Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!
Raspunsuri - Pagina 6
andrutza spune:
Fetele, iata-ma din nou inapoi acasa, am stat pana acum la spital, m-au monitorizat - bebe e bine, bate inimioara cum trebuie, m-au controlat din nou la masa - colul e la fel de bine si lung, asa ca o mai amanam pana sambata dimineata. Puteam sa raman si astazi, dar au spus ca inca 3 zile nu o sa creasca asa mult incat sa fie problema. Nu stiu ce greutate mai are, ca eco nu mi-au facut.
Am primit si un sfat: faceti sex !!!! Nu le-am mai spus ca fac deja, dar se pare ca fara randament....
Cred ca e mai bine in weekend, e mai liber si mai usor cu vizitele. De intrat in spital am intrat ca-n branza, nu m-a intrebat nimeni nimic, era un afis pe care scria: accesul vizitatorilor strict interzis, dar intra oricine, si era super aglomeratie inauntru, asa ca... treaba cu carantina e doar pentru zona salilor de travaliu si nastere, dar acolo accesul era dificil si in conditii normale.
Sa ma scoateti va rog de la pampoane, ca s-a dus si mama prafului de pe ele si grasunelul meu tot in burtica se incapataneaza sa stea.
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan
My_Lady0091 spune:
lol andrutzooooooooo.....pai scoatem agitatele alea si le punem pe:
HAI TATI DE ANDREI STEFAN!!!!!!!!!
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
coquelicot spune:
Flavours , tara arde si babele se piaptana, maine nastem si uite ce intrebari am si eu... tu ai pictat numele piticului pe placute de lemn? De unde ai luat lemnul taiat asa? Eu am cautat niste litere de lemn sau fetru pentru o decoratiune cu numele lui, sigur se gasesc pe undeva dar n-am gasit. Ar mai merge cu litere textile si umplute cu ceva ca sa fie mai fluffy, insa e mare bricoleala...
Foarte nice, oricum...
By the way, imi place Tudor, e numele nr. 2 al lui bb Matei:P, desi inca ne intrebam daca nu ar trebui sa il pastram pentru un eventual baietel viitor.
39, mami de bebe MATEI
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 lol andrutzooooooooo.....pai scoatem agitatele alea si le punem pe: HAI TATI DE ANDREI STEFAN!!!!!!!!! A L I N A36 saptamani MARIE REBECCA AYANNA burtica mea www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009 www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA |
PARDON.........DANIEL!!!!!!!!!
A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ionela - si cat va lipsi doctorita ta? oricum cred ca e posibil sa nasti mai repede, mai ales ca ginere-miu e asa marisor HAI ANDRUTZA HAI TINONINO |
Pleaca la o conferinta in Londra... deci... macar o sapt... Da nu-i bai... deja m-a intrebat la tel daca m-am gandit la varianta de a provoca nasterea inainte... si ca sa ma gandesc.,... maine vb pe indelete. Si asa bebe e mare... si mi-e olecuta teama sa il las dupa termen... tot raul spre bine
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Ramonika spune:
cuscra - ma pui pe ganduri... ca de obicei la conferinte din astea se pleaca in grup... te pomenesti ca pleaca si-a mea... o sa vad...
andrutza - cred ca tie si lui bebe va place sa va facem galerie
DianeAli spune:
Andrutzo! eu nu-mi retrag agitatele! ca nu se stie cand vine surpriza
34+ Lorin Edward
simona9999 spune:
Offff Katy, imi pare tare rau ca te chinuie operatia.
Cred ca esti nerabdatoare sa scapi, asta si pt ca pe mine a inceput sa ma cam ia cu acest fel de sentimente si eu nu am operatie sau alte probl, ci doar greutate la miscare si hormoni.
Sa dea Dumnezeu sa ai putere sa treci cu bine si peste asta, si cu siguranta cand il vei vedea pe bb, toate astea vor fi uitate
cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi
Lidia74 spune:
Mesaj de la LAURAIRINA: „ACUM AM INCERCAT SA MA RIDIC DIN PAT, E FOARTE NASOL...M-AM CULCAT INAPOI. INCA NU AM FOST LA FATA, NU POT AJUNGE PANA ACOLO. SPER SA IMI REVIN CAT MAI CURAND”
Lalu_79 spune:
Neata
Cam greu m-am ridicat din pat in dimineata asta, ma dor toate .
Mai scutur niste pompoane pt Tinonino
Ionela, acum m-am incumetat sa o sun pe dr si pana la urma merg in seara asta, ca e de garda. Bafta multa maine, sper sa vii numai cu vesti bune . Eu trebuie sa-mi pregatesc listuta de intrebari, nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin Creste morcovul .Sper ca nu pleaca si ea la conferinta
37+