Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Oaaauuu

ce de fulgusori noi !!!!

a inceput cu ninsoarea afara, si continua si la noi in odisee. o adev explozie!!!! Ce frumos

Sa va traiasca si sa creasca frumos fulgusorii:

MONIS mami de IULIAN
ALI mami de MIHAI
LAURAIRINA mami de AMALIA GABRIELA
ANCUTZABRO mami de SABINA IOANA

sa va refaceti repede mamicilor , si sa aveti laptic din belsug pt bebelushii vostrii

sia cum sa scoatem agitatele pt Andrutza si Tinonino

HAI FETELOR, FITI TARI !!!!
NASTERI USOARE !!!!

si acum ma duc sa citesc repede povestile de dinainte de nastere

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

s_alinutza ... ce-mi place cum iti spune iubi tau...( chiar daca eu am o problema cu piersicuta pt ce e rotunda si pufoasa) Sigur va fi bine... Mama ei de infectie... da ce capoasa e... nu vrea sa plece si pace!

Da, bine zis "capoasa", si nu inteleg cum nu se vindeca, ca stau numa prin casa, imbracata bine, nu umblu desculta......asta e....cumva a trece si asta,nu?

saptamana 39 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

am aparut si eu pe aici
mai fetelor eu joi am programare la medic si daca nu nasc pana atunci am sa vb cu ea sa vad sa imi faca cezariana ca sunt cam speriata de faptul ca mi se poate rupe uterul in timpul travaliului ca eu cum am avut cezariana si nu e chiar veche e riscul asta si am sa vad ce o sa zica. stiu ca ma innec acum, la sfarsit dar ce sa fac decat sa raman fara uter mai bine mai fac o taietura.sunt asa de speriata de mor.ma doare rau operatia si jos la fel ca abia pot merge nu pot ridica un picior de durere.n u pot dormi noptile sunt extrem de obosita psihic si fizic,imi vine tot timpul sa plang ma iau dureri de cap ca tot tipmpul ma gandesc cum or sa treaca toate astea si tot asa mai departe

Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 10 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Draga noastra, mai ai curaj o zi si maine poate vei primi vesti bune de la medic. Noi suntem alaturi de tine desi nu putem sa te ajutam decat cu o vorba buna. Nici nu vreau sa ma gandesc cate induri.
Un pupic si o incurajare!

Saptamana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

neaza burtici!!!!

smaranditza multumesc de ceai si mic dejun! mergi
linistita la somn si recupereaza..somn usor!

s_alinutza,al meu barbatel ma striga 'pachiderama',am
picioarele asa de umflate ca arata ca la un elefant..de unde si
denumirea..

Pirelia si eu am la fel tensiunea,de fapt eu am in
general tensiunea mica. doctorii mi-au spus ca in perioada
asta ,pentru tesiune mica sa consum multe, multe lichide ,
ca ar ajuta. dar cam atat mi s-a spus.. si intr-adevar mi-a urcat
putin,acuma nu stiu ce sa zic.dar eu cafea nu beau deloc, si
vitamine iau doar calciu si fier care nu ridica tensiunea.

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata burtici! Nu prea am mai avut timp sa scriu pt ca printisorul imi ocupa tot timpul...si asa mult imi placeeeee Dar va citesc zilnic. Mamicute de fulgusori, voi va confruntati deja cu colicutii astia enervanti? Noi am cam inceput sa ne confruntam si mai avem cate o noapte alba. Insa aseara am incercat ceva nou pt colici: Sab Simplex: a facut minuni. S-a trezit la 3 ore-3 ore jumate sa pape. Nu-mi venea sa cred ca imi vad puiul dormind asa senin, fara durerile alea urate de burtica eu il alaptez si totul merge fff bine cu lapticul. am destul cat sa-i ajunga, e gras si nu este nevoie sa ma mulg, ii goleste el atat cat trebuieAcum merg la puiut ca e ora de papa bun Va pup si felicit proapetele si viitoarele mamici de fulgusori, va doresc bebei sanatosi si voinici. Si mult laptic pt puiutiPupicifericita mami Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

asa si sa scot din nou agitatele astea
ca s-au odihnit azi-noapte destul.

Hai Tinonino! hai Andrutza!

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Eu intelesesem ca Amalia s-a nascut cu 3800g ,acum in listuta vad 3500g ,am visat eu oare?

iote cine are oki de vultur ... nu credeam ca va observa cineva, de asta n-am mai anuntat schimbarea, ca mi-a zis laura la tel. ca de fapt au fost 3 kile jumate, nu 800.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Cory - ma bucur ca sunteti bine, tu si bebe. mai scrie-ne cand ai timp.

ionela - si cat va lipsi doctorita ta? oricum cred ca e posibil sa nasti mai repede, mai ales ca ginere-miu e asa marisor

HAI ANDRUTZA
HAI TINONINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

SOTUL LUI MONIS A NIMERIT SARACU LA FORUMUL TRECUT....DACA NU LE INCHIDETI...OMUL A POSTAT.. SA VA TRANSMIT IO CUVINTELE...
noutati tati bebe de MONIS 5

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Felicitari proaspetelor mamici care acum va tineti minunile in brateancutza_bro mami de sabina ioana,laurairina mami de amalia gabriela,ali mami de mihai,monis mami de iulian.

Si acum scot agitatele pentru tinonino si andrutza
hai andrutza
hai tinonino

alexia_07

Mergi la inceput