Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele's

ANCUTZA sa va traiasca, uite cum a nascut ea asa fara majorete {majoreta]

in continuare sustinem fetele tinonino si andrutza

go fetele go fetele
go fetele go fetele
go fetele go fetele
go fetele go fetele
go fetele go fetele

aseara am visat ca am nascut si nu mai aveam burta uffff ce bine era , si cu o noapte in ruma am visat tot ca am nascut si desi eram in spital am nascut singura foarte repede si usor am simit ca vine m-am asezat pe vine si l-am scos avea cordonul in jurul gatului l-am desfasurat si gata ne-am ridicat si am plecat

36+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariaAndre Si pe mine ma ingrijoreaza Lavi... nici nu stiu daca sa ii dau mesaj... sau sa sun... nici nu as vrea sa o deranjez... daca ai dat tu mesaj... nu o mai cicalesc si eu... astept vesti de la tine..... Eu cred ca sunt bine... si ca bebe ii rapeste mult timp de scumpel ce e si nu poate sa-si ia ochii de la el sa ne scrie( asa vreau sa cred)
Si eu imi fac griji, dar nici s-o stresez nu vreau. Nu stiu cum sa procedez. Poate apare totusi. 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Am impresia ca nu ne prieste renovarea de noaptea trecuta.... UNDE SUNTETI?

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

neata burtici!

felicitari ancutza!
curaj tinonino si andrutza! va tinem pumnii stransi.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

raluci super vis. ce bine ar fi sa fie asa si in realitate

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ramona eu stiu de la bebe lui vara mea, tot fetita, ca ea avea exact la fel, si e din cauza ca ..canalele de la ochiul respectiv, alea lacrimogene, sunt infundate, si ochisorul nu se poate curata singur, asa ca poti sa incerci cu aptele tau, cum au zis fetele experimentate, sau cu ceai de musetel, dar sters din exterior spre interior.......................

imi parea rau...stiu ca e neplacut si la ea si la tine................

sper sa isi revina repede!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele lavinia este bine, aseara le-au dat drmul acasa, spera sa reusesca sa intre azi sa ne zica una alta si sa ne aduca poze cu micutul rares

36+ Remus Andrei
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Neatza fetele!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI DE SI NASTERI USOARE CELOR CARE SE PREGATESC AZI SA-SI TINA PUIUTZII IN BRATE!
Mie nu mi-a mers ieri netu, dar nici noutati nu am de transmis, in afara de faptul ca azi incep saptamana 39.....nu mai am rabdare, mi se umfla mainile, noaptea mi-s amortite parca nici n-ar fi ale mele asa le simt, nu pot sa dorm, is mofturoasa si morocanoasa.....iubitzelu imi zice acuma "ursuletz morocanos"....
Am fost ieri la medic, si se pare ca inca nu am scapat de infectia urinara, apare albumina in urina. Mi-a dat sa iau Uricol, ca antibiotice nu vrea sa mai iau acuma, si merg la control o data la 3 zile. A zis medicu sa vedem cum se comporta infectia la tratament cu Uricol, ca oricum daca nu se declanseaza de la sine travaliul, el nu ar vrea sa intervina inainte de implinirea celor 40 de saptamani decat daca Doamne fereste ar vedea vreun semn de suferinta fetala.
Stau cuminte acasa la caldura si astept sa se hotarasca bebe sa iasa la lumina si ma sa fie bine.

Va

saptamana 39 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele lavinia este bine, aseara le-au dat drmul acasa, spera sa reusesca sa intre azi sa ne zica una alta si sa ne aduca poze cu micutul rares

36+ Remus Andrei
AMR 4 SAPTAMANI

URAAAAAAAA!!!!
Te asteptam pe la noi Lavi!!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

s_alinutza ... ce-mi place cum iti spune iubi tau...( chiar daca eu am o problema cu piersicuta pt ce e rotunda si pufoasa) Sigur va fi bine... Mama ei de infectie... da ce capoasa e... nu vrea sa plece si pace!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput