Goldie Pants - 22
Raspunsuri - Pagina 6
anka77 spune:
Da duamnele se esclud.....asa e....si io cand vreau sa ma inveselesc bag Goldie mai vechi .Mey duamnelor da` voi pa unde sunteti?????hai apelul de seara......
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
oana_n spune:
aci is...astept partea cu party...cu botezu ca n-am finalizat aseara treaba....si evident sa vad cum ii imbaiaza adrianka
purple pe la domnu dan ce se mai aude? ii dam exclusivitate?
iona . capul sus!
lisa unde esti? lasi asa d eizbeliste atatea ceasuri pa finu? ce treaba-i asta?
iona2005 spune:
neazta....buna seara ...
va pupacesc pe toate...nu am vrut sa va stric petrecerea aseara...revin io si discutam
anka ma bucur ca ai scapat de firu rebel
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
purple_blue spune:
domnu' Dan a spus ca numai in formatie completa ne primeste...asa ca..o asteptam si pe Iona.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
mj_girl spune:
mey nashico da moshica adrianka daca n-apare??? ce facem?? ramenem cu finutzii neimbaiati?? nu mai bine merem noi la ea?? cu finutzi cu tot???? ne luam costumili naked si ne-mbaiem in mediterana ce n-ai vazut facem si iconomie da apa deci io va zic: IMBARCAREA ca mergem in cyprus
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
moooama ce idee buna mj ...iti dai seama ca acolo nu tre sa ii imbrace iute ca racesc , ca nah e clima buna..merge si cu incetinitoru
mj_girl spune:
duamne mey nashico
mey pai nu ne-a intrebat adrianka daca ne mai ducem la ea??? de ce s-o lasam sa astepte?? hadeti
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
anka77 spune:
Pai io ma imbarc cu toti mejeii mei.....si apropos am uitat sa va anunt Rainy Boy il cheama pe finutz....nu am inspiratie.....da` mie imi place cum suna...ce zici Iona????
hai in Cipru fetele..io zic sa petecem de azi...nu mai asteptam vichendu ...asa stam mai mult la Adrianka...e fata buna si ne suporta
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
mj_girl spune:
mey da stam pana luni ce naiba ca luni fac 3 luni da forum mooooooamaaaaaaaa si ce cocktailuri deliciuase serveste adrianka
mey fetili daca va tineti da conferinte bagati fingerili aci si dati cu subsemnatu nu ne lasati sa scriem da nebune ca nu-sh ce va fac
oana_n spune:
eu de ieri am un picior in avion..parca....asa ca sunt gata 55%. cand se aduna toata lumea bagam cheia in contact
eu aci is...dau refresh intr-una...da se incarca asa de greuuuuuuuu