Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!
Raspunsuri - Pagina 8
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Buna burtici si proaspete mamici Intre timp am ajuns si noi acasa cu un pui mic si tare cumintel. Felicit si eu noile mamici si multumesc pentru felicitari la toata lumea . Am pus pe picasa poze cu micul print pentru cele interesate. mami fericit de Dan Mihail |
BUN VENIT ACASA MAMI DE BEBE DULCE SI MAI ALES BEBE DULCE. ma bucur mult ca ati ajuns acasa... si ca sunteti bine. Sa fie tot asa cuminte si de acum bebe tau!!
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
floricik spune:
Salutare.
Am o leneeeee cat casa.
Vazut pui mic de Dymomo.
Ma bucur ca Laurairina este bine. Incet, incet trec si durerile astea urate.
Monis va asteptam acasa.
Vroiam sa mai scriu multe...dar neuronu'...
35+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Lumi_Richard spune:
Cu intarziere,dar....mai bine mai tarziu,decat deloc!!!!
Felicitari Ali!! Bine ai venit,bebe Mihai!
Felicitari,Laurairina!!! Bine ai venit,bebelusha Amalia!!!
Felicitari,Monis!!! Bine ai venit,bebe Iulian!!!
Refacere rapida mamicilor,multa sanatate! Sa ne cresteti mari,frumosi si sanatosi,fulgusorilor!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Felicitari,Ancutza!!! Bine ai venit,bebelusha Sabina!!!!
andrutza spune:
Definitia violului in Codul Penal din vremea domnitorului Constantin Mavrocordat:
"Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale m-uierii i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire"
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan
lacramioara2 spune:
DRAGA DYMOMO bine ai venit acasa si felicitari noilor mamicute.
In alta ordine de idei, CAmy ce o mai face? Mai stiti ceva de ea?
Saptamana 32+
Lumi_Richard spune:
Shtephy,multumesc din suflet,iubita!
Imi pare rau ca nu am mai scris,sunt solicitata de micuta mea comoara,plus ca, in ultimul timp, merge foarte prost DC-ul....citesc din urma, incerc sa scriu, nu apuc sa trimit mesajul, Annabelle incepe sa oracaie...
E greu fara Richard,dar nu avem ce sa facem.O sa fim impreuna in decembrie,sa facem bradut la pisoiasul nostru! Noi stam pana prin martie,ca sa puna sunculite pisica.
Am fost la cardiolog,are doua gaurele pe-acolo si un canal care trebuia sa se fi inchis,dar,deocamdata, nu trebuie sa ne ingrijoram prea mult....trebuie sa mergem din nou,peste 3 luni, si atunci vedem care e treaba...mai au timp sa se inchida.
In rest, papa bine, doarme bine, pune in greutate, sta tot mai mult treaza, are nevoie de atentie, vorbim,cantam,spunem poiezii la fata...se uita si analizeaza lucrurile din casa, urmareste caruselul, avansam vazand cu ochii!O pun in patut,incepe sa planga, o iau in brate,ii trec toate durerile!
O supara mucisorii...s-au cam adunat(intre nasuc si gurita) si cred ca merg sa cumpar `batista bebelusului`!
Tu ce mai faci? Cum te simti? V-ati hotarat ce nume va avea cavalerul?
Am citit ca Stefita s-ar fi simtit rau....e bine acum? Ce mai face domnisoara noastra dulce? Multi pupici de la noi pt mami,burtica si domnisoara dulcica!
dymomo77 spune:
Multumesc de primire si scuze ca nu am apucat sa citesc din urma si sa aflu tot ce se intampla. Azi bebe are 7 zile si in sfarsit am trecut de 2,5 Kg.
Eu m-am refacut bine dupa ceza, bb e bine insa la faza cu alaptatul am tras cat pt 10 nasteri. Intai cu desfundatul canalelor, apoi la maternitate cu pompa electrica pt ca nu ejectam laptele si abia acum incepe sa suga(pt ca fiind dismatur a primit biberon din prima zi de viata). Asa ca am niste dureri . Pompele sa traiasca.
mami fericit de Dan Mihail
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrutza Definitia violului in Codul Penal din vremea domnitorului Constantin Mavrocordat: "Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale m-uierii i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire" |
TOTAL DE ACORD
36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI