Goldie Pants - 22

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Vai, ce ideea mi-a venit. Sa ii mai facem cadou un "mister" la iona, il nasesc eu. Si atunci fiecare nasa cu treaba ei Ce ziceti? Asa, bonus

http://s2.youmago.ro/static/g/4/0/424904/706959_3.jpg

Oare "i-l place" la Iona?

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

mey da iona e rasfatata nu gluma......te rasfata fetele astea aci..si tu nu apari deloc.....

eu zic ca pe asta sa il foloseasca mai rautz...adika la sarbatori mari..ca 4 deja is prea multi

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

si ca sa-ncheiem in pas de defilare pentru iona de la nasu lu finu

noapte buna fetili

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

buna fetele io sunt la spital sa vad ce fac cu firul ala m-am umplut de nervi cu carantina ala de la poarta cic sa vin profesorul sa m ia.m-am certat cu el bai esti cu capu crezi ca vine prof ca sunt eu petrescu.scri de pe tel scuzati viteza.am gasit uairles acilea asa ca pina vine dr am ce face.am uitat sa va zic ca am intrat in spital,ce e dupa el?

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Anka...noi suntem alaturi de tine.
Nu ai spus unde pleci. Te insotea Metalu' si il matura pe omul de la poarta. Auzi la el

Sa pleci repede de acolo, ca avem treaba sa ne facem vedete

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

M, I love you most
fetili
ankutza daca e nevoie toate venim acolo sa te sustinem, spune-le alora, ca am zis io, sa aibe mare grija cum se poarta cu tine

si bineinteles pentru draga nostra iona ca sa suporte mai usor, ceva special

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

neatza fetelor

all my love for M and for u

anka si sa pleci repede de acolo. sa fie totul bine. si cand pleci sa la ala de la poarta si din partea noastra

iona azi poate poate te arati p'aci....sau vrei sa ni se faca dor rau de tine de sa nu mai rezistam?

lisa, purple, finico sa aveti o zi mi-nu-na-ta!

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

'Neata, nashelor si finutzilor! Eu nu ma bag la nashit, eu ma bag la moshit, vin sa-i fac prima baie, c-asa e obiceiul p-aci

Anka si eu d-aci de peste mari si tari sunt cu tine...Va fi bine. Te astept la party...

Mj, mamma mia ce pret ti-a bagat ala...negociaza, ca sigur trebuie sa lase la pret..Sau fa-o si tu mai subtirica asa, poate scade mai mult pretul...

Va pup si eu fetele, si ma bag in barlog...A plouat si p-aci..era sa vin cu barca la serviciu, plus ca juniorul imi facu figura de dimineata, dupa ce a dat trezirea la tot blocul, in timp ce-i preparam lapticul, venea tantos cu o bucata din ochelarii mei (ca avem si d-aia) in mana...

..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu

Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...

Mergi la inceput

adrianka vrednic junior ai....cum le rezolva el pe toate. probabil nu ii mai placeau ochelarii tai

si la tine ploua? si eu care credeam ca stai la plaja sub o umbrela cu un cocktail in mana

treaba cu mositu....bine ti-ai ales-o....daca nici acu nu zice nimic iona, e grav atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Buna fetele ...m-am intors.Nu v-am spus tot....cum stateam io asa sa il astept pe dr,care a venit la 9.30 in conditiile in care io eram acolo de la 8....e prima oara cand intarzie asa ca il iert.So,pe la 9.15 apare din nou dobitocul care nu m-a lasat sa intru initial..cand il vad ma gandesc...ce cauta frate asta la et 3????, vine la mine si imi zice: Iesi afara!!!! Io: Poftim?????Ca e carantina, ca n-am halat, ca pana mea..... se ratoia isteric la mine.Io ii sugerez ca vb frumos cu mine ca io am vb frumos cu el....dupa care am inceput io cu arsenalul.....ne-am certat ca la usa cortului.Moamaaaa nu va zic ce ne-am adresat ca e mult de spus...ideea e ca a venit aisstenta sa ma ia de acolo c aturbatu` nu termina .Am inceput sa plang de nervi....nu imi venea sa cred in ce hal ma putuse enerva imbecilul ala,cum suntem tratati intr-un spital....urla la mine ca n-am halat si masca: Pai mi-ai zis ca trebuie tampu` familiei!!!!!!Moammaaa. La final cand am coborat ma intreaba : a rezolvat duamna.....du-te-n ..colo de tzaran....asta ca nu pot sa va spun exact ce i-am spus
Asa ...mi-a scos firu` trebe sa ma duc din nou peste 10 zile, pana atunci comprese cu betadina....era un rahatzel de fir...da na, daca corpul nu-l mai vru...io ce sa fac????Moama cand a tras cu penseta am simtit cum trage parca toata operatia....daca ma intreba cineva cat e de lunga operatia ii aratam cu okii inchisi....

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput