Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

lol andrutzooooooooo.....pai scoatem agitatele alea si le punem pe:
HAI TATI DE ANDREI STEFAN!!!!!!!!!

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Esti de coma, m-ai facut sa rad desi am o stare de kakao

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Citat:

Citat:

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

PARDON.........DANIEL!!!!!!!!!

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea

Ai simtit tu ceva, imi place numele asta extrem de mult, dar deja o cheama Andreea pe Simoan si m-am gandit ca nu pot da dovada chiar de atat de putina imaginatie....

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna burtici si proaspete mamici
Intre timp am ajuns si noi acasa cu un pui mic si tare cumintel.
Felicit si eu noile mamici si multumesc pentru felicitari la toata lumea .
Am pus pe picasa poze cu micul print pentru cele interesate.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Buna burtici si proaspete mamici
Intre timp am ajuns si noi acasa cu un pui mic si tare cumintel.
Felicit si eu noile mamici si multumesc pentru felicitari la toata lumea .
Am pus pe picasa poze cu micul print pentru cele interesate.

mami fericit de Dan Mihail

Waaaw, ce puiut mic si dulce, sa-ti traiasca!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

coquelicot, da eu am pictat literele pe lemn... am luat o scandura de lemn nu stiu de care (ceva foarte usor care incepe cu litera b) si l-am pus pe tata sa le taie in patrate. eu tot cu textil lipit pe litera de lemn am vrut, insa nu am gasit litere frumoase, poate s-ar fi zarit lipiciul si mai trebuia sa stau si sa caut niste textile frumoase... eu nu am apucat sa iau fundite ca sa le prind pe perete... varianta cu litere cu vatelina nu mi-a suras pt ca la cusut nu ma pricep si nu ma bag.

eu in noaptea asta cred ca am avut ceva contractii (pana acum nu stiam ce sunt contractiile...) si nu am dormit deloc... am emotii... azi ma duc sa ma coafez ca sa nu il sperii pe bebe asa ca da, tara arde si baba se piaptana la propriu. sper sa nu am vreo surpriza mai devreme... bebe chill!

39 sapt Tudor

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Citat:

Citat:

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea

PARDON.........DANIEL!!!!!!!!!

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea

Ai simtit tu ceva, imi place numele asta extrem de mult, dar deja o cheama Andreea pe Simoan si m-am gandit ca nu pot da dovada chiar de atat de putina imaginatie....

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

ANDRA.....ACU PE BUNE...PUNE-I NICHOLAS STEFAN....MIE UNA IMI SUNA BINE

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

cuscra - ma pui pe ganduri... ca de obicei la conferinte din astea se pleaca in grup... te pomenesti ca pleaca si-a mea... o sa vad...

Nu stiu ce sa spun despre asta... eventual sper sa nu uit sa intreb maine daca pleaca mai multi medici... sa vad si eu cum e ... ca nu m-as pune rau cu dansa tocmai acum. Mai stii... poate se intoarce printesica... sau poate e in avantajul tau ca nu se intoarce si iti face ea cezariana inainte sa plece... stii tu.... universul conspira pentru tine

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Citat:

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea

Esti de coma, m-ai facut sa rad desi am o stare de kakao

37+

mai si radem....ca de nu....ajungem sa ne ,,taiem cu lama,,

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Ionela, acum m-am incumetat sa o sun pe dr si pana la urma merg in seara asta, ca e de garda. Bafta multa maine, sper sa vii numai cu vesti bune . Eu trebuie sa-mi pregatesc listuta de intrebari, nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin Creste morcovul .Sper ca nu pleaca si ea la conferinta

37+

Tu chiar nu ai de ce iti face griji... 4 decembrie e exact cand tu faci 42 sapt... deci nasti sigur inainte de plecare.
bafta la control... asteptam vesti

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Tu chiar nu ai de ce iti face griji... 4 decembrie e exact cand tu faci 42 sapt... deci nasti sigur inainte de plecare.
bafta la control... asteptam vesti

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Sunt cu capu'n traista, nu am fost atenta la data

37+

Mergi la inceput