +
sa fie SANATOS!
Andrecluj spune:
Dymomo , draga noastra, bine ai venit acasa! Bebe e absolut superb! Sa-ti traiasca! 35+ Chiara Ada
Lumi_Richard spune:
Hai Andutza!!!!
Hai, Tinonino!!!!
Bine ati venit acasa Dymomo&bebe Dan!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
My_Lady0091 spune:
dar despre tino.... ..ceva vesti????
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
mariaandreai spune:
Bine ai venit acasa Dymomo! Felicitari pentru sarmaluta dulcica pe care am vazut-o in poze. Sa cresteti mari si puternici sa suga bine, sa nu se mai chinuie mami.
Maria 34+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
Lumi_Richard spune:
Cele mai frumoase ganduri pt Simina,sa fii puternica,iubita noastra,in curand veti fi acasa,sanatoase!!! Maya,multa sanatate,puiut mic si frumos,sa te faci bine cat mai repede!!!
De asemenea,pt mami Alexa(Douradoudou),multa putere si rabdare! Multa sanatate micutei Maryam,sa cresti mare si frumoasa,luptatoarea noastra scumpa!!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:
Salutare si de la noi.
pana apuc eu sa cetesc tot in urma se trezeste si bebelacul meu si nu mai apuc sa mai raspund nimic, din pacate. Multumesc fetelor de raspunsuri ref la ochisorul lui Dominic. L-am trimis dimineata pe tati la dr sa-i zica de ochi si iarasi acelasi raspuns, sters cu ser si muls lapte. Cu ser o sa mai insist, dar lapte voluntar nu i-as prea pune. Involuntar primeste lapte in ochi, in nas, pe fata, peste tot, ca tasneste din sanii mei ca de la o stropitoare .
Cory, tu parca ziceai de colici..si noi le incercam deja. ieri am cumparat si eu saab simplex, debridat si baby drink..dar nu i-am dat inca nimic. Azi cred ca o sa incerc si eu saab-ul sa vad ce efect o avea. Tu de cate ori ii dai si cat? se da inainte sa suga? ma pun sa cetesc si eu prospectele sa vad ce si cum, ca acusi se trezeste si as incerca sa-i dau prima portie inainte sa suga.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
Ramo Sab simplex se da inainte de masa parca 15 picturi dar nu mai retin de cate ori pe zi.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+
shtephy spune:
Lumi imi pare bine sa te vad ,nu stiam unde ai disparur.
Cu inimioara sper ca stai relax ,am citit numai aici pe forum de multe cazuri ,se vor inchide singure aproape cu siguranta.Mai vedeti evolutia peste 3 luni ,nu merita sa iti bati capul si cu asta acum.
In rest ma bucur ca papa sa creasca mare.
Stefita a fost bine,a avut doar niste bazdaci.Nu prea a dormit intr-o noapte si apoi a doua zi nu ne puteam intelege cu ea si nici vorba sa se culce peste zi ca doar nu e noapte,cum zice ea.
Eu sunt bine,cu greutatile acestei perioade de sarcina,dar nici nu vreau sa le mai bag in seama,incerc sa ma bucur de aceste ultime saptamani pentru ca probabil nu voi mai fi insarcinata vreodata.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+